Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Nu e nici o fata cu Rh negativ? Pe mine m-a trimis dr la dozari dar n-am ajuns inca. Cand trebuie sa merg? Nu stie nimeni? Sper sa nu fie grav ca n-am fost pana acum.

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

nutel eu ma simt balonata de la inceput, acum m-am mai obisnuit, la inceput imi crea un disconfort teribil. Iar daca beau ceva acidulat e grav, pt ca imi da dureri asemanatoare crampelor.

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Am reusit sa recuperez din urma tot ce ati scris in ultimul timp. Ma streseaza un lucru acum : m-am vopsit duminica si am sta ceva timp cu vopseaua pe cap................Acum, pe langa problema cu greturile de la utrogestan, ma mai gandesc si la vopsit............

8+

Mergi la inceput

flavia si aici se dau si 4-500 de lei la o nastere naturala (cunosc cazuri concrete) dar ma gandesc ca mai conteaza si locul si doctorul, cred, nu stiu ce sa zic.

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buba burticilor nici o veste de la iubita inca ?
sper sa fie totul bine

va pup pe toate

happymum ce ma faci ? esti bine?

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

gataaaaaaaa
risipim tensiunea,m-am intors....
totul e bine, bebele meu are inimioara, are mici manutze si picoruse, isi misca capusorul....ce mai..vezica vitelina e ok......doamne sunt atat de fericitaaaaaaaa........

nenea dr a fost un dragut si mi-a facut loc in 2 decmebrie pt o noua eco, apoi pe 19 dec.....mi-a dat sfaturi si credeti-ma, inainte de eco, dr avea emotii, mi-a zis ca sunt un caz mai special, si tot ce isi doreste este ca micutza....atentia...micutza.....sa aiba inimioara.....am plans cand mi-a aratat inimioara....cu lacrimi si insusi dr era emotionat.....

sunt o gravidutza cu risc.....mare risc...si ne rugam ca fiecare zi care trece sa treaca cu bine....

sper ca nu v-am tinut prea tare in tensiune.....nu face bine la inimioara....

v-am trimis mii de pupici....

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

aaaa......inca ceva...bebe e mai mic, are abia 9 saptamani, mai mic cu o sapt fata de ultima menstra, dar e de asteptat avand in vedere ca aveam ciclurile lungi, de 33-35 zile,am ovulat tarziu....deci bebele meu e rodul unui viol al meu asupra sotului...hahaha

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Felicitari Iubita, tinem pumnii sa treaca fiecare zi cu bine de acum inainte si pana la termen! Deci e fetitza? Asa repede se vede?
Eu si sotul meu ne gandeam sa nu-l lasam pe nenea medicu sa ne zica ce e atunci cand o sa se vada, dar multe din cunostintele noastre care deja au bebelasi, ne-au spus ca la 3D se vede foarte clar, si ca la un moment dat si noi o sa ne dam seama singuri uitandu-ne la eco...
Eu mai am o saptamana pana la urmatoarea ecosi rabdarea imi cam lipseste.....

la toate!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Intai o felicit pe tiana caci abia asteptam draga mea sa ajung acasa sa vad ce ai facut si apoi scriu de "ale noastre"
DOAMNE CAT MA BUCUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!
VEZI CA TOTUL E BINE?!
Hai mai optimista, da? Promiti nu-i asa?
DOAMNE CAT MA BUCUR!!!!!
BRAVO!
SA DEA DUMNEZEU SA FIE PANA LA 40 DE SAPTAMANI ASA!!!!

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Felicitari iubita!
Cred ca te-ai mai linistit un pic, acum ca ai vazut micuta... inteleg ca e fetita? S-a vazut deja??? Ce fericita trebuie sa fii!!!! Pupici!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
14+

http://www.youtube.com/watch?v=1MQMxP-Fu_0

Mergi la inceput