Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 19
Ela2001 spune:
Felicitari Iubita pt bebe.
Eu m-am hotarat in seara asta sa merg miine dimineata la eco, sa-l vad pe bebe, caci nu mai suport sa astept.
La eco morfologica ma duc abia pe 5 decembrie.
clodyac spune:
iubita felicitari 
toate
iti dorim multa sanatate si bebicul tau sa fie sanatos
burticilor va las ma duc la nanita , azi toata ziua am cascat si acum imi e tare somnic
noapte buna 
10 +
iubita_tiana spune:
nu se vede normal ce e, la 9 sapt.,...dr a accentuat acest lucru, sa poarte noroc....sa fie fetita, toata lumea isi doreste fetita, eu, sotul, parintii mei....chiar si dr.....acuma sanatos sa fie....
10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana
laurraa spune:
Strunfita, LA MULT ANI dragutza, de ieri iti spuneam sa nu mai fii supy ca azi e o zi mare! Sa-ti de Dzeu sanatate , sarcina usoara si tot ce iti doresti!
Nutel83, si eu mai sunt balonata.Am o rugaminte la tine.Am inteles ca in Republica Moldova se mai gaseste GRAVIBINON sau cel putin un inlocuitor. Te rog daca poti sa intrebi la farmacii sau la depozitele medicale.Iti multumesc anticipat cu mii de pupici.
Alinutza23, eu am rh negativ dar sotul meu are si el tot negativ si am inteles ca nu se mai face dozaj asa ca nu te pot ajuta.
Dani3lla, parca scriam eu.Nici eu nu am avut deloc simtome, doar recent am simtit sanii mai grei si greturi dar astea de la elevit. Cica cele fara greturi la inceput au baietei
, acum na....Aaaaa, si apropo de cola.....si eu am patit-o: eram la mall la etajul de papa;aveam apa plata pt baut insa cineva a luat cola de la o masa alaturata de la KFC.Ei nu-ti spun ca am murit de pofta si m-am dus si mi-am luat si eu.:)
Alynta, felicitari pentru baietel!!!!
Flobaby, ce stiu de utrogestan este ca da stare de somnolenta, stare de irascibilitate si dureri d eficat.Greturi-NU CRED.Doar daca iei elevit de la asta poti avea greturi.
Fetelor am vorbit cu o maica de la Ierusalim si mi-a zis ca o sa am un baietel mumos si sanatos; parca si eu simt ca tot baiat e....am eu asa un sentiment....o sa vedem peste doua saptamani:)
ohooooo cat am scris...asa ca sa recuperez...puuuuup
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
http://bd.lilypie.com/pruSp2.png
alinutza23 spune:
iubita ma bucur din suflet pentru tine!
lauraa si eu simt ca e baietel, mai ales ca nu am simptome deloc. Recunosc ca visam la o fetita. Acum nu imi doresc decat sa fie un bebe sanatos, e cel mai important lucru!
Speram sa primesc si eu un raspuns cu Rh-ul. Sper sa nu fie prea tarziu daca merg joi la institutul de hematologie. Tot joi sper sa va dau si eu vesti bune despre mogaldeata.
Doamne ajuta.
9+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
iubita_tiana spune:
fetelor, eu mananc de cand sunt insarcinata f mult spanac si brocoli, chiar si acuma mananc brocoli la cuptor...cu smantana , oua si cascaval...f sanatos si plis de acid folic, ca pastilutza de acid o cam uit sa o iau...
10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana
blue77 spune:
felicitari Tianaeram sigura ca totul e bine, tine-o tot asa
Noapte buna fetelor
NOI
11+/ 13 + UM si Marc
(28.08.2004)
bebe2
Ela2001 spune:
Eu am auzit ca Elevitul poate da greturi si in cazurile astea se recomanda sa fie luat seara.
Nici eu nu prea am simptome, in afara de sani durerosi; la prima sarcina aveam greturi toata ziua in primul trimestru, poate de data asta o sa am baietel.![]()
Daca n-as fi racita, nici n-as zice ca sunt insarcinata (sper sa fie totul ok cu bebe).
Ce chestie si cu sarcina asta: daca ai greturi nu e bine, daca n-ai te intrebi de ce n-ai...
Miine dimineata la prima ora sunt la dr. ginecolog; am niste emotii...
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita_tiana gataaaaaaaa risipim tensiunea,m-am intors.... totul e bine, bebele meu are inimioara, are mici manutze si picoruse, isi misca capusorul....ce mai..vezica vitelina e ok......doamne sunt atat de fericitaaaaaaaa........ nenea dr a fost un dragut si mi-a facut loc in 2 decmebrie pt o noua eco, apoi pe 19 dec.....mi-a dat sfaturi si credeti-ma, inainte de eco, dr avea emotii, mi-a zis ca sunt un caz mai special, si tot ce isi doreste este ca micutza....atentia...micutza.....sa aiba inimioara.....am plans cand mi-a aratat inimioara....cu lacrimi si insusi dr era emotionat..... sunt o gravidutza cu risc.....mare risc...si ne rugam ca fiecare zi care trece sa treaca cu bine.... sper ca nu v-am tinut prea tare in tensiune.....nu face bine la inimioara.... v-am trimis mii de pupici.... 10+http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana |
URAAAAAA..

Sa vezi ce bataitza iti dau daca ne mai tii vreodata asa in tensiune...FELICITARI ...vedeti ma fetelor v-am zis eu ca am un "filling" ca o sa fie bine?
asa multe emotii am
10+