Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 14
dicirstea spune:
Neata, mamici si pre-mamici!
Ca sa va binedispun de dimi' va spun o poanta:
"Un terorist intra intr-un petshop la parterul unui zgarie nori si striga: Am o bomba, in 30 de secunde sa fiti toti afara! la care din fundul magazinului o broasca testoasa: Ce bulangiu esti bah!*"
Spunea cineva ca la prima sarcina viitoarea mamica e foarte stresata sa faca totul perfect, eventual sa fie mai catolica decat papa, iar de la a doua sarcina incepe sa se relaxeze.
Pot sa confirm treaba asta din propria experienta, iar colegele mele de generatie
de capsunei, cred ca vor fi de acord cu mine. Eu la prima sarcina mi-am facut toate analizele posibile si imposibile, le faceam preventiv din 3 in 3 luni si le-am refacut si dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. Doamne si cat eram de suparata ca mi-a iesit ureaplasma pozitiva de fiecare data, mi-a fost rau permanent primele 3luni apoi am avut si sangerari din cauza placentei jos inserate, am avut si polipi vaginali care mi-au dat o hemoragie, pana la urma. Ma stresam ingrozitor, dar pana la urma Matei a fost superbine, parca era FatFrumos din poveste, crestea intr-o zi cat altii intr-o luna. Acum ma gandesc ca el e asa hiper energic din cauza mea, ca nu am avut liniste toata sarcina.
Asa ca acum m-am hotarat sa iau totul mai usor. Imi fac analizele uzuale, am fost la spital dimineata sa-mi fac si un exudat, sa vad daca sunt purtator de stafilococ de scarlatina, eco performanta si credinta ca totul va fi bine.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
8 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
floricika spune:
Buna ziua burtici!
Eu ma duc acum la 12.30 la eco,sper ca vom vedea ceva! Revin cu vesati!!
Floricika
9+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
ancadragoman spune:
Elevitul poate sa dea dureri in capul pieptului?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
clodyac spune:
buna din nou referitor la elevit si eu iau de o saptamana si am avut niste crampe ieri in dreptul splinei de ziceam ca innebunesc , durere care radia in spate la rinichi sau poate durerea de la rinichi radia in fata
ideea este ca m-am gandit ca s-ar putea sa fie de la elevit si azi nu am mai luat si pana la ora asta nu ma mai doare , o sa iau una maine si daca ma doare e clar ca de la ele ![]()
alte nouatati azi am luat rezultatul analizelor standard la sange si urina si toate sunt parametri normali numai la urina am ph mai mare , urme de proteina (asta ce inseamna?
) .... de abia astept sa ajung la medic 
pupici pt toate si o 
10 +
clodyac spune:
ooooooo doamneeeeeee
am citit despre urme de proteina in urina inseamna ca am probleme cu rinichii si nu e prea binee offffffffff imi e asa frica

10 +
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mh Strunfita !Ana Maria, eu am fost intr-o situatie aproape similara la prima sarcina, mai rau eu am avut IGG neg si IGM slab poz, bb era marisor aproape 7 luni si dra mi-a spus ca sunt sanse de malformatii. In disperare de cauza am ajuns la Inst de Virusologie cel de langa Sp Victor Babes, dra de acolo mi-a spus ca sunt 2 variante, una test fals pozitiv pentru ca sunt virusi care in combinatie cu reactivii lor chimici de lab pot pozitiva slab un test, si doi test pozitiv din cauza de CVM caz in care trebuie vazut daca s-a transmis copilului (sansa aia de 1%). Mi-a facut o analiza de sange care a infirmat transmiterea la bb a CVM ului. Deci pentru orice nesiguranta incearca la Virusologie numai ei pot confirma sau infirma CVM. Tinem pumnii si mai mult ca sigur bb e ok. Mihaela 13+ & Irinamh |
Sarutmina mult de tot MH pentru incurajari! crede-ma, ca eu simt ca bb e ok! in ziua in care ma aflat m-am panicat rau de tot, nu am mincat nimic toata ziua, abia inghiteam cite o gura de apa, toata noaptea nu am dormit, samd.. chiar dc vorbisem cu Dna dr si ma linistise dinsa. Ieri am fost din nou la recoltat..vedem luni ce si cum! abia astept sa vad IAR "bursucelul" si sa ne spuna Dna dr ca am crescut, suntem perfecti si ca mergem inainte...credeti-ma nu mai am rabdare!
ana-maria
12 weeks
alynta27 spune:
bebe 2 va fi baiat! :)
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iubita_tiana spune:
albinutzelor ,am emotii de imi salta inima in piept, mai e as aputin si merg la eco, niciodata nu am avut asa emotii....azi numai la asta m-am gandit
v-am pupat, revin deseara
10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana
blue77 spune:
La multi ani Strunfita, multa fericire si noroc!!!!!
Felicitari Alyntapentru voinicel!!
Noi azi stam acasa ca e zi libera :), avem musafiri si o masa bogata ca la romani, diseara iar o sa am burta de 6 luni
.
Pupici si o zi linistita, tinem pumnii pt Tiana.
Eu cred ca sunt mai stresata ca la prima sarcina
, eh batranetele![]()
NOI
11+/ 13 + UM si Marc
(28.08.2004)
bebe2
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 bebe 2 va fi baiat! :) Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 12+]Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Alyna, Bravoo, felicitari! Parinti de 2 printi! super tareeee!
sa fie bb sanatos si happy la tine in burtica si sa ai o sarcina frumu pina la final

pupam "2 in 1" si nu numai
ana-maria
12 weeks

!