Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
lysbeth spune:
eu data trecuta am facut ecografie normala...Asta a fost acu o saptamana si crede-ma ca s-a vazut bb
18+
Damian
florinela79 spune:
Buna , drage mamici cu burtici!
Revindupa un weechend agitat in care am facut modificari prin casa(garsoniera), am facut ordine prin sertare, dulapul de haine....am stabilit locul pentru patutul lui bebe. Tati a fost harnic si motivat ca niciodata
.
Multumesc pentru raspunsuri, chiar ma ingrijorasem cu caderea parului si intepaturile din burtica. Bebe din burtica este foarte cuminte, cred ca m-am obosit cam mult vineri. Astept 4D de saptamana viitoare cu mare emotie.
In rest sunt cam ipohondra si cam plangacioasa, ma ingrijorez uneori foarte tare, indiferent de problema.
Si eu observ uneori cum imi creste pulsul si inima bate tare (daca sunt obosita sau am fost ingrijorata),dar incerc sa ma linistesc.
Si eu astept BABY EXPO de pe 20 la POLIVALENTA .http://www.babyexpo.ro/b/index.php
Nu am luat hainute pt. bebe(oricum cred ca ne trebuie ceva gros la iesirea din spital, totusi jumatatea lui martie e frig nu?), astept morfofetala de saptamana viitoare si apoi ma voi preocupa si de asta.
21
Albert
fbruma
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth eu data trecuta am facut ecografie normala...Asta a fost acu o saptamana si crede-ma ca s-a vazut bb 18+ Damian |
Doar la inceput la eco din sapt 6week si 8week , pe urma de la 10saptamani s-a vazut foarte bine.
17+ cu
MariaVine barza!
gessy spune:
buna burtici.
eu sunt inca zombi dupa nunta pentru ca nu sunt obisnuita sa pierd noptile ........ dar va trebui sa ma obisnuiesc.
si mie mi se mai intampla cand stau in pat sa imi simt inima batand cu putere si parca o simt si in stomac. probabil se datoreaza faptului ca a crescut cantitatea de sange din organism...........
voi dormiti acum numai pe partea stanga? eu am inceput de mult sa dorm pe stanga dar sincer ma doare umarul si ma ustura soldul stang cate o data de simt ca mor. oare chiar nu mai pot dormi si pe dreapta sau macar sa stau cateva minute pe partea dreapta.
mai vroiam sa va intreb ceva, dar am uitat complet...
pupici 
17+ posibil 
Misha_tp spune:
Silvi8, multumesc mult pentru raspuns. Cand ma voi simti mai bine (ca sa-l iau si pe Alex (1 an si 8 luni) dupa mine, ca nu am cu cine-l lasa acasa, am sa merg la farmacie. Pana atunci,
Referitor la haine: eu la primul copil am primit hainute de la nasa mea si tare bine mi-au prins. V-as sfatui sa va luati din timp hainute, ca sa le spalati si sa le calcati, in caz ca nu se gaseste vreo mama prin preajma sa faca asta in locul vostru imediat dupa ce nasteti.Si n-ar fi rau sa va luati si cateva bavetele, ca mai regurgiteaza bebelusii si nu e tocmai lejer sa-i schimbati mereu.
Cel mai de folos mi-au fost bluzitele care se prindeau parte peste parte, pentru ca body-urile care se imbraca peste cap sunt incomode si de multe ori nu reuseam sa imbrac copilul pentru ca avea c apul mai mare decat deschizatura body-ului (sper ca ati inteles ce am vrut sa spun).
Sa stiti ca si scutecelele acelea de finet pentru infasat copilul sunt foarte bune, eu le-am folosit pana pe la trei luni, ca era iarna si dormea copilul bine in ele. Nu-l impachetam sarmaluta, ci doar il infasam lejer in scutecel in loc sa il invelesc cu paturica.
Dormitul pe partea stanga: asta am facut aproape toata sarcina trecuta, ca stiam ca asa e bine. Acuma am renuntat la asta, dorm cum ma simt bine si copilul e OK, placenta e posterioara, nu are nimeni de suferit.
Daca imi mai amintesc ceva, va mai scriu.
Sarcina usoara in continuare.
lysbeth spune:
Eu nu pot sa dorm pe partea stanga. Dupa maxim 10 minute ma trezesc cu proteste de la micutul alien ca-i vine sangele in cap probabil![]()
18+
Damian
carmenada spune:
Salutare fetelor,
Eu am dormitat cam tot weekend-ul, nu am avut chef de nimic, probabil din cauza vremii cam inchise. De mult ce am dormit in weekend, azi noapte am cam studiat peretii, iar azi la serviciu am fost turmentata
.
Ciresica5, eu am inceput sa cumpar haine pentru bebe, chiar daca nu stiu inca ce va fi, pentru ca nu sunt o fire superstitioasa. In plus, m-am gandit ca oricum trebuie cumparate inainte de aparitia lui bebe, pentru ca atunci vom avea alte griji.
Lysbeth, sper ca a iesit bine cu anuntatul la firma
. Stiu ca unii sefi fac mutre dar nu le baga in seama, este dreptul tau si sunt sigura ca poti gasi pe cineva caruia sa-i predai treburile tale. Iar daca apuci sa-l initiezi nu vad care ar fi problema sefului.
Gessy, eu am inteles ca dormitul pe partea stanga este recomandat numai in ultimele luni, asa ca dormi cum iti este tie mai bine. Eu nu mi-am schimbat obiceiurile de somn, doar ca nu mai pot dormi pe burta.
Carmen 17+
novus spune:
Eu mai nou dorm doar pe stanga, dar culmea ca inainte dormeam doar pe dreapta ![]()
, cred ca ii convine bebelinei ca nu da semne de nemultumire !!
23+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
doranna spune:
buna!
sambata mi-am luat si eu rezultatele la TT si sunt bune... m-am linistit... ma stresa testul asta pt ca am o prietena, de aceeasi varsta cu mine, careia i-a iesit bine dublutestul, dar la TT i-a iesit risc mare. a trebuit sa faca amniocenteza, sa se linisteasca dupa 1 saptamana de plans
ciresica, si eu ma gandesc la cumparaturi.
n-as putea spune despre mine ca sunt total nesuperstitioasa, dar nici nu exagerez...
mi se pare cam tarziu sa astept urmatorul expo - martie09; in plus, am o prietena care a nascut luna trecuta si care ma bate la cap sa merg la targ si sa-mi iau tot ce trebuie (mi-a facut lista cu tot ce trebuie, de la patut, carut la cantar, termometru, hainute, etc.) In acelasi timp am o alta prietena care o sa nasca cu cateva saptamani inaintea mea si care nici la prima sarcina n-a luat nimic, nimic pana in ziua in care a nascut; e adevat ca la a doua nastere nu are de ce sa-si faca probleme pt ca are lucrusoare de la primul copil.
asa ca... NU STIU CE SA FAC!!! ![]()
silvi8, la ce fel de sabloane te referi? VREAU SI EU SA PICTEZ PERETII!!! ![]()
florinela79, si mie imi cade parul, nu exagerat, dar... am fost deja avertizata ca o sa fie mai rau, asa ca l-am mai scurtat;
gessy, eu dorm pe ambele parti; oricum, e un chin pt mine, pt ca sunt obisnuita sa dorm pe burta, dar incet-incet ma obisnuiesc si cu noile pozitii; mai ajung in timpul noptii si pe burta (ma rog, o incercare de ajunge pe burta, cu un picior ridicat ffff sus, cu genunchiul aproape la piept), n-am ce face, dar asta e inca posibil pt ca am burtica mica
, in curand nu cred ca o sa mai pot face asta ![]()
o intreba cineva pe lisbeth, parca, daca nu i se vede burtica, de a putut sa ascunda sarcina la serviciu; si la mine e la fel; pt ca sunt foarte inalta, bebe a avut loc sa se dezvolte, asa ca.. burtica abia a inceput sa creasca; cei care stiu ca sunt insarcinata isi dau seama, dar ceilalti inca nu
avantajul este ca inca mai incap in majoritatea hainelor vechi
dar, sincera sa fiu, abia astept sa merg la Rococo!!! ![]()
gata, ma opresc aici ![]()
sper sa fiu mai activa pe forum de azi inainte ![]()
dorana
19+