Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

fetelor... i-am zis sefului:D
a fost destul de zambaret
a zis ca gasim noi o solutie pentru o colaborare in timpul asta
sunt happy

18+ Damian

Bravo! ai scapat de un mare stres

Carmen 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Galushca, excelente informatii, MULTUMESC

totdeauna prinde bine sa stim mai mult din experienta practica a mamicilor decat din carti (de foarte multe ori au scopuri comerciale).

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sunt oarecum fericita. Am gasit un parfum care imi place. Pana acum toate imi provocau greata, mai ales ce foloseam eu inainte. E de la Oriflame, "Radian Light" si miroase a... fericire Eu mirosul de portocale il asociez cu fericirea.
Sunt in sapt 20 si nu am scapat de greturi, oare cat mai dureaza?

Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmc spune:

Sper sa scapam de greturi cat de curand, eu am 23 de saptamani si nu am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

HELLO BURTICI!!!
raportez rezultate la TT:

RISC SDR. dOWN= 1:2036
risc de varsta=1 :1143

risc defect de tub neural- risc saczut
risc trisomie 18 mai mic de 1:10.000 (risc scazut)

comentarii: risc scazut de anomalii fetale la nastere

nu am fost la medic sa il interpreteze, mai am si valorile celor 3 hormoni, dar fara valori de referinta ca la analizele normale ( in dreptul lor scrie ca valorile se interpreteaza in functie de mediana corespunzatoare varstei sarcinii)...dar cred ca totul e ok!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Fetelor, stiti vreun site mai interesant cu nume de copii? Eu am o problema mare ca nu stiu ce nume sa-i pun fetitei. Mi-e teama ca nici cand o sa fiu la naternitate sa nasc nu o sa stiu Imi mai vin idei, dar nu e niciunul care sa simt ca merge perfect.

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dmc

Sper sa scapam de greturi cat de curand, eu am 23 de saptamani si nu am scapat.

Ce incurajator.
Miruna, rezultatele sunt foarte bune.
Silvia, cauta pe google dupa "nume de copii" sau "interpretare nume de copii" sunt multe site-uri. Vezi cum suna si in combinatie cu numele vostru de familie. la noi e asa de romanesc si nu m-am avantat sa aleg ceva prea excentric. dar cred ca e o combinatie frumoasa.

Monica 20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci mult Carmenada, Ayla
Sper ca o sa trec si peste asta... 1 doctor ginecolog mi-a zis ca vorbim cand imi trece, a refuzat sa vorbeasca prin telefon. Alti 2 doctori ginecologi + 1 doctor infectionist au zis ca la 17 sapt sarcina este avansata si nu trebuie sa ma stresez, primul trimestru e mai periculos
Dar din ce am citit pe net, articole etc nu e chiar asa
Problema e ca nu prea exista metode sigure de masurare a riscului, este de ~1-2%, iar ecografia poate sa nu prinda tot, pe cand amniocenteza prinde mai multe, ~8-10% sau chiar mai mult (nu exista date clare, numai studii...)

Legat de ce e nevoie/ce nu e nevoie dupa nastere - am ajuns la concluzia ca nu exista reteta sigura. Ce este absolut necesar pentru cineva, asta absolut inutil pentru altcineva. Dupa parerea mea nu se pot da sfaturi clare. Poate doar ca unele lucruri pot sa astepte dupa nastere, cand mamica isi da seama singura de ce are sau nu nevoie, iar tati poate sa plece si la 2 noaptea la o farmacie non-stop (asa cum l-am trimis eu :D)
Sau mamica poate sa ia decizia inainte de nastere - ca in cazurile patut/fara patut etc
De exemplu fetita mea a dormit in patutul ei (cat dormea) din prima zi, si asta pentru ca mi-a fost foarte frica sa o pun in pat cu mine, sa nu ma intorc in somn fara sa vreau peste ea, si sa o sufoc

Anca 17+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Ayla, sunt foarte frumoase numele pe care le-ai ales tu! Si se si potrivesc, merg impreuna! M-am tot uitat si eu pe siteuri dar tot parca nu gasesc ce vreau, probabil pt ca nu stiu ce vreau acum mi-a venit o idee : Alexia si sa o alintam Lexi. Cum vi se pare? Vreau ceva cald dar sa fie si cu personalitate.

Silvia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Galuzca, multumesc frumos pentru informatiile f. utile.

Eliov, ma gindesc la tine, desi nu te cunosc. Sa ne "auzim" cu bine; nastere usoara si bebe sanatos.

19+

poate e...baietel!

Poze

Mergi la inceput