Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 16
dani3lla spune:
La multi ani STRUMFITZA sa fii sanatoasa si sa faci un BB frumos si sanatos.
Fetele care au probleme cu raceala ...
si eu am avut in a 3-a sapt si am luat oscilococcinum stodal si homeovox , sunt homeopate si nu fac nici un rau la BB
Fetelor citesc ce scrieti sa ma sperii : chiar toate aveti simptome? Eu in afara de faptul ca mi-e mai somn decat de obicei nici nu simt ca sunt insarcinata.Sanii mi s-au marit un pic dar nu ma dor ,greturi nu am avut de loc.....oare trebuie sa ma ingrijorez sau sunt sarcini si fara simptome?
Astept un raspuns de la fetele cu experienta...
toate burticile
gravi 10+
anda_magda spune:
aspirina e interzisa total in sarcina!!!!!!
eu pt nasuc tot cu ceva pe baza de apa de mare m-am dres, respect nazomer sau humex. dar n-a avut cine stie ce efect... caci si acum mai am cateodata nasul infundat. o sa incerc treaba cu cepele :)
beca e adevarat ca nu prea am mai scris, dar citesc cu constiinciozitate! uaou! ce cuvant lung mi-a iesit de pe tastatura. ce mai face cea mica?
fetelor, daca eu am avut rubeola cand eram mica, mai trebuie sa imi8 fac acum IgG si IgM pt rubeola?
beca tu la ce medic mergi? si la ce spital este?
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
floricika spune:
M-am intors de la dr, sarcina e mai mica adica are 6 sapt, ovulatia a avut loc mai tarziu, dar e bine :). M-am uitat pe eco vaginala facuta acum 2 sapt si sarcina avea 4 sapt, acum are fix 6 deci creste cum trebuie. De acum ne vom ghida dupa ecografii nu dupa UM.
Aaaa, si se pare ca nu voi naste in mai iunie
ci in iulie! pe 08.07.2009
Mi-a dat un pogon de analize de facut, m-a trimis la centrul medical matei basarab sa le fac. Si am vorbit cu d-na dr sa nasc la Euroclinic, mi-a zis ca e ok si ca o sa imi placa nasterea la Euroclinic, ca pot sa ma duc sa vizitez, sa ma familiarizez....
va pup si sper sa mai auzim vesti bune saptaman asta!
Floricika
9+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
floricika spune:
Dani, e in regula sa nu ai simptome, nici eu nu am deloc si nu am avut nici la prima sarcina.
Floricika
anda_magda spune:
cat costa nasterea la euroclinic?
dani3lla stai linistita ca nici eu nu am avut cine stie ce, iar cu somnu m-a ajuns mai tarziu, la inceput vedeam tot timpul negru den foame :) :) ma si gandeam ... daca o tin tot asa ... dar mi-a mai trecut acum.
Vine bebica ....
nutel83 spune:
alinutza23 si dani eu zic sa nu ne facem griji in zadar, nici eu nu am simptome aproape de loc, doar ca mi-e foame permanent si somnica mai mult. Sanii practic nu s-au schimbat, nu ma dor,greta mi-a fost putin de tot seara, in rest uneori uit ca sunt insarcinata. Unica ce simt e ca creste uterul, adica simt ca se intinde parca ceva in burtica. Si inca ceva, sunt balonata tare si nu stiu ce pot sa fac. Voi aveti asa ceva?
12+
anda_magda spune:
ohoooo nutel si inca cum.... se zice ca daca n-ai greturi sa nu te bucuri prea tare ca o sa ai gaze, care cica la un moment dat vor deveni incontrolabile. asa scrie intr-o revistuta
Vine bebica ....
floricika spune:
Da, si la mine la fel, parca o foame mai mare e , in rest nimic.
Nu stiu exact cat costa nasterea la Euroclinic oricum stiu ca cezariana e cam 8.000 Ron, normala cam 5-6000 ron.
Floricika
dani3lla spune:
nutel83am fost si eu balonata dar am renuntat la sucuri acidulate si la apa minerala si nu m-am mai balonat.Chiar acum la sevici am simtit nevoia de putina cola si parca incep sa ma balonez iar 
Multumesc pentru incurajari...la eco ma duc abia la inceputul lui decembrie si simt ca nu mai trece timpul odata
sa vad ce face BB mic.E prima sarcina si am emotii o tona mai ales ca am auzit o groaza de chestii rele despre primul trimestru.Ma consolez cu ideea ca am facut toate analizele si mi-au iesit super bine dar pana nu vad eu gargarita mica stau un pic stresata
Pupici!!
gravi 10+
flavia_alt spune:
Doamne fetelor de ce preturi mari vorbiti......
La noi se da 200Eur la medic si la asistente mai dai ceva si la moasa si cam atat....
E spital normal, dar foarte bine dotat, si medicul vine de acasa cand trebuie sa nasti.
9+