Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ella..e bun paracetamolul sa iei da sa nu abuzezi..eu sincer cat am fost racita m-am limitat la ceaiuri cu lamaie si miere si papam lamai,dar daca faci febra sau te simti rau e bine sa iei si paracetamol
strunfita..LA MULTI ANI!iti doresc multa sanatate,fericire si sarcina usoara si frumoasa in continuare si un bebe mancacios si sanatos!

Anca..
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

[quote]citat din mesajul lui blue77

Anamarics CMV poate fi contactat de la copii mici, bebeii care meg la cresa nu vine de la animale, e in saliva lor sau in urina , eu m am imbolnavit in 2004 de la Marc.
Acum eu stiu ca daca il aiin insarcina exista riscul de 1% ca copilul sa fie afectat.
Se poate ca analiza sa fie gresita, n ar fi prima oara, cum stii ca nu e bun rezultatul?

/quote]

Drga Blue77, multumesc, nu stiam! vezi..e bine sa auzi alte pareri..adevarul este ca toate prietenele mele au bebei si la toate mergem pe rind..
ce ma face pe mine sa sper ca totul o sa fie ok, este faptul ca IGG e pozitiv! de un de stiu ca primul rezultat nu e bun? Dna dr mi-a spus ca au venit rezultatele prea repede- 5 zile- plus ca nu am valori, am doar "slab pozitiv" si dansa spune ca nu exista asa ceva..trebuie sa fie cifre exacte!..asa mi-a dat speranta ca poate e ceva gresit..nu e ca ar fi pt prima data cind un laborator greseste!
Multumim pentru suport!

pupam "2 in 1" si nu numai

ana-maria 11weeks&6days

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kris

ASA CUM AM PROMIS, voi intra din cand in cand sa va imparasesc cate ceva din experientele mele.

MAMICA OANA, eu am amut analizale ca tine.

CITOMEGALOVIRUS :

IGG +,INSEAMNA CA IN TRECUT AI AVUT O RACEALA SI NU AI TRATATA-O CA ATARE...SI S-A FORMAT ACEL VIRUS DE CARE NU VEI SCAPA NICIOADATA... este inactiv.

IGM -, nu ai nici o raceala acum, in timpul sarcinii, dar daca era " +" , exista acea raceala, care se trata..cu medicamente.

E totul ok! stai linistita!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Kris..vb serios?
stii de ce te intreb? eu tocmai fusesem racita si ma indopasem cu miere si lamii pina la refuz, doar cite un amarit de paracetamol mi-a dat voie ca am rinita si ma omora nasul mereu infundat! unsa peste asla facusem si o infectie urinara pentru care luam medoclav, dat de dr..si eu m-am dus sa imi recolteze singe pentru CMV ...si uite ca mi-au iesit cum au iesit... poate de acolo sa fi fost acel "usor pozitiv"?? Domane ajuta sa nu aiba bb nimic!!!!!!!!!!!!Numai Dzeu stie cit ma rog sa fie bb ok!

merci mult..

ana-maria 11weeks&6days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

la multi ani strunfita iti doresc sanatate o sarcina usoara si un bebic sanatos si mumos foc

buna la toate burticile va pup si va doresc o zi buna in continuare , eu nu ma simt prea bine sunt racita beau ceai cu lamaie si ieri am luat jumatate de paracetamol pt ca simteam ca fac temperatura sper sa treaca raceala

pup pt toate burticile

10 +

Mergi la inceput

draga Strunfita,
LA MULTI ANI!!!!
sa fii sanatoasa, bb sa fie sanatos, sa fie cuminte in burtica si sa iti aduca numai bucurii!

Mamici de albinute..si noi am crescut un pic..avem 12 saptamini acum..iar burtuca lui mami are 82cm..si mami era o viespe inainte sa apar eu..:)

pupma "2 in 1" si nu numai

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Strunfita

Sa iti dea DD un bb sanatos si la termen si sa aiba parte de tot norocul din lume alaturi de tine si ai tai!

www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

la multi multi ani STRUMFITA....

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

LA MULTI ANI! STRUMFITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Strunfita!

Ana Maria, eu am fost intr-o situatie aproape similara la prima sarcina, mai rau eu am avut IGG neg si IGM slab poz, bb era marisor aproape 7 luni si dra mi-a spus ca sunt sanse de malformatii.
In disperare de cauza am ajuns la Inst de Virusologie cel de langa Sp Victor Babes, dra de acolo mi-a spus ca sunt 2 variante, una test fals pozitiv pentru ca sunt virusi care in combinatie cu reactivii lor chimici de lab pot pozitiva slab un test, si doi test pozitiv din cauza de CVM caz in care trebuie vazut daca s-a transmis copilului (sansa aia de 1%). Mi-a facut o analiza de sange care a infirmat transmiterea la bb a CVM ului. Deci pentru orice nesiguranta incearca la Virusologie numai ei pot confirma sau infirma CVM. Tinem pumnii si mai mult ca sigur bb e ok.
In alta ordine de idei, am fost joi la dra si l-am vazut pe samburel cumintel foc statea cu manuta sub cap si medita
Am vazut manute, talpite, ochisori chiar si sprancene, in rest cam rusinos nu prea am vazut cu cine stam de vorba. Bb a avut 63 mmm ocazie cu care DPN s-a mutat mai devreme pe 15.05, si translucenta nucala 1.8 mm. A doua zi am fost la Medlife Grivita cu masuratorile si am facut bitestul, acum asteptam rezultatele.
Cam atat de la noi.

Mihaela 13+ & Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_pitik spune:

Buna fetele!!
Sper ca nu m-ati uitat,dar am fst putin suparata k mi-a iesit ureaplasma pozitiv,si clamydia slab poz..

Am inceput tratamentul,maine dim i-au ult pastile..mi-a dat si mie si sotului tratament,k e posibil ca mie sa imi treaca si lui nu,si sa imi dea iar prin contactul sexual...
Nu am voie sa fac efort,au innceput durerile de burta si mijloc,i-au cate un nospa si un scobutil /zi..si daca ma doare in cont dr mi-a recomandat sa stau aksa..
Strumfitala multi aniiiiiiii!

Mergi la inceput