LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
BB ai o fetita tare desteapta... frumoasa foccc..Bine are cu cine semana..ca si mami e flumoasa
.
Multumim de felicitari.
Nici eu nu sunt stresata cu bibe si didi.Cu didi sta in gura doar cand se culca... o lasa el pana se insoara
.Iar in bibe bea lapticul...ca apa doar in cana cu cioc vrea...si bea apa cata primeste..parca e un ratoi.Bine si scutecul se umple imediat
..
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
anacami spune:
Hello!
Georgiana,daca mai putina rabdare, poti merge la BabyExpo si le vezi pe toate live-ma refer in primul rand la scaunele de masina (in principiu,trebuie sa urmaresti sa fie conforme cu standardele europene de siguranta care le sunt destinate)..Ca pret variaza de la 2-3 mil catre 20 si ceva de mil. scaunul...
Umidificator nu am avut nevoie,la noi in casa temp. nu este prea mare.Poti folosi si un vas (special sau nu,pus pe calorifer, umplut cu apa sau ceai de musetel).Cred ca Primii Pasi sunt produse bunicele, mai ales daca facem comparatie din punct de vedere al raportului calitate pret..Tot asa,le poti vedea si compara la BabyExpo pe toate
BB,este tare haioasa Yasmi,cred ca va distrati toata ziua (ca noaptea doarme bine,nu?
)
Lala?!?ce iti fac nazdravanii???
Astazi am fost la Unirea (sa va zic cum ii zice Sebi
???mai bine nu..).Am gasit magazinul ala extrem de schimbat,mai nimic din cum stiam eu..Am fost si la Coccodrillo, magazinul lor arata super si au toate produsele noi din catalogul firmei-nici nu se compara cu ce am gasit la HappyBaby.Hainutele frumos asezate,pe categorii,culori,etc,etc..M-am imbolnavit de cate lucruri mi-au ramas la suflet..Nu m-am hotarat daca sa ii iau geaca roz,mov,verde,gri,portocalie,maro,etc..toate culorile si toate modelele..La categoria haine de exterior, pt. iarna, aveau salopete cu totul/ costum geaca+salopeta cu catarame/ un fel de sac de dormit cu maneci...asta ptobabil pt. carucior,pt. cei mai "statici".Cred ca voi opta pt. geaca+salopeta
I-am luat un body elegant+dres+sarafan asortat o frumusete..Nu am putut de Sebastian sa cumpar mai multe (ce am cumparat,am luat cat il asteptam pe Domnia sa sa se hotareasca sa intre in acest magazin,si nu in altele din zona) dar ma duc eu singura sa ma uit (eventual sa aleg) dupa pofta inimii..
Stefania a fost f.f. irascibila in seara asta,probabil efectul vaccinurilor de ieri (Sebastian facea temp. la fix 24 ore dupa fiecare vaccin...) sau/si al dintilor de sus care nu mai ies odata (se chinuie de cateva saptamani)-repet,acum (la 1 an si o saptamana) avem doar doi dinti jos
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
gianina spune:

Bea

sa ai o viata frumoasa plina de realizari si impliniri
sarbatoritilor de sf.Mihail si Gavril!
Ank, felicitari pentru micuta Cecilia... creste, creste!!
Adina,eu ma gandeam ca Jasmin a participat la petrecerea organizata de cei de la gradinita
Cami, Simona este rezistenta ...nu prea am avut probleme cu ea ..cred ca pana la 5 ani i-am dat de vreo 5 ori antibiotic. De la 3 ani primeste in fiecare toamna tratament cu Bronchovaxom (10 zile pe luna) si Imunomix (20 de zile)...asta timp de 3 luni...primavara mai face o cura de 3 luni cu Septilin..ii merge super!Adelinei inca nu i-am dat nimic pt. imunitate... vreau sa intreb medicul saptamana viitoare cand mergem pt. vaccin daca pot sa ii dau si ei ceva. ...luna trecuta i-am dat o data antibiotic...dupa o saptamana intreaga in care ne-am chinuit cu febra, voma si nemancat.
si eu am observat ca cei de la Real au preturile mult mai mari la jucarii si la papica de copii!!!!
Bb, pupici la micuta vorbareata!!
Georgina, multa sanatate ptr. Bia!! eu nu stiu ce raspunsuri sa iti dau
umidificator nu avem ..iar la scaune de masina nu ma prea pricep...noi avem unul Neonato ramas de la Simo(deci luat acum 5 ani-probabail ca nici nu se mai fabrica modelul).
Pussi, cu tava nu cred ca este o regula..fiecare pune ce vrea si ce are mai la "indemana" 
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
adinag spune:
Wow, Lavi, ce vorbareata e Iasmi!!! Abia astept sa ajungem si noi la faza asta. El mai zice scateodata: ja-ja-ja-ja (de obicei de 4 ori), mai ales cand ii zic ceva cu nein (ja inseamna da, nein nu). Mai am impresia ca-i zice pisicei (katze) ate, mama, papa... dar ma astept sa vorbeasca tarziu tare, ca aude 3 limbi in casa :)
Cami, sper sa-si revina Stefania cat mai rapid. SI Floris azi a stat numai agatat de pantalonii mei sau in brate, si tot maraia incontinuu, dar nu stiu de ce 
Georgiana, multa sanatate la fetita°!
Gianina, nu a fost petrecere la gradinita. Au insa luni o serbare de Sfantul Martin (nu stiu cum ii zice pe romaneste).
Si Jasmina e rezistenta, pana acuma i-am dat o singura data antibiotic, si inca regret. Barbata-miu inca nu a luat niciodata antibiotic, si are 35 ani! ![]()
Eu in schimb in copilarie am fost plina de antibiotice, ca doar am crescut in RO si pe vremea aia era tare la moda...
olim spune:
LA MULTI ANI BEA!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISIS SERBEAZA ZIUA NUMELUI AZI!
fetelor eu intru rar pe aici dar va citesc cand am timp
chiar ma gandeam acuma intr-o zi ce repede trece timpul, parca nu demult eram la aspirante, apoi am trecut la odisee, apoi aici si uita ca puiutii deja au un an, 
va pup pe toate si va doresc o duminica excelenta
promit sa trec mai des![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
adinag spune:
Olim, bine ai revenit! M-am uitat la pozele cu Alex, e un scump, asa de frumusel! SI pare foarte mare, as fi zic ca e trecut cu mult de-un an!
mihuta spune:
Am intrat doar scurt sa multumesc de urari, azi am avut zi de gatit si musafiri. Au venit nasii cu fetita lor de 9 ani si vreau sa va spun ca s-au jucat asa de frumos ca nici n-am stiut ca avem copii in casa... Pare mai simplu cu doi copii...
mami de Sophia
adinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Am intrat doar scurt sa multumesc de urari, azi am avut zi de gatit si musafiri. Au venit nasii cu fetita lor de 9 ani si vreau sa va spun ca s-au jucat asa de frumos ca nici n-am stiut ca avem copii in casa... Pare mai simplu cu doi copii... mami de Sophia |
cateodata e, cateodata nu... Nu uita ca cei doi copii nu intotdeauna sunt asa interesati sa se joace unul cu altul si de obicei au interese, dorinte si necesitati diferite
Azi Jasmina nu e acasa si Floris, cum ziceam, numai in brate a vrut sa fie si de pantalonii mei, si zau ca ar fi fost mai simplu cu ea acasa. Ar fi intervenit alte probleme, dar macar mai respiram si eu cateva minute sau mergeam singura la toaleta.
Eu vad ca azi e o sarbatoare de nume in RO, eu nu le am cu astea, asa ca nici nu am prins exact ideea. Nu va suparati pe mine, oricum doresc toate cele bune la toti sarbatoritii!

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka.san Miha - astazi ai 'dezlegare' ![]() |
Multumesc!
Nu am facut decat 2 feluri de prajituri.Ma pastrez pentru zilele copiilor.
Am facut prajitura Brownie si niste motate cu frisca
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...