Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!!

Pisigri, vad ca intrebai de prenatal: eu ma gandeam ca din decembtie sa cer reducerea programului cu 2 ore tocmai pt ca nu ma vad stand acasa si uitandu-ma la telenovele toata ziua !!Apoi poate de prin 15 febr sa intru in prenatal, avand in vedere ca DPN -ul este 07 martie
Astea sunt planuri in varianta fericita in care nu apare nici o problema de sanatate !!

Sa aveti o zi excelenta !!

23+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

buna dimi fetelor!Va multumesc foarte mult celor care mi-ati raspuns,nu stiu dar de cand sunt graviduta tot bolnavioara am fost,ba ma durea capul,ba am fost racita,ba nu puteam sa mananc nimic si a trebuit sa ma internez pt perfuzii,ba gatul,dar ma rog la Dumnezeu sa trec cu bine peste toate si sa fie sanatos bebe!In dimineata asta m-am trezit cu o durere groaznica de cap la voi se intampla la fel,va doare capul?Va doresc o zi minunata tuturor sa fiti sanatoase sa auzim numai lucruri bune!Doamne ajuta!
Rodica+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna dimineata burtici si multi

va multumesc pt urari

am fost tare prinsa cu musafiri, cu gatitul, si oboseala acumulata de pe drumul de la bucuresti.

am vazut ca si voi ati petrecut in wek.sau v-ati odihnit.

gessy, si eu am avut alaltaseara o durere de umar de am zis ca mi se pune pe suflet, nu stiu daca a fost din cauza pozitiei schimbate sau de la vreme. e crunta durerea mai ales ca nu ptem lua nimic.

silvi8, deci nu sunt singura cu bb surpriza. cel putin pana pe 5 dec, e fetita, posibil sa mai avem surprize, deja m-am invatat

lisbeth, tinem pumnii pt vestea pe care o vei da la servici, sa iasa totul bine cum vrei tu...sa se lase cu multe felicitari

dyana..da fata draga, tatal meu mi-a zis ca am cazut jos din pat si s-a crapat putica....cum am mai spus, pana pe 5 sigur e fata.

bubulina, la mine bb e in picioare, asa a zis dr. mai ales ca cele mai puternice lovituri le simt in burtica jos jos.

rodica2008, mai bine mergi la un dr. sa vezi ce zice, pt gat merge bine zeama de lamaie incalzita, si s-o bei cu inghitituri mici, dar daca tu zici ca te doare rau......sanatate multa

fetelor, eu am fost cam dezamagita de echo de \vineri 3D.
nu am nicio poza cu bb asa, sa se vada bine.
am multe poze cu oasele lui, cu cap`sorul, si putica, am sa va trimit si voua sa va dati cu parerea daca e fata sau nu....eu toti iau mai mult in calcul prima echo de la 12 sapt 4 D cand a zis ca e baoetel.....acolo se vede clar cuculetul.
E CLAR....DATA VIITOARE VREAU 4 D musai.....mai ales sa-mi masoare bine ce zicea el ca e un pic pb, acolo cu un ventricul la creier, desi a zis sa nu-mi fac griji.

cam atat, fug la servici, o zi buna, mai vb

mitzica20+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neata! Rodica mi se intampla sa am dureri de cap destul des dar iau un no-spa si deobicei ami trece,acum probabil la tine durerea e si de la raceala

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata!

Da shasa, inca mai pot sa dorm pe burta dar evit. Nici eu nu am luat multe kg ( mai putin de 3)
rodica2008, in timpul sarcinii avem sistemul inunitar slabit,eu acum o una jumatate am luat o raceala de la pitic,am suportat-o mult mai greu decat el. Nu mai racisem de cativa ani.
Si eu ma trezesc uneori dimineata cu dureri de cap si ma cam tin toata ziua.
mihaelacg, parca ultima ecografie ai facut-o in Bucuresti. Unde ai facut-o?
Saptamana viitoare fac si eu morfologica. Sa vedem daca piticul ramane tot baietel asa cum ne-a zis la 16 sapt. La 16 sapt ne-a dat si poze si filmulet sper da ne dea si acum.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Inna30 asa e la inceput nu ai simti foarte tare miscarile dar o sa vezi ca peste 2 saptamani miscarile se intesifica,cel putin asa a fost la mine nu a inceput din prima sa loveasca cu putere

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

pisigri, piti sa iti iei CIC cat vrei , cand depui dosarul nu te intreaba nimeni daca stai 2 ani sau mai putin. Te intorci la serv cand vrei.
De stat acasa nu stai degeaba. Este greu sa stai 2 ani acasa, spun asta din experienta, dar daca nu ai cu cine lasa copilul de cateva luni chiar nu ai ce face. Eu nu am incredere sa las un copil de 4-5 luni cu bona 8-10 ore pe zi.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata la burtici!

misha, multumim de sfaturi! am sa pun si eu pe lista bavetelele. si apropo de lista, ca intreba cineva, am eu o lista conceputa de pe net si cu ajutorul colegelor. o pun in mesajul urmator...e cam lunga si cred ca unele lucruri merg scoase.

ciresica, multumesc! la morfofetala merg pe 26 si atunci speram sa aflam si sexul...

cineva intreba de durerile de gat, eu am luat sirop de muguri de pin si ceaiuri calde cu miere si lamaie.

dorana, silvia, eu am luat sabloanele de pe net. pur si simplu dai pe google cautare la ce cuvant vrei tu urmat de clipart. de exemplu: cars clipart si gasesti masini ...si tot asa. apoi le pui pe perete cu indigo si le colorezi cu tempera. explica f bine cineva la "casa noastra dulce casa"

am inceput si eu sa il simt pe bb. daca inainte era ceva vag care nu stiam sigur daca e bb, ca un fel de bule de acid care se ridica, acum il simt clar cum misca, se rasuceste etc...

o zi minunata la burtici!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata fetelor!
am vazut ca vorbeati de pictat peretii. am gasit un site http://www.coloriez.com/images/coloriages/index.php dati click pe imaginea personajului pe care-l doriti si o sa va apara muuuuuulte desene cu acesta. la mariti si le printati si faceti din ele sabloane pt desenele de pe peretii camerelor bebicilor. eu am ales asta http://www.coloriez.com/images/coloriages/Bisounours-45.html si o sa caut pe cineva care se pricepe mai bine decat mine sa le puna in aplicare. o sa vedeti ca veti gasi o gama foarte variata cu toate personajele indragite de copii.

va

Maria 24+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neata fetelor...N-am reusit sa-mi instiintez sefu pentru simplu motiv ca nu dau de el...Eu zic ca presimte ceva si o sterge din firma cat se poate de mult sa evite momentul
Oricum numar de inregistrare la notificare mi-am dat deja (registrul de intrari iesiri tot eu il tin) da ma gandeam ca ar fi frumos sa-i zic si lui

In alta ordine de idei micutul meu alien are deja calitati de potential fotbalist. Dimineata dadea cu capul in mana lui tati. Tati a zis: da... forbalist... bani merge
Sper sa nu se faca fetita pana la final

18+ Damian

Mergi la inceput