LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 3
pussi spune:
adina uneori mi-e greu sa le tratez individual...sa nu le compar ...trebuie sa mai lucrez la asta. Pe Ana s-o las fara suzeta daca nu are nevoie de ea si sa-i dau din biberon inclusiv apa, pe Elena s-o las cu suzeta si sa-i dau din cana cu cioc..
vasari Elena il papa ca pt. noi, cu usturoi.. Ana nu, doar fier si cu faina..inainte il faceam fiert, mixat si amestecat cu ceareale Bio de la Milupa ca nu au gust de fructe si nu sunt dulci!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
RAMONELLA spune:
Va multumim tuturor de urari!!!
Va poftim la tortulet si suculet!!!
Noi ne pregatim de o mica petrecere in familie,asa ca ne auzim mai spre seara.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ank83 spune:
Am fost la doctor azi.Mandra mea are 2540 gr
... A pus cam 800 gr in 3 sapt
...daca pune in ritmul asta pana la 40 de sapt ..mi-o rupe pe FOFI
.
Totul e in regula ..inimioara ...rinichi.. I-am vazut narile... asa haioase aratau
... si binenteles am revazut o putza grasa...dolofana ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
adinag spune:
Felilcitari, Ank! Lasa ca nu-ti rupe nica... Jasmina a avut lanastere 3770 si m-am rupt mai tare (bine, a fost si cu chestia aia cu vacuum de extras), iar Floris la 4170 nu m-a rupt mai deloc, a fost numai asa, de 1-2mm ca nici nu vroiau sa coase. Bine ca-i sanatoasa, dolofana mica!
cristi07 spune:
La multi ani, Bea!
La multi ani tuturor purtatorilor de nume Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel...mici si mari!
Ank, felicitari pt bubulina grasunica!
Cristina si Radu 3.12.2007
geo_ionita spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME!
Sa aveti o zi frumoasa, cu multe cadouri si multe bucurii de la cei dragi!
Vin sa va cer si eu cateva sfaturi:
- ne-a recomandat dr sa ne luam un umidificatorde camera ptr Bia, mai ales ca acum e si racita...voi ce marca aveti? ce este mai bun?
-trebuie sa schimbam scoica de masina cu un scaun PNETRU CA IN scOi nu mai sta, vrea sa o punem in directia de mers sa vada si ea ceva.Si in privinta scaunului va cer un sfat ca nu stiu ce sa ii luam.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
bb_yasmi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME! 

ank, felicitari pt grasunica din burtica!!! sa fie o printesa frumoasa foc ca si mami!!
LA MULLLLTTTTIIIII ANIIIIIII BEA !!!!!! petrecere frumoasa!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ellis spune:
FELICITARI PENTRU PITICUTA, ANK!
merci, ADINA!
PUSSI - si eu ma gandeam sa scot bibe, insa cred ca e prea devreme, prea fortam nota, asa mi-a zis si pediatra ca voi simti eu cand bibe nu o mai satisface; azi am vb si cu cumnata mea despre cum a procedat ea si mi-a zis ca dupa un an si jumatate, si la fel cum mi-a spus si pediatra cica nu ii mai placea bibe, probabil ca nu mai curgea suficient laptic.
Despre tava - foarfeca, ata, pix, bani, bijuterii, chei, telefon, seringa, carte...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
bb_yasmi spune:
si eu sunt de acord cu ce a spus ellis si adina. de ce atata graba??? eu una nu am fost deloc stresata cu chestia asta....si uite ca iasminica mea de cateva zile nu mai vrea "didi" nicidecum....![]()
si mie imi convenea ca io mai dadea cand vroiam sa stea linistita...![]()
![]()
sa "strig" si eu nitel dupa fetele pe care nu le-am "vazut" de mult...![]()
JASMIN,ERIKA, KIVA, OANA R,GILL, IRINUSH,DARLEENA, PETRO, ENI, STEFANIA, FLORY, ANDRA BELL, SORINA, MYKYDUTZA,DANY 2007, ADRIANA LIXA,ROXX, VALI, IULIANA, LALA!!!!!! 

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
bb_yasmi spune:
aaaaaaaaaaaaaaa am uitat sa va pove ca iasmi la orice o intreb imi raspunde DA!!! ![]()
, si avem cuvinte noi: pepe-pempe (la Pampers), nani, na-na (ne da bataie
), nene, nununu-nu (cand e prea obosita si nu vrea nimik) aia (cand vrea ceva anume)....////
mami Lavi
si bubulina