Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 5
ganesha spune:
Buna fetelor,
imi pare tare rau pt. vestile proaste si
cu drag pe fetele triste, stiu ce inseamna o asemenea experienta si stiu ca si cuvintele si sfaturile sunt de prisos in acest moment, dar timpul e un dr f bun de inimi si o sa fie bine pana la urma.
Asa cum spunea si Alinitza mi-a spus si dr. mea, ca cel mai important in aceasta perioada de inceput este sa gandim pozitiv, pt ca gandurie si mai ales autosugestiile negative ne pot face f rau. Dr mea l-a "insarcinat" pe sotul meu cu misiunea de a-mi repeta si de 100 de ori pe zi , daca este nevoie, ca totul va fi bine si i-a spus ca nu am voie sa-mi fac ganduri negre.
Asa ca optimism la maxim
! E cam greu uneori dar trebuie sa ne impunem
9+
blue77 spune:
Kriscum spunea si Ganesha cuvintele sunt acum de prisos si nu cred ca te ajuta prea tare.
Trebuie, desi acum e greu, sa credeti ca totul va fi bine.
Aici am o prietena care tot incearca sa aiba copii, a facut pana acum 4 FIV si nimic, doctorul ei i-a zis ca se intampla destul de des la femei sa piarda sarcini, unele fara sa si dea seama macar ca sut chiar la inceput dar ca e normal ca sunt anomalii genetice si corpul stie imediat sa le vada si sa raspunda in consecinta.
In fine, oricum e dureros oricare ar fi explicatia
O seara buna
NOI
11+/ 13 + UM si Marc
(28.08.2004)
bebe2
miruta spune:
Sara , imi pare nespus de rau pentru tine , chiar ma gandeam saptamana aceasta ca nu te-am vazut deloc la odisee....nu-ti pierde speranta , revino-ti sufleteste si apoi mergi si fa analizele ....DD te va ajuta .
suntem alaturi de tn.
Kris , imi pare foarte rau ,asteptam vesti bune dupa ce faci dozarile 

Asa ma sperii cand citesc cate fete au pierdut sarcina ....si eu am avut probleme acum 3 saptamani si sunt super stresata , mi-e groaznic de frica , ma rog zilnic Maicii Domnului sa-mi apere samaburelul ....offf , e asa nedrept !
Mirela
8+
miruta spune:
Eu mai am de asteptat pana ajung la dr , trebuie sa astept sa imi iasa toate analizele si apoi sa ma prezint cu ele si de la polisano mi-au zis ca dureaza cam 2 saptamani , a trecut o saptamana , mai am una ....fetele care ati facut analizele la polisano , cam in cat timp le-ati luat?E posibil sa fie gata mai devreme?
Iubita , si mie acum cateva zile mi se parea ca nu prea ma mai dor sanii , a durat cam 2 zile , apoi a revenit ...
.Eu imi fac curaj singura cand ma uit la burtica si vad ca se cunoaste cum a crescut uterul si cat de tare este burtica in partea de jos ...asta inseamna ca samburelul meu creste ...
sanatate multa tuturor albinutzelor
Mirela
8+
maria_bunica spune:
Buna burticutze!!!
Kris....imi pare rau pt pierderea suferita...mult curaj si optimism,incredere in DD si minunea se va repeta!!!
Tiana...tu cum esti???Ti-ai mai revenit un pic???Hai...ca a mai trecut o zi...si din ce in ce se scurteaza timpul pana o sa iti vezi samburelul!!!

Noi suntem bine...azi am fost in forma,ne-am simtit bine...nu am avut nici greturi...
Numai ca mi s-a facut dor de bebe si pana pe 19 noiembrie mai am de asteptat!!!
Fetelor ce ziceti...as avea vreo sansa sa aflu sexul bebelacului,daca este pozitionat bine,pe 19 noiembrie??Atunci as fi cam in 13 sapt!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
11+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
iubita_tiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna burticutze!!! Kris....imi pare rau pt pierderea suferita...mult curaj si optimism,incredere in DD si minunea se va repeta!!! ![]() Tiana...tu cum esti???Ti-ai mai revenit un pic???Hai...ca a mai trecut o zi...si din ce in ce se scurteaza timpul pana o sa iti vezi samburelul!!! ![]() ![]() Noi suntem bine...azi am fost in forma,ne-am simtit bine...nu am avut nici greturi... Numai ca mi s-a facut dor de bebe si pana pe 19 noiembrie mai am de asteptat!!! Fetelor ce ziceti...as avea vreo sansa sa aflu sexul bebelacului,daca este pozitionat bine,pe 19 noiembrie??Atunci as fi cam in 13 sapt!!! ![]() Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/ 11+http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png |
draga mea, intr adevar a mai trecut o zi, maine ma duc si eu la dr, abia astept si de data asta daca totul e bine, am sa l anunt pe nenea dr sa faca bine sa ma programeze din 2 in 2 sapt....ca altfel mor de inima...si moare si bebeul meu din cauza stresului meu......
azi dimi ma tot uitam la burtica, zau ca vedeam o burtica rotunjita in fata, acum ori sunt obsedata ori nebuna, ori.....
9+
iubita_tiana spune:
am mai crewscut o saptamana, avem 10 sapt....
10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana
voicu_bebi spune:
neata fetele ce faceti?

eu ieri am avut o stare cam nasoala..si greata si stare de voma sper k azi sa ma simt ceva mai bine. azi avem programare la nenea dr ...la 6 abia asa ca tineti-mi pumnii abia astept 
kris
..imi pare rau pt pierderea sarcinii...sper k in curand sa iti revii si sa poti ramane gravi din nou si Dumnezeu sa aiba grija de tine ,ai grija de tine si sunt alaturi de tine in aceste momente
tiana
..felicitari k ati mai crescut cu o saptamana..eu sper sa fie totul bine maine la dr si bebe sa creasca mare la mami in burtica!

Anca..

11+
annkkaa spune:
buna ziua, buna ziua...
ma primiti si pe mine in randul mamicilor de albinute?
datele noastre ar fi:
DN... 09.11.1980
UM...24.08.2008
DPN...31.05.2009
e prima sarcina, din pacate cu probleme si cum de vreo 2 saptamni stau doar la pat... mai am un pic si o iau razna..
...
va rog mult lamuriti-ma si pe mine cu testul asta 2D, pe romaneste ce insemna... eco + analize? ce analize, la concret..
la mine doctora mi-a scris pe ceva -evaluare ecografica si 2d - in perioada 11-13 sapt si ne revedem pe 19 nov-.... cum la momentul cu pricina eram dupa o noapte de nedormit, sangerare si sperietura zdravana, nu mi-a trecut sa o pun prin cap sa-mi traduca ce e aia 2D.. acu e plecata pana vineri din tara si nu am cu cine vb... asa ca va rog mult sa ma ajutati... aiurea e ca stand la pat nu ma pot deplasa sa fac acheta la subiect ( ca sa nu spun ca locuiesc intr-un cartier mai izolat, sa-i spun asa, si de condus singura spre oras... nup, nup)..
mercic frumos! si la toate mamicile sarcina cat mai usoara si fara probleme!!!!!!!
MADA77 spune:
DRAGELE MELE,
va salut si va doresc o saptamana buna!!
M-a durut sufletul cand am aflat vestile triste de peste week-end.
SARA,cuvintele sunt de prisos in aceste momente,dar timpul te va ajuta sa-ti regasesti puterea de a lupta...pentru ca asta e viata la urma-urmei,O LUPTA,si stiu ca TU ESTI O INVINGATOARE!!!
DOAMNE-AJUTA!
KRISS-imi pare rau pentru pierderea suferita.MULT CURAJ
Pentru TIANA,sper ca te-ai impacat cu dragutul tau!Iti tin pumnii,numai azi nu-i maine si ai sa vezi ca totul va fii bine!!
Pentru voi,toate celelalte,numai ganduri de bine!!!

EU,raportez un week-end destul de placut,cu exceptia unui singur incident-IERI AM LESINAT
Eram intr-un mall si cred ca de la caldura,am simtit ca mi se inmoaie dintr-o data picioarele..I-am spus lui IUBIT si ne-am asezat,cred ca era un bar ceva,acolo faproape...Mi-a luat apa,vorbeam despre starea mea...si dintr-o data am pierdut sirul....IUBIT si-a pastrat sangele rece,m-a stropit cu apa,i-a cerut aluia de la bar si m-a dat pe la nas cu niste alcool...si in cateva secunde mi-am revenit...Dupa am luat si un calciu....NU STIU CE SA ZIC....Eu am mai patit chestia asta acu cativa ani,la greci...dar tot asa din cauza caldurii...SPER SA NU FIE NIMIC GRAV....DE ACUM ASTEPT SA-MI FAC ANALIZELE....Problema mea cea mai mare este ca nu pot manca ...si cred ca si asta a pus capac....NU VREAU SA VA SPERII SAU SA VA DAU SFATURI,DAR NU PLECATI NICAIERI FARA APA LA VOI SI NISTE SERVETELE UMEDE CEVA

Cam asta ar fii...Azi merg sa caut un storcator de fructe...poate reusesc macar sa beau sucul
AVETI GRIJA DE VOI!!!
(8sapt)