Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

silvia, cred ca suntem mai multe fete care patim asa ceva
Am observat eu ca se intampla in momentul in care stau in picioare si nu ma misc. In amxim 2 minute mi se face rau si vad negru in fata ochilor. Trece daca te asezi sau dak eviti sa stai intr-un loc. Deseara ma duc la doctorita de familie si o sa insist sa-mi spuna de la ce sunt starile astea

18+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Ai dreptate Lisbeth! Mie mi se intampla uneori sa mi se faca rau la semafor, pt ca ma opream din mers. Cum plecam iar de pe loc, imi mai reveneam. Ciudata treaba!

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Fetelor, intru foarte rar pentru ca am un nazdravan care imi ocupa tot timpul. Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce ati facut ca sa treceti cu bine de raceala. Am gatul in pioneze si imi curge nasul ca la robinet. Va multumes.

, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

misha, imi pare rau ca esti racita. eu am fost racita o singura data dar destul de tare. am scapat relativ repede dar am stat in medical o saptamana. tratamentul: ceai cu multa lamaie si miere de albina, piafen ptr durerea de cap si dantura, sirop de muguri de pin si patlagina ptr gat (e un sirop ptr copii, dar a fost bun)inhalat de la farmacie in fiecare seara ca sa pot sa respir si sa adorm.
cumnata mea, tot gravida a luat oscilococinum si a fost f eficient...e un medicament homeopat si am inteles ca e acceptat in sarcina.
sa te faci bine! ptr nazdravanul tau!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Fetelor eu azi ma duc sa le spun alor mei de la munca ca sunt insarcinata. Urati-mi bafta, noroc si tot ce e nevoie. Va fi un soc pentru ei

18+ Damian

Mult succes..da la tine inca nu se vede burtica?

17+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Salutare burtici,

Lysbeth, multa bafta la anuntarea vestii celei mari la servici! Nu-ti face griji caci s-ar putea sa ai o surpriza placuta din partea sefului! Asa am patit eu: eram super stresata si emotionata cand m-am dus sa anunt, iar reactia sefei a fost super. M-a felicitat, mi-a zis sa nu ma stresez si sa ma bucur de cea mai minunata perioada din viata mea!

Fetelor, voi ati inceput sa faceti cumparaturi pentru bebe? Eu abia rezist sa nu fac cumparaturi, dar ma gandesc ca peste doua saptamani este Baby Expo si atunci cred ca voi ceda! Si totusi sunt tare superstitioasa...
Voi cum procedati?

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

alina, la mine nu prea se vede...Cred ca e din cauza ca am uter retrovers. Asa a fost si la prima sarcina

Legat de reactia sefilor nushc e sa spun Acu 3 ani cand m-am operat de apendicita, sefu era sa faca atac de cord. E nasol ca nu are cine sa-mi tina locul. Pe de o parte e si vina lor pentru ca de-a lungul timpului mi-au dat joburi cat pentru 3 oameni.
Vom vedea...

18+ Damian

Mergi la inceput

Si eu patesc lafel cu ameteala, cum ies din casa ma simt ciudat.
Ssapt tecuta mie mi s-a intamplat cand mergeam la med de fam si chiar imi lua tensiunea , dar se pare ca era ok 13 cu 7...

Eu simt si cand stau in pat ca-mi palpita inima parca sa o ia din loc sau mi se taie respiratia, a si de multe ori am senzati asta cand il simt pe bb ca se muta dintr-un loc in altul si se face o gogoasa, voi simtiti si asta?

17+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ciresica, eu nu cred deloc in superstitii insa nu am luat nimic ptr bb doar ptr ca nu stiu sexul si n-am avut nici cand inca. in schimb am renovat camera lu bb, i-am schimbat parchetul,usa, am zugravit. acum urmeaza sa luam mobila si decoratiunile. am scos si sabloane cu ce voi picta pe pereti dar nici de asta nu ma pot apuca tot ptr ca nu stiu sexul. daca e baietel fac luna si stele pe tavan si masini si personaje de desene animate pe pereti daca e fetita fac flori pe pereti si soare pe tavan...
lucruri de imbracat si altele mai mari : carut , patut etc, cumpar in decembrie cand o sa fie magazinele pline cu de toate. pana atunci sper sa aflam si sexul.
deocamdata bb are doar o jucarie: un elicopter de la tati care spera (dar nu recunoaste) ca bb sa fie baiat

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

lysbeth si eu am uter retrovers si am deja dita mai burtoiul da la mine cred ca e si de la mancare cred ca ma balonez ...cine stie,vad ca suntem apropiate ca varsta a sarcinii.
ce-i drept la inceput nu mi-l vedea pe bb decat transvaginal din cauza retroversiei

17+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput