Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 17
dani3lla spune:
Nu stiu nici eu ce face iubita ca ne tine pe toate in tensiune...dar eu sunt sigura ca o sa fie bine ![]()
Acum plec de la servici si intru de acasa diseara.Abia astept

10+
dicirstea spune:
Pentru raceala mie mi-a dat numai inhalant, ceai si paracetamol. Picaturi de nas exista sin in varianta Nazomer Forte, ai impresi aca iti reteaza nasul
.
Eu mai puneam Karvol in camera, dar acum vad ca nu mai exista. Se mai poate incerca cu Vapo Rub, varianta light, adica pentru copii mici.
Daca doare gatul rau - sodou. Nu stiu daca asa se scrie, dar mama imi facea dintr-un galbenus de ou frecat cu o lingura de miere si pus lapte CALD, nu fierbinte. Dupa 30-45' un ceai cu multa lamaie si indulcit cu miere.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
8 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
philip spune:
pai galbenus crud in sarcina nu cred ca e tocmai indicat.
strunfita, la multi ani si sarcina usoara, bebe sanatos.
alynta, felicitari pt baietel, vad ca mai ai unul acasa, sincer, si eu tot baietel mi-as dori, dar cum va dori Dumnezeu. sa fie sanatos, asta imi doresc cel mai mult.
tiana, unde esti? cred ca toate fetele intra aici cu nerabdare sa citeasca ce vesti ai.
philip
&andreea
Ela2001 spune:
Aspirina nu e recomandata in sarcina. EU am luat paracetamol, dar de azi nu mai iau.
Nici baile calde nu sunt indicate. Dar de frectie ce stiti? Se poate face?
annkkaa spune:
sa-mi tine-ti pumni, ca am o tona de emotii.. maine la amiaza am intalnire cu bebica, asta dupa ce acu 2 saptamni era sa-l pierd si de atunci nu m-am mai ridicat din pat... si mi-e teama...
11+
Flobaby spune:
Buna fetelor!
Sunt membru desprecopii.ro de ceva timp dar pana acum nu am avut timp sa intervin in discutii ci doar am citit diversele comentarii.
Va rog sa-mi dati si mie un sfat : sunt
in 8 saptamani - DPN:14.05.2009 si de vreo saptamana ma confrunt cu o problema : am greturi aproape toata ziua si nu prea pot sa mananc decat putin la pranz
. Stiu ca greturile sunt simptome ale sarcinii dar ideea e ca s-au manifestat in momentul in care am inceput administrarea de utrogestan ( 2 dim pe cale orala si 2 seara pe cale vaginala). Sa fie din cauza utrogestanului? Cu ce pot contracara aceste greturi?
Multumesc anticipat pentru ajutor
oana_du spune:
LA MULTI ANI strumfita!

Sarcina usoara, bebel sanatos si tot ce iti mai doresti tu sa se se realizeze!
M-am intors in sfarsit!!! Am avut niste zile ingrozitoare dupa trecerea carora sper ca bebelul meu nu e traumatizat.
Imi pare rau pentru Sara si Kris, dar sunt sigura ca nu peste mult timp vor incepe o noua odisee care se va incheia cu bebei sanatosi.
Ma bucur ca ne-am inmultit si ca ati fost harnicute. O sa citesc din urma, ca sa ma pun la curent cu noutatile.
Ca noutati, de la haine S sau M maxim, am trecut la L si blugi cu talie joasa, joasa. Ma simt feeric!!!
P.S. iubita, m-ai facut sa zambesc
Noroc ca dr. meu e o doctorita![]()
Azi facem cinste: am implinit 14 saptamani!!!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
14+
http://www.youtube.com/watch?v=1MQMxP-Fu_0
dicirstea spune:
Da, am auzit, dupa cum am auzit ca nici mierea nu e tocmai cuser, din cauza toxinei botulinice, la fel nici pestele oceanic din cauza poluarii. Dar e cel mai mic rau, din pct meu de vedere, decat orice alt medicament.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
8 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!