Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenada spune:
Voi stiti ceva despre continutul de tanin din ceaiuri, sau daca taninul este nociv pentru noi? Despre lista de ceaiuri contraindicate stiu, si am evitat sa la folosesc, dar mi-a zis o cunostinta ca doctorita ei nu o lasa sa bea nici un fel de ceai pentru ca ar contine tanin.Ea a baut doar apa in care sa fiert lamaie. Am cautat un pic pe net si am gasit ca intr-adevar plantele au tanin, dar despre ce efecte are asupra sarcinii nimic. Eu am baut cam 2.5 l de ceai de macese pe zi si ma tot intreb daca am facut bine. A mai auzit cineva asa ceva?
Carmen 17+
Ciresica5 spune:
Silvi, felicitari pentru camera lui bebe! Cred ca la final o sa iasa super! Cand ai eco morfofetala ca sa afli ce e bebe?
Gessy, eu dorm numai pe partea stanga si rareori pe spate fiindaca imi amorteste si ma trezesc cu niste dureri cumplite!
Florinela, mult succes la morfofetala si sa vii cu vesti excelente!
Misha, Carmenada, ma bucur sa aud ca v-ati apucat deja sa faceti cumparaturi pentru bebe! Pana la urma cred ca voi incepe si eu... ![]()
Doranna, felicitari pentru TT! Este exclus sa astept urmatorul Baby Expo daca este in martie anul viitor! Am citit ca incepand cu saptamana 37 de sarcina este considerat termenul atins, iar bebe se poate naste oricand. Eu implinesc 37 de saptamani pe 2 martie, asa ca pana atunci trebuie sa am totul pregatit, nu?
Pupici pe burtici! 
21+ cu 
rivali spune:
Eu dorm pe partea stanga si pe burta,la prima sarcina dormeam doar pe dreapta.
eu nu am cumparat nimic pentru bebe si nici nu ma grabesc, mai am timp. La primul copil cam cu o satamana inainte am cumparat cam 2 body, doua costumase si cu ce sa il scot din spital.
Patut si saltea am mai cumparat. Iar alte lucrusoare care mai trebuiesc le-a cumparat sotul, ii spusesem eu inainte ce vreau.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
20+
Adee spune:
Eu pana acum dormeam pe burta sau pe partea dreapta. Acum am incercat sa dorm mai mult pe stanga dar la fitoasa asta mica nu ii place si ma tot boxeaza,nu pot sa adorm. Asa ca dorm pe partea dreapta sau pe spate, mai rar.
21+
Ariana
poze
silvia4 spune:
Doranna, vreau si eu lista pe care ti-a facut-o prietena ta! Se poate? Eu nu sunt din Bucuresti si in Craiova nu gasesti foarte multe lucruri interesante asa ca o sa vin la Expo Baby. Daca e acum si mai e tocmai in martie, e clar ca trebuie sa fiu pregatita sa fac acum cele mai multe cumparaturi ca sa nu bantui apoi prin Bucuresti din magazin in magazin. Asa ca vreau sa stiu ce ne trebuie, ca sa stiu ce caut, pt ca daca nu pe mine ma fura peisajul si parca vad ca ma trezesc apoi acasa ca nu am luat multe lucruri importante. Sper sa ma poti ajuta!
Silvi, despre ce sabloane vorbeai? Si eu imi doresc sa pictez peretii dar nu prea stiu cum sa procedez si pe cine sa pun sa mi-i faca, pt ca eu nu sunt prea indemanatica![]()
Vineri sunt programata la morfofetala! Abia astept! Ma bucur ca e inainte de Expo Baby ca sa stiu 100% daca e fetitza. Sper sa nu-i fi crescut putza! Carmenada, tu unde faci morfofetala? Eu la Pan Med la dr Tudorache.Am auzit ca e f buna si am reusit cu interventii sa ajung la ea, pt ca nu mai facea programari curand.
Va pup pe toate
Silvia
20+ 
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvia4 Vineri sunt programata la morfofetala! Abia astept! Ma bucur ca e inainte de Expo Baby ca sa stiu 100% daca e fetitza. Sper sa nu-i fi crescut putza! Carmenada, tu unde faci morfofetala? Eu la Pan Med la dr Tudorache.Am auzit ca e f buna si am reusit cu interventii sa ajung la ea, pt ca nu mai facea programari curand. Va pup pe toate ![]() Silvia 20+ ![]() |
Si eu tot la D-na Tudorache o sa merg, urmeaza sa fac programare pentru decembrie. Am tot sunat la Pan Med si inca nu fac programari pentru luna viitoare. Eu am mai facut echo la Tudorache, pentru TT si mi-a placut ca este foarte meticuloasa si are rabdare sa raspunda la intrebari. De abia astept povesti despre cum a fost si despre bebe.
silvia4 spune:
Ce ma bucur ca si tot la ea mergi! Si sunt incantata daca zici ca e meticuloasa si raspunde la intrebari! Pt ca exact asta vreau! Cred ca o sa am multe intrebari
Eu am sunat azi si nu mai avea liber in urmatoarele 3 saptamani, asa ca sa ai grija sa suni din timp! Cred ca stii ca e doar vinerea. Te pup.
Silvia
20+ 
Ayla21 spune:
Hello la toata burticile!

| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Fetelor, voi ati inceput sa faceti cumparaturi pentru bebe? Eu abia rezist sa nu fac cumparaturi, dar ma gandesc ca peste doua saptamani este Baby Expo si atunci cred ca voi ceda! Si totusi sunt tare superstitioasa... ![]() Voi cum procedati? |
Eu nu sunt supersitioasa, si azi chiar am primt ceva dragut, dar deocamdata nu ne-am aventurat sa facem cumparaturi. In schimb tati a cumparat un spatiu cu mult teren, e pt firma, dar fiind si birourile acolo va renova si pt locuinta de serviciu si a promis ca pana vin iepuricile face si o camera pe care s-o utilam cu ce e nevoie, si sa fie in siguranta pt baietel. Are mult teren, si chiar in spatele cladirii birourilor va ingradi si va pune iarba, si tobogane, unde sa alerge puiutii. A fost atat de dragut proiectul lui, abia astept. Despre apartament, cu criza asta economica nu cred ca fara sa vindem unde stam acum vom lua curand un apartament asa mare cum ne dorim. Si doar ceva de urgenta nu are rost, nu ne este asa graba ca avem bine mersi casa noastra.
Monica
19+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla21 spune:
Nici eu nu mai pot dormi nici pe lateral, dar, sa nu radeti, dorm foarte bine pe spate cu o pernita mica pusa pe ochi. Baietelul trage perna si ma intreaba unde sunt.
Mi-e o greata continua de vineri incoace, nu pot papa mai nimic, cred ca o sa fac niste matzisori de copii. Desi burtica mi-e mare de tot.
Cel mai bine papa salata verde, tot am zis eu la inceput la semnatura "iepurasii mei", vad ca o sa fie chiar iepurici.
Am scos parola la site dar nu am avut timp sa lucrez la el. Oricum nu sunt poze prea multe si doresc mai mult sa completez in jurnal pe sapt de sarcina. Poate saptamana asta voi avea timp.
Vroiam sa spun eu eu bea mult ceai rosu, de la Nestle, e problema mare? orice suc ar fi, tot nu putem spune ca e sanatos.
Monica
19+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
Nu o sa scriu mult, ca sunt intr-o mica delegatie si sunt pe laptop, ma descurc mai greu.
Am o intrebare pt fetele care au avut contractii. cum au fost la voi? eu cam miercuri si joi am avut cam 2 la rand, nu mai mult, si cu durere. am vb cu dr si a zis sa iau 2 no spa pe zi si supozitor cu scobutil si daca nu cedeaza sa ma duc azi la spital. dar nu am mai avut zilnic si am avut numai 1 maxim 2 si fara dureri. asta seara iarasi am avut una puternica, dar parca tot fara durere. in rest, simt asa o durere in burta jos, dar zic eu ca poate fi si de la contipatie sau de la alimentatie, ca pap multe fructe, iaurturi si am mereu scandal in stomac. maine revin in bucuresti si miercuri cred ca stau acasa in pat si daca nu ma linistesc joi ma duc la dr. vineri am oricum morfologica si sper sa fie ok, m-am cam speriat.
Va pup si va doresc tot ce imi doresc si mie, adica zile linistite in continuare si sarcini ok.
21+