Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

laurraa sa stii ca mi-a spus mai multa lume chestia asta ca lipsa de simptome se termina cu un baietel...sincer prima data imi doream baietel...pe urma mi-ar fi placut o fetita dar m-am gandit ca fiind primul...copil sa fie si sanatos oricum o sa-l iubesc in aceeasi masura orice-ar fi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Multumesc inca o data de urari! Va doresc si eu voua tot binele din lume si bebelasi sanatosi!
Multumesc mult si de sfaturile legate de raceala. Sunt un pic mai bine acum. Ma cam ingrijoreaza raceala asta care nu mai trece si toate remediile naturiste si homeopate pe care le-am luat, ca parca au fost cam multe. De-abia astept sa merg luni la eco.

Alinutza23, nu-ti mai fa griji, daca e prima sarcina si n-ai avut avorturi, sansele sunt undeva spre 0 sa faci anticorpi. Eu n-am facut deloc la Bogdan, nici macar dupa nastere n-au aparut, si si acum cand m-am dus (aprox la 10 sapt) nu aveam.
Nu ai de ce sa-ti faci griji.

Tiana, ai vazut ca totul e bine? Ma bucur tare pentru tine. Ai grija de tine si de bebe

11+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Fetele, nu va mai ingrijorati ca nu aveti simptome. Eu si acum si la Bogdan, nu am aproape deloc, doar ca acum sunt racita
Daca ati avut simptome si ele au incetat brusc, atunci pot sa fie probleme, caci se poate sa fi pierdut sarcina. In rest, fiecare sarcina e diferita. Si lipsa simptomelor nu inseamna probleme in sarcina.

Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Multumesc mult strunfito, deja aveam emotii! Petrecere frumoasa! Cu ce-l cinstesti pe bebica azi?

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Cu placere, Alinutza.
Petrecem sambata cu prietenii, ca e cam incomod in timpul saptamanii. Asta daca ma fac eu bine.
Ma pregatesc sa imi comand o portie uriasa de clatite banatene, numai sa adoarma copilul, sa pot manca in liniste
De baut, ma rezum la apa Altceva nu-mi trebuie. Nici macar suc nu-mi prea vine sa beau.

Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Atunci insanatosire grabnica si muuulta sanatate si familiei! Ca sa va bucurati din plin de petrecere sambata!

Dar cum sunt clatitele banatene?

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Strumfita, petrecere frumoasa si baga niste bere (fara alcool)ca am auzit eu ca face lapte
Multi mici si unul MAREEEE

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

IUBITA, felicitari si de la noi!
Ne bucuram pentru voi!
noi am fost la prima eco pe 8 oct, aveam 7-8 saptamini atunci..si am vazut inimioara pe ecranul eco..si ne-au dat lacrimile, mai ales ca in cazul nostru nu ne asteptam ca bb sa apara asa repede.. era si tata lu' bb cu noi si cind a vazut cum pulseaza inimioara pe ecran a inceput sa ii tremure vocea de emotie.. este un moment pe care tare greu il poti traduce in cuvinte..traiesti o emotie de nedescris..noi ne uitam si parca nu ne venea sa credem ca e real!
acum, suntem programati la o noua eco luni, pe 17, si suntem tare emotionati sa vedem cum am evoluat..ne-am programat la ora 17.00 ca sa ajunga si tata lu' bebe..sa ne vada pe ecran din nou..poate Dna dr ne da si poza de data asta!

noapte buna"2 in 1"..

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Clatite banatene = clatite + umplutura de branza dulce si galbenus de ou + albusuri batute spuma cu zahar de-asupra si bagate la cuptor. Mai mult sau mai putin, cam asta e reteta.
Cele mai renumite clatite banatene sunt la un restaurant Ana Lugojana, langa Lugoj. Eu ma multumesc cu cele de la un restaurant din Timisoara, ca din Lugoj nu-mi aduce nimeni

Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

La multi ani, strunfita! Sanatate multa si tot ce-ti doreste inimioara!

Alinuta23-dozarile le fac abia in sapt 16, la rec medicului...parca si cu mayanna la fel am inceput.Nu am avut atunci anticorpi, ma rog si acum sa fie bine...stresul e mare ca desi ea are rh poz, verificat imediat dupa nastere, mie nu mi-au facut "vaccinul"...
M-au bucurat tare mult vestile bune...felicitari burtici! nu va suparati ca nu nominalizez ca nu ma pot concentra si mi-e sa nu va gresesc numele... oricum abia pot scrie ca toti ar vrea cand sunt eu la calculator,incerc sa revin dimineata ca sunt singura
Va imbratisez cu mult drag pe toate si nu uitati sa ganditi ca nimic rau nu il va afecta pe bebe!Functioneaza

sarmisa13+ si mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput