Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
De ce?![]()
Monica
20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
silvia4 spune:
Ayla, Amalia a fost si prima noastra optiune! Asa ziceam de cand am aflat ca o sa am bebe, ca daca e fata Amalia o va chema! Dar mi-au zis mai multi ca nu le place si parca m-au intors si pe mine
Ma enerveaza ca sunt asa influentabila!
Si probabil ca nu o sa ma hotarasc la niciun nume pt ca o sa gasesc mereu argumente contra.
Eu am mai primit mesaje private si nu intelegeam de ce zici ca nu e activat.
Silvia
20+ 
anamariame spune:
Hei, nu te supara
!E mai mult un fel de reactie a faptului ca nu stiu ce ma asteapta
si ce burta mare o sa am, chiar daca e doar un bb acolo ... M-as speriat un pic si cum arata burta dup-aia, ce-i drept
Ana-Maria
16+
silvia4 spune:
Gata, am activat! Dar cum de am putut primi pana acum daca nu erau activate?! Ciudat.
Si pe mine m-a speriat cum i-a ramas burta dupa ce a nascut!!!
Silvia
20+ 
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame M-as speriat un pic si cum arata burta dup-aia, ce-i drept |
Ce n-am face pt bebelusii nostri? Ia uitati ce dulci sunt. mai conteaza cum ramane pielea pe burtica? O operatie estetica ar rezolva, pt ca ea in rest arata bine. Ma consolez singura ca de vergeturi ma tem cel mai tare.

Monica
20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvia4 Eu ma duc la nani fetelor! Somn usor! ![]() Silvia 20+ ![]() |
Somn usor, Silvia!

Monica
20+ www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
kay spune:
va rog, aruncati un ochi www.hotnews.ro/stiri-5085515-ultim-efort-pentru-sonia.htm" target="_blank"> AICI sau pe forum la noi, AICI sau AICI
Daca puteti, dati mai departe !
Va mutumesc !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
novus spune:
Neata fetele !!!
Oana, stiam de povestea Soniei 
si voi trimite niste bani !!
ELILOV, 

Galushca,multumim de informatii !!
Poohy, sa te faci bine !!
23+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
petrean spune:
Buna dimineata
Elilov

recuperare usoara dupa cezariana, un bebelus sanatos si mult laptic:)
Eu deseara la 8 am programare la morfofetala..poate s-a schimbat sexul la vreun bebelus inte timp![]()
Bogdana
21+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE