Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 15
dicirstea spune:
Nu stiu ce-ti doreai alina, dar felicitari!!! Sa fie sanatos!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
8 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
clodyac spune:
iubita sa dea Dumnezeu sa iti vezi puiutul sanatos si sa te intorci cu vesti bune suntem alaturi de tine
asteptam vesti de la tine 

10 +
Bebe Beca spune:
La multi ani!!!!!
Strunfita, sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara si un copil sanatos!
Alynta, felicitari pentru baietel!
Anda, cam rar pe aici. Ce mai faci?
Va pup, intru pe seara dupa ce revin de la medic.
Ioana
15+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
strunfita spune:
Fetelor, multumesc mult de tot pentru urari!!!
Va pup pe toate!
Eu din pacate tot nu ma simt prea bine, nu neaparat ca am schimbat prefixul
, dar raceala asta ma innebuneste, am luat si eu azi un paracetamol si am facut aerosol cu ser fiziologic. Parca sunt cu 5% mai bine ca ieri
. Capul tot ma doare si nasul mi se infunda cand pe o parte cand pe alta. Si apa asta de mare ma ajuta pentru 5 minute. Ati folosit ceva puf/picaturi pentru nas?
11+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
flavia_alt spune:
Mie mi-ar placea sa ma duc la salina la Praid. Ce stiti, nu cred sa aiba vreun efect nedorit, nu?
Iubita tin pumnii pt mai tarziu, la cat mergi?
9+
nutel83 spune:
strunfita, felicitari si multa sanatate tie si bebicului tau! 

de raceala ce sa-ti spun, ma feresc de ea cum pot. Am citit cum s-o previn si fac ce pot, e cam babesc tot ce fac dar acum mi-e totuna, important e sa-l protejez pe bebe. Beau ceai din fructe de macies, pap miere de albine, imi ung nasul cu un unguent care nu stiu ce echivalent ar avea in Romania, ca aici in Moldova el vine din Rusia, dar protejeaza de infectiile virale. Fiindca nu-mi vine sa port inca caciula, imi pun vata in urechi sa nu ma traga curentul. Stiu ca veti ride, ca rid si eu de mine dar
e mai important acum si oricum nu se vede ca port vata in urechi fiindca am parul lung.
Strunfita, cel mai bun remediu de lupta cu nasul infundat esta sa tai o ceapa in doua si ti-o pui linga tine cind stai la TV si o lasi toata noaptea cind dormi pe noptiera. Ajuta garantat 100%. Sotul meu nici nu vroia sa auda de ceapa pe noptiera dar cind a vazut ca picaturile nu-l mai ajuta, i-am pus ceapa pe noptiera si in 2 zile a uitat de nas infundat si muci. Am verificat si pe soacra-mea si la fel i-a trecut. In rest, lamaie, miere, ceai de flori de tei pe noapte, lapte cald cu unt si miere pentru tuse si dureri in gat si parca asta e.
iubita, asteptam noutatile cu sufletul la gura si cu
in mina!
anamariacs spune:
Draga STUNFITA,
imi pare sincer rau ca inca nu te-a lasat raceala asta nenorocita!
eu am dus-o pe picioare mai bine de 10 zile, din nefericire! poate tu scapi mai repede de ea! mie dna dr gineco mi-a zis ca nimic in afara de aspirina/ paracetamol/ algocalmin- doar daca am temperatura-/ stodal-dc tusesti rau-/ si apa de mare-bleah, oricum nu face nimic-.
eu mai am si o rinita cumplita de cind ma cauti sunt cu nasul in batista..deci si mai naspa. In rest lamiie cu miere la gree, ceaiuri calde-nu fierbinti- cu multa lamiie si frectie cu spirt, ATAT!
imi facea sotul meu 3 frectii pe zi si "framinta" la mineee, ziceai ca vrea sa ma omoare nimic altceva..
..dar doar asa m-am facut bine. Aveam o durere de carne de nu puteam nici sa stau in pat. Dupa 7 zile abia m-am ridicat din pat..nu mai suportam ideea de zacut
Sper sa nu te tina atit de mult! "doctoriceste-te" si baga frectii si bai calde ca sa transpiri si sa elimini raceala!
pupam!
ana-maria
12 weeks
alinutza23 spune:
cucu-bau!
am reusit in sfarsit sa intru si nu mi-a venit sa cred ce harnicute ati fost, mi-a luat o ora sa citesc.
strunfita la multi ani, multa sanatate si fericire!
iubita deabia astept sa vii cu vesti bune, nu mai pot de emotii! Trebuia sa merg si eu azi la dr si nu am putut din cauza serviciului
si sper sa reusesc sa ajung joi. Cred ca am ramas ultima care nu a facut cunostinta cu mogaldeata ei!
Eu nu mai am nici un fel de simptome, nimic, nimic! Sper sa fie totul bine in burtica.
Intreba cineva de analizele de la Polisano. Mie mi-au spus ca vor fi gata in 3 saptamani si au fost in 10 zile. Cred ca cel mai bine dai un telefon si verifici daca au venit.
9+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
Fetele cu Rh negativ, cand trebuie mers la dozari?
9+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ