Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Ayla21 spune:
Pisik, unele contractii sunt "normale", daca iei no-spa si nu sunt sureroase si nu se contracta uterul ca piatra nu e chiar un pericol. Si eu iau acum No-Spa, pe mine doar intr-o parte ma doare, mai ales la urcat scarile. Vezi ce spune dr dar pana atunci nu renunta la No-Spa chiar daca nu mai dor acum.
Monica
19+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
pisigri spune:
Pisik,
si eu maninc f multe fructe si lapte si iaurturi si ce vrei si nu vrei, si e mereu revolutie in burtica si-s mereu constipata...asa ca am si eu senzatie de presiune in abdomenul inferior, uneori cite o senzatie de crampe intestinale (care sint cea mai mare bucurie, ca inseamna ca in vreun sfert de ora ma duc si eu la baie cu succes...
), dar incerc sa nu ma mai ingrijorez. ma gindesc ca totusi atita amar de vreme femeile au facut copii fara atitea teste si controale, ca in toate cartile pe care le-am citit exista o lista destul de clara cu simptomele care pot fi considerate importante si/sau urgente....si incerc sa ma controlez, ca altfel as fi mereu la usa doctorului.
joi fac si eu morfofetala, si cam am emotii...nu ca mi-e teama sa nu iasa ceva in neregula, dar... na, mi se pare o intilnire mai "oficiala" cu bebe![]()
no-spa iau din...obligatie ca sa zic asa, eu nu percep contractii, da daca asa mi-a recomandat medicul..
incercati sa evitati sa beti "ceaiuri" si sucuri de-astea din comert...cea mai sfinta e limonada din lamii, sucul de portocale, grepfrut etc...si fireste apa chioara (dar la capitolul asta eu cam am "probleme", ca nu-mi place si nu mi-e sete, asa ca...am de munca)
imi pare rau pt starile voastre de lesin, mi s-a mai intimplat si mie sa am cite o stare de-asta nasoala, de slabiciune si "miscorici" pe la coada la supermarket, dar...asta e, cu putina concentrare la altceva mi-a trecut. e drept ca tensiunea mea e 11-12/7, deci nu e chiar mica, eu fiind obisnuita inaintea sarcinii cu 8-9/5-6...
cumparaturi pentru bebe cred ca o sa ne apucam sa facem dupa craciun, sau in perioada craciunului, pe cae il asteptam cu muuult drag (mai ales eu, ca dupa sarbatori ma ate gindul sa nu ma mai intorc la servici).
apropo, voi cind va ginditi sa intrati in concediu prenatal? eu la servici am un sef cam...mofturos (ca sa fiu politicoasa), si nu pot sa evit mediul potential infectios (sala de necropsie). dr de familie mi-a zis ca la 7 luni si 10 zile pot intra in concediu prenatal, si ma gindeam sa profitde asta, pentru ca dupa nastere oricum vreau sa intrerup job si tot...pentru macar un an. Adica, am inteles ca din CIC te poti intoarce mai devreme la servici, dar daca l-ai solicitat doar pt 6 luni de ex, nu poti sa il mai prelungesti.
mi-e cam nu-stiu-cum sa incep sa stau acasa "degeaba" (adica fara sa am probleme de sanatate, mama si-a dat ex de licenta cu bagajul pt spital dupa ea cind m-a nascut pe mine), dar ma gindesc ca paza buna trece primejdia rea. voi cum aveti de gind sa procedati?
if you can't say something nice, then don't say it at all
silvia4 spune:
Mie doctorita mi-a stabilit DPN-ul 28 martie, desi toate calculatoarele imi arata 24 sau 25. Si a zis ca fix cu 2 luni inainte imi poate da prenatal, deci de pe 28 ianuarie.
Silvia
20+ 
rodica2008 spune:
buna seara fetelor!Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat,ma doare foarte rau gatul ce pot sa i-au.Voi ce ati luat?va pup astept raspunsul vostru.
rodica
+17
inapreda spune:
Saluti,
Asa cum va spuneam dimineata, am fost f. ingrijorata ca, de vineri, mi se parea ca nu mai am burta asa proeminenta si ca...am slabit.
Dupa un week-end plin de framintari, mi-am facut programare "de urgenta": bebe e bine merci, doarte activ si, bineinteles, foarte frumusel! ![]()
Sint foarte fericita,
Doctorul mi-a "re-confirmat" ca POATE e baietel dar pina nu e 100% sigur...
Oricum, dupa sperietura de peste week-end, chiar nu mai conteaza!
Multi pupici si fericire si voua!
PS. Rodica 2008, eu pentru git am luat niste pastile cu propolis
18+ (19+dupa ultima eco)
Poze
millie spune:
Buna seara!Nici eu inca nu am cumparat nimic lui bb dar zile trecute am primit o geanta mare cu hainute de bb tare dragute de la o prietena,oricum in decembrie sunt si la mine programate cumparaturile.In prenatal eu o sa intru la 31-32 de saptamani mai precis dupa sarbatori.Pt durerile de gat eu am luat doar vitaminaC si am baut multe ceaiuri cu miere si lamaie,nu prea stiu ce siropuri ar fi permise in sarcina.De dormit eu cel mai bine dorm pe spate ,cand ajung pe lateral bebelina ma ghionteste de numa si ca sa stau mai bine mi-am pus si o perinuta sub picioare.No-spa iau si eu la cea mai mica durere de burta sau de cap si ma ajuta cu scucces,tot timpul al am la mine
monica
24+
millie spune:
Inapreda ma bucur ca e totul in regula,fetele incercati sa nu va stresati sa fiti cat mai calme ca bebele simte si se agita ,asa am patit eu acum cateva seri dupa o zi proasta la servici bebele meu a fost tare agitat o noapte intreaga sa tot fatait intruna de ma bagat in sperieti.Cum mami sa calmat atunci si bebele sa linistit
monica
24+
shasa spune:
MISHA, RODICA eu pentru raceala am luat (la sfatul medicului) paracetamol 2 pe zi, ceai de tei cu miere si lamaie.
SILVIA, LYSBETH si eu o patesc cu starile de lesin, si din cate mi-a spus medicul sambata la control, sunt caderi de tensiune care se mai amelioreaza daca te asezi (pe unde iti vine) cand nu te mei tin picioarele.
Eu dorm si pe parte dreapta in egala masura cu stanga. Nu cred ca trebuie sa ne chinuim sa stam doar pe partea stanga. Din cate stiu eu este de evitat dormitul pe spate fiindca apasa uterul pe vena cava si aorta si nu mai ajunge oxigenul la bebe cum trebuie. Cum RIVALI tu inca mai poti dormi pe burtica? Nu te deranjeaza? Te invidiez!
AYLA frumoasa burtica, se vede ca sun 2 iepurasi Nu te mai necaji atat. Eu am luat 3 kg pana acum, care sunt in mare parte bebe, lichid, uter, placenta etc....Deci atata timp cat iepurasii
se dezvolta normal stai linistita.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 18+
Poze la albumul dc
shasa spune:
Am mai pus si eu 2 poze la albumul lui bb. Una cu puta si una cu capsorul.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 18+
Poze la albumul dc
inna30 spune:
rodica pt gat daca este cu "puroi", amigdalite urate merge foarte bine bioparox, este un spray cu antibiotic local care merge si in sarcina fara probleme, daca este doar asa o jena, trece cu paracetalol, lichide multe calde, ceaiuri cu miere de albine si o sa fie ok.
Fetele eu sunt cam panicata asa de obicei, la voi bebe misca asa in fiecare zi? al meu e mai puturos, il simt in fiecare zi dar putin, asa mai mult ca o falfaiala, si cand nu simt intru in panica , ma apuca tacanelele.La voi cum este? eu am 20 sap.va pupic
20+