Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

maria, cum de tu intri mereu asa tarziu? nu ai somn :)? m-am uitat si eu la pozele tale si mi-a placut cum te-ai tuns. tot atunci ai facut si suvitele? fain.

philip&andreea

Pai intru asa tarziu pt ca am fost cam ocupata zilele astea...si abia spre seara ajung la calc!!!Apoi e si diferenta de ora...suntem cu o ora in urma Romaniei...Si plus ca somnul ma ia cam pe la ora 1-2!!!De...daca nu am program de trezit dis-de-dimineata...decat daca am programari la medic sau analize...sau ceva probleme administrative de rezolvat..si necesita o anumita ora!!!

Tunsoarea mi-am tras-o cam pe la jumatatea lui septembrie....si suvitele pe la jumatatea lui octombrie,inainte de ziua mea!!!Ms de aprecieri!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

11+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata Albinutzelor,

...in primul rand vreau sa o felicit pe voicu bebi pentru intalnirea cu albinutza ei.....felicitari draga mea, sa ai o sarcina usoara si o albinutza sanatoasa si la termen....

...in al doilea rand urez bun venit noilor albinute si va doresc sarcini usoare si BB sanatosi si la termen....

iubita tiana, iti tin pumnii pentru azi la marea intalnire cu bebicul tau....:)))) sunt sigura ca o sa vii cu vesti bune....

Vad ca vorbiti de vopsitul parului...si eu ar trebui sa ma vopsesc, dar nu imi vine sa ma las pe mana chinezilor....asa ca poate mai tai din el si pana nasc sa am doar culoarea mea naturala....

Si in sfarsit o veste buna....azi schimbam prefixul....facem 10 saptamani, UUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

si sa aveti grija de burticute.....

9+

Mergi la inceput

...din cauza vitezei....am uitat sa schimb si la profil numarul de saptamani.....

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Buna dimineata,burtici!
Doreste cineva o cafeluta?Eu am inceput sa beau 1 cescuta dimineata din cauza tensiunii foarte mici-7/5.
In primul rand vreau sa multumesc mult celor care mi-au raspuns in legatura cu analizele.Am avut mari emotii in legatura cu rezultatele.
Despre vopsit...eu m-am vopsit in sapt. 12 cu L'Oreal Casting Creme Gloss,n-am tinut-o decat 5 min. si a iesit foarte,foarte bine.Eu mi-am luat un roscat inchis,nu stiu cum se comporta blondul.
Iubita tiana,iti tin pumnii pentru azi,te asteptam cu vesti bune.
Maine merg si eu sa-mi fac ecografie si sa masuram translucenta nucala.
In rest,nu pot sa ma laud ca am scapat de greturi,le am in continuare,la fel de intense.Mai nou am inceput sa mananc glucoza,ajuta pe moment si are un gust chiar bun.Tin minte ca in copilarie era preferata mea.Acum o mananc de nevoie,atat ca are cam multe calorii si incerc sa ma limitez doar la cateva tablete,cand simt ca greata devine foarte agresiva.
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 13+

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

BUna dimineata.
Sper ca azi sa avem parte numai de vesti bune.

In legatura cu vopsitul, eu astept sa trec de primul trimestru si apoi ma vopsesc. Trebuie sa ma si tund ca nu mai are nici o forma parul meu.

BUn venit noilor burtici, sarcina usoara si bebei sanatosi.

Multumesc fetelor care m-au incurajat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna diminetaza fetelor.....albinutzelor dragi, azi dupa masa merg la eco, asa ca mai e putin si am niste emotii de mor,...vreau sa va spun ca aseara aveam o burtica..uriasa vreau sa spun.....si azi dimi a mai scazut, dar.....tot burtica frumoasa aveam...si sper fetelor, sa vad dupa masa un bebitza mic si dragalas in burtica....sper din tot sufletul....

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele
azi m-am trezit pe la 7 si am mers cu sotioru la analize...ne-a intepat tanti de la laborator hihi eu abia asteptam sa se termine o data sa ajung acasa sa bag la stomac...era cat p'aci sa platesc analizele acelea care s efac gratuit pt gravidute...bine k a lamurit-o pe asta o alta femeie k sunt gratuite . asteptam rezultatul maine dupa-amiaza uff am niste emotii si o frica uff sper sa iasa bine analizele.
ellaimi pare rau pt tatl tau,dar sunt sigura ca de acolo din ceruri vegheaza asupra ta si a bebelusului sa fie totul bine! ai grija cu paracetamolul..si bea ceai cu lamaie si miere eu din astea beam . insanatosire grabnica
sarumana la toate fetele care ne-au felicitat pt intalnirea cu bebe sunteti toate niste scumpe ..apropo si eu abia astept sa vad ce este bebe
tianaiti tin pumnii stransi tare astazi pt intalnirea cu bebele...sunt sigura ca va fi totul bine ! te pupic si te asteptam cu vesti!

Anca..
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Voicu_bebi eu stiam ca se poate lua paracetamol in sarcina. maxim 3 pe zi. In prima zi am luat 3, iar apoi m-am limitat la 2.
Sper sa nu fie nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

LA MULTI ANI strunftiza!

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

strunfita, LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI UN BB SANATOS, LA TERMEN SI CUMINTE!!!!!!

10+

Mergi la inceput