Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Ayla, sunt foarte frumoase numele pe care le-ai ales tu! Si se si potrivesc, merg impreuna! M-am tot uitat si eu pe siteuri dar tot parca nu gasesc ce vreau, probabil pt ca nu stiu ce vreau acum mi-a venit o idee : Alexia si sa o alintam Lexi. Cum vi se pare? Vreau ceva cald dar sa fie si cu personalitate.

Silvia 20+

Multumesc! Nu ai nici MP activat nici YM! trecut la profil.
Mie imi placea mult Flavia, Melisa, Luisa, Izabela, Ariana. Baietelul are doua nume, si am ales doua si pt fetite in final, sa rimeze si sa se potriveasca cu numele de familie. Cred ca o sa le tinem minte.
Alexia e dragut, desi e foarte popular generatiile astea. Am dorit sa nu fie nimic ce tine Alex.

Poohy si eu stiu ca in primul trimestru e riscant cand se formeaza organele.
"Contactarea virusului varicelo-zosterian in al doilea trimestru de sarcina nu este atat de periculoasa, deoarece la 5-7 zile dupa debutul bolii la mama, sistemul imunitar al acesteia incepe sa produca anticorpi protectori, care pot fi transmisi prin placenta maturata la acesata varsta, catre fat. Din acest motiv, probabilitatea ca fatul sa dezvolte varicela congenitala este destul de mica.
Anticorpii protectori traverseaza cu usurinta palcenta si sunt vitali, deoarece, sistemul imunitar al copilului nu este suficient dezvoltat si nu poate sa produca singur anticorpii protectori necesari neutralizarii virusului.
Contactarea virusului varicelo-zosterian in ultimul trimestru al sarcinii poate sa fie mai mult sau mai putin periculoasa in functie de momentul nasterii. Daca mama face boala doar cu cateva zile inainte de a naste (14-21 de zile), copilul va face si el boala la nastere, deoarece, nu exista suficient timp pentru ca sistemul imunitar al mamei sa produca anticorpii protectori necesari apararii impotriva virusului, iar sistemul imun al copilului nu este suficient de dezvoltat in primele zile dupa nastere.
In functie de viremie (numarul virusurilor din sange) si cantitatea anticorpilor produsi de mama si transmisi prin placenta pana la nastere, nou-nascutul va face forme mai mult sau mai putin usoare de varicela."

Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ayla, merci mult Problema e ca ei in general zic "primul trimestru si inceputul celui de-al doilea" - pana in saptamana 20 in general peste tot cu foarte mici exceptii.
Culmea, ca probabilitati - pana in 12-13 saptamani - 0,4%, de la 13 pana in 20 de saptamani - 2%, deci mai mare, dupa 20 pana in 28 infima, dupa 28 deloc (doar daca e prea aproape de nastere)

O sa vad cand o sa pot sa ies din casa si sa vorbesc fata in fata cu un doctor. Dar merci mult

Anca 17+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

" Riscurile pentru copil sunt importante in urmatoarele doua situatii, si numai daca mama face varicela :
inainte de saptamana 20 - risc de sindrom de varicela afectand copilul. Aceasta situatie este destul de rara. Pana in saptamana 14 riscul este de aproximativ 0.4%, in timp ce intre saptamanile 14-20 este de 2%.
In perioada din saptamana 20 si pana la termen, nu exista risc pentru copil. " www.supereva.ro/info.asp?id=1195" target="_blank"> aici
Nu inteleg de ce creste procentual riscul.

Si aici pe forum am gasit mai multe subiecte. Stii cum sa le dai cautare?

Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Ayla, cum adica nu am activat MP? Ce trebuie sa fac? Flavia si Melisa mi se par tare dragutze din ce mi-ai zis tu. O sa le trec pe listutza, ca m-am apucat sa fac cu toate numele care imi plac si apoi cand vine tati sa alegem impreuna. Nu stiam ca Alexia e des intalnit, pt ca eu nu stiu pe nimeni cu numele asta. Daca e asa, ma mai gandesc!

Silvia 20+

Mergi la inceput

Ia bagati un ochi pe www.youtube.com/watch?v=xyN48VnRYUY" target="_blank"> acilea vedeti ca in partea dreapta mai sunt si alte simulari din ale nasterii.

Mergi la inceput

"Baiat sau fata? Real sau SF?
Chiar daca pare ireal, fiecare femeie va auzi o metoda magica de a determina sexul copilului pe care urmeaza sa-l nasca. Singurele metode stiintificede a afla daca vei avea baiat sau fata este prin ultrasonografie, undeva dupa a 20-a saptamana de sarcina, sau prin amniocenteza.

Ca alternativa, poti astepta pana cand vei naste sa vezi sexul cu ochii tai.
Sarcina inalta, sarcina joasa
Nivelul fizic la care duci sarcina este una dintre cele mai citate metode de a determina sexul copilului. Povestea clasica spune ca daca ai o sarcina 'joasa' urmeaza sa ai un baiat. Daca ai o sarcina 'inalta' urmeaza sa ai fata. Oamenii de stiinta nu sunt de-acord cu aceste observatii spunand ca nivelul la care duci sarcina este determinat de muschii si tonusul uterin precum si de pozitia fatului. Dar cine poate spune ca baietilor nu le-ar placea sa stea mai jos in burta mamei, sau ca fetele n-ar prefera partea de sus?

Ce spune urina?
Chiar daca acest test nu este pentru toate femeile, este foarte simplu. Trebuie doar sa iei o mostra de urina si s-o amesteci cu Drano. In functie de culoarea pe care o ia urina vei afla daca e baiat sau fata. Din pacate nu s-a ajuns inca la un consens pentru stabilirea culorii la fiecare sex. Daca decizi totusi sa incerci metoda asta, iar urina primeste o culoare galben albastrie, maronie, maro, neagra sau albastra inseamna ca vei avea un baiat. Daca urina va arata mai maro verzuie, verde, sau nu isi schimba culoarea, vei avea o fata.

Bataile inimii
Un zvon care exista de ceva vreme si se bucura de o acceptare relativa in comunitatea medicala este faptul ca bataile inimii difera pentru baiat de cele pentru fata. Daca vei avea o fata, rata cardiaca va fi sub 140. Majoritatea medicilor considera ca frecventa cardiaca nu este afectata de sex pana la nastere, cand bataile inimii fetelor vor creste in frecventa considerabil, comparat cu baietii.

Pofta de ceva dulce?
Multi oameni considera ca poftele sunt cauzate de sexul copilului. Daca nu te saturi de ciocolata, s-ar putea sa ai o fetita. Iti surade ideea de a bea suc de lamaie? Daca da, este efectul cauzat de baiatul pe care urmeaza sa-l nasti. Cu toate astea, daca e sa consideri ideile oamenilor de stiinta, atunci unii dintre ei vor zice ca nici macar nu ai pofte, pentru ca poftele nu exista.

Cresterea in greutate
Din fericire, nu se refera la cresterea ta in greutate. Unii oameni considera ca daca sotul va castiga cateva kilograme in timpul sarcinii tale, inseamna ca vei avea o fetita. Daca nu va creste in greutate, vei avea un baiat.

Forma fetei
Unii spun ca forma fetei din timpul sarcinii poate indica sexul copilului. Fiecare femeie castiga kilograme diferit in timpul sarcinii si fiecare femeie va avea diferite schimbari ale aspectului pielii. Daca oamenii iti spun ca vei avea fetita din cauza rotunzimii fetei si a culorii rumene s-ar putea sa aiba dreptate, dar la fel de bine se pot si insela.

Teste pentru acasa
Uite un test pe care il poti face data viitoare cand te schimbi sau cand iesi din baie. Uita-te in oglinda la sanii tai. Daca cel drept este mai mare, vei avea un baiat! Un san stang mai mare indica o fetita (daca au aceeasi marime inseamna ca vei avea unul din fiecare?).

Ai acnee? Unii cred ca daca ai acnee in timpul sarcinii vei avea o fetita. Poate acneea este datorata cantitatii duble de hormoni feminini?

Intreaba-te ce sex va avea copilul. Un studiu in care femeile erau intrebate ce sex va avea copilul, viitoarele mame au ghicit in proportie de 71%."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Poohy, hai sa ne rugam, ca totul sa fie bine. Poate trece repede, nenorocirea asta de varicela...firar sa fie...de unde ai luato? O sa-ti faca analize dupa ce trece....si sa punem speranta in Dumnezeu sa fie bine .
Eu cateodata chiar imi este frica sa mai merg in vizite sau sa ies in locuri aglomerate, ...odata am fost in vizita si-am ales o raceala zdravana. Iar cei care se gandesc sa ma viziteze si sunt raciti.....fac stanga imprejur de la usa...fara suparare.
Credca sunt putin nebuna?!...daca imi foloseste cineva strain baia...imediat dezimfectare...stropesc cu spirt si clanta...m-am speriat tare dupa raceala aia nenorocita, cand era cat pe ce sa fac febra si infectie in gat..Doamne fereste!
21+

fbruma

Mergi la inceput

Mamica de Tripleti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Ayla, cum adica nu am activat MP? Ce trebuie sa fac? Flavia si Melisa mi se par tare dragutze din ce mi-ai zis tu. O sa le trec pe listutza, ca m-am apucat sa fac cu toate numele care imi plac si apoi cand vine tati sa alegem impreuna. Nu stiam ca Alexia e des intalnit, pt ca eu nu stiu pe nimeni cu numele asta. Daca e asa, ma mai gandesc!

Silvia 20+

Profil personale/mesaje private/optiuni si bifezi activeaza.
Eu stiu multe fetite cu numele Alexia dar nu ar trebui sa fie vreo problema daca iti place.
Sotul meu nu ar accepta nimic ce tine de Melisa, Luisa, Elisa etc. la fel cum nu ar dori numele Amalia care mie imi place la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, m-ai speriat cu linkul asta!Ana-Maria 16+

Mergi la inceput