Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Dragelor, referitor la "simptome" nu stiu ce sa va zic..noi nu prea am experimentat mare lucru..in afara de starea de nani acre ne zapaceste toata ziua..
nu pofte, nu greturi...doar ca nu ne place carnita DELOC, doar pape cu legume, fructe, iaurturi si iubim realmente sandvisurile cu sunca si cascaval la toaster.
se mai intimpla ca am caderi de tensiune..cred..stari de ameteala ..in special cind merg cu metroul..
mai nou vad ca ne chinuim sa ne gasim pozitia de nani, nu mai vrem nicicum si ne cam tine mijlocul din cind in cind..la birou fac pauza la 2-3 ore..ma duc si ma plimb citeva minute, urc si cobor treptele intre etaje..fac miscare..si vad ca imi trec "durerile".
despre ELEVIT nu stiu sa va zix..eu iau Centrum MATERNA si ma simt super! cam atit in seara asta..ma trage bb la nani..
va pupam si va uram noapte buna, dragelor!

ana-maria 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

sarmisa, pai cum nu ti-au facut vaccin dupa nastere? Nu puteai sa-l cumperi tu? Poate are bebe rh negativ, si n-ai probleme.

11+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Burtici eu ma bag la nani ca nu vreau sa supar balonasul..., nani placut tuturor

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Of, asta e marea problema ca mi-au zis ca nu e cazul...ca cica desi ea are rh pozitiv, are grupa a2 si eu o...n-am insistat pe moment eram obosita, euforica...abia mult mai tarziu am inceput sa realizez ce s-a intamplat, l-am stresat pe sot care nu intelegea de ce ma stresez eu, in fine si medicul meu de acum a ramas socat de povestea asta si ne-a pus sa repetam rh mayannei si e pozitiv :( Chiar nu se punea problema de bani sau de a nu putea face rost de oriunde din tara daca nu il avea maternitatea... ca era timp.Acum mi-a intrat in cap ca poate bebe, baietel fiind, ma mosteneste pe mine la rh si nu vor fi probleme...sanse sunt 50$...vreau sa raman optimista ca daca vor fi probleme nu stiu de ce voi fi in stare sa fac!

sarmisa13+ si mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Clatite banatene = clatite + umplutura de branza dulce si galbenus de ou + albusuri batute spuma cu zahar de-asupra si bagate la cuptor. Mai mult sau mai putin, cam asta e reteta.
Cele mai renumite clatite banatene sunt la un restaurant Ana Lugojana, langa Lugoj. Eu ma multumesc cu cele de la un restaurant din Timisoara, ca din Lugoj nu-mi aduce nimeni

11+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mare greseala ai facut!!! Tocmai ce ma bucuram ca am o sarcina normala, fara greturi sau pofte si a trebuit sa-mi aduci tu aminte.. Am facut odata un drum special pentru clatitele Ana Lugojana (eu asa le stiam, si pe litoral tot asa se numeau, nu clatite banatene). sa vezi supriza mea cand in meniu scria numai "clatite cu branza dulce si stafide". Si eu venisem cu sotul si cu parintii si le promisesem cele mai bune clatite pe care le-au mancat in viata lor. Asa ca am mancat ceva si doar eu am luat la desert clatitele respective. Cand am vazut ca mi le aduce pe bunatatile dupa care venisem l-am intrebat pe nea ospataru' cum de nu stie sa-si promoveze ce are mai bun. El a dat din umeri, ca nu stia ca exista si altfel de clatite . Pentru cine nu stie, nu e o simpla umplutura de branza cu ou, nu stiu cum e facuta dar e foarte fina si parfumata.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 8 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

tiana, bravo, ce ma bucur pt tine, uite am mai risipit ceva din tensiunea de aici.
si eu am rh negativ si mi-au facut o dozare la inceput cand cu toate celelalte analize (4-5 sapt) si totul a fost ok. nu stiu cand o voi face pe urmatoarea. philip are si el rh negativ dar la 28 de sapt mi-au facut rhogam si cu sarcina asta am facut cand am patat si m-am dus la urgenta. sa speram ca totul va fi bine.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Si noi vom merge la nani acusi. Tati pregateste un gratar cu salata, pap si apoi nani.
Nu prea ma simt bine si sper sa nu fie probleme.Ma doare mijlocul cu totul.
Pupici si somnik dulce.
Oana, HELP, cred ca tbuie deschis capitolul.

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!!!

Strunfita(cu intarziere....dar imi cer mii de scuze)La Multi Ani!!!..multa sanatate,realizari si impliniri,multa fericire si o sarcina usoara cu un bebe sanatos si mancacios!!!

Alynta..felicitari pt baietel!!!

Tiana...........Yupiiiiiiiiiiii.....ma bucur din toata inima ca este totul ok...si te rog din suflet sa incerci sa te autoeduci,ca sa fii mai optimista!!!Felicitari pt samburel...si sa fie totul bine pana la 40 de saptamani!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

11+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

va rog, aruncati un ochi www.hotnews.ro/stiri-5085515-ultim-efort-pentru-sonia.htm" target="_blank"> AICI sau pe forum la noi, AICI sau AICI

Daca puteti, dati mai departe !

Va mutumesc !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tiana,sper ca nu ai uitat de noi,ne bucuram tare tare pt tine si ai sa vezi ca sarcina aceasta va fi bine,felicitari si la multe zambete de acum inainte.
pt fetele cu rh negativ,si eu sunt una"rara",eu zic sa nu va stresati,eu am primit primul vaccin in sarcina asta la 28 de sapt. aici iti zice asa: atata timp cat nu apar sangerari nu au de ce sa iti faca vaccinul.sagerarile sunt primul semn de incompatibilitate de rh. nu va stresati mai ales daca sunteti la prima sarcina. la prima sarcina,corpul nu stie ce i se intampla,se impune vaccinare la orice timp de sangerare in sarcina,avort sau nastere(daca rh este pozitiv la bb). pe vremuri,se astepta 7 ani pt al doilea copil ,pt ca corpul sa"uite" si sa considere a doua sarcina ca si prima.dar hai sa vorbim pe bune,stra-stra bunica,cu rh negativ,la tara,nici macar nu stia ca e gravida,sunt atatea femei cu copii bine-mersi,deci nu va stresati si enjoy this time!
in legatura cu simptomele,eu nu am avut mai nimic pana in trim 2,am fost o norocoasa,si voi ar trebui sa va considerati asa.
na ca m-am bagat si eu inseama,sarcina usoara si bbi sanatosi sa aveti.
va recomant un film: youtube.com, in the womb se numeste ,are 10 parti,prezentat de national geographic.
pe burtici

29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput