Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Referitor la pozitia in care dormim, am gasit pe un site:

"Poate ai auzit ca este indicat sa stai culcata pe partea stanga in timpul ultimelor 2 trimestre de sarcina. Iata de ce cand stai culcata pe spate, uterul iti poate comprima venele pelvine, - in special vena cava ce duce catre inima, sangele din partea inferioara a corpului tau.

Daca stai culcata pe partea stanga, aceasta ajuta la indepartarea presiunii. Incearca sa-ti pui o perna la spate sau sub solduri sau picioare pentru mai mult comfort."

Referitor la cele care au ameteli:

"Sistemul tau cardiovascular trece prin schimbari dramatice si in timpul celui de-al doilea trimestru de sarcina, presiunea sangelui este mai scazuta decat in mod normal. Nu te ridica prea brusc de pe scaun sau dupa ce ai stat culcata caci te poti simti usor ametita."

elilov, nastere usoara!

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

rivali, sper ca nici bb 2 sa nu aiba colici! si defapt doresc la toate fetele sa aiba bb-i fara colici. ceaiul l-am pus pe lista ca sa fie in caz de...sper ca nu te-ai suparat

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Elilov, nastere usoara pentru maine!!

17+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

rivali, sper ca nici bb 2 sa nu aiba colici! si defapt doresc la toate fetele sa aiba bb-i fara colici. ceaiul l-am pus pe lista ca sa fie in caz de...sper ca nu te-ai suparat

De ce sa ma supar?! Nu am de ce . Ne-am adunat aici sa facem schimb de experienta( cele care au) sa impartasim ceea ce am auzit.
Eu acum stiu mai multe decat atunci cand eram insarcinata prima data ,dar poti sa ai si 10 copii ca tot nu le stii pe toate.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Elilov, nastere usoara iti urez din tot sufletul. Doamne Doamne si Sf. Fecioara Maria vor sa aiba grija de tine .

17+ posibil

Mergi la inceput

fetele, o intrebare: TT trebuie sa il faci daca ai 18 saptamani implinite? sau se poate face si la 17s5z? multam'

17+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mon_mmm spune:

gessy, TT se poate face intre 15-19 saptamani ...asa mi-a spus medicul meu
Eu merg maine dimineata sa-l fac ...deja ma trec transpiratiile

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

eu sincera sa fiu am facut dublul test si a iesit ok (adica risc minim), apoi am schimbat medicul, si cel la care sint acum a zis ca el nu recomanda TT pentru ca e un test cu valoare statistica, si a vazut destule mame care au innebunit de griji ca le-a iesit TT aiurea, desi la amniocenteza s-a dovedit ca totul e ok...

nici mie nu imi plac telenovelele , dar ma gindesc ca o sa am destule de aranjat in prenatal...acuma nu apuc sa fac mai nimic, ajung acasa la 5-6 pm (asta daca nu fac cumparaturi); pina fac un pic de ordine, pina spal un vas, pina au cu aspiratorul (am 2 pisici ale mele plus 3 care asteapta stapini...)..numai bine trebuie sa gatesc ceva si se face ora de nani.

CIC imi iau musai, din mai multe motive; nu sint o fanatica insa cred ca un bebe mic sta mai bine cu mama decit cu inlocuitor de mama (daca e posibil, si la mine este). in plus, mama mea inca lucreaza, soacra mea este foarte in virsta si nu vreau sa las copil mic cu ea...deci ramin eu. nici eu nu iau in calcul varianta unei bone pt un copil de 3-4 luni. chiar si pt un copil de 1 an as prefera o bona care sa petreaca intii timp cu noi, apoi cu copilul sub supravegherea noastra...

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mon_mmm

gessy, TT se poate face intre 15-19 saptamani ...asa mi-a spus medicul meu
Eu merg maine dimineata sa-l fac ...deja ma trec transpiratiile

17+

zoe, fi barbata..........
bafta multa si incearca sa te relaxezi putin pentru ca nu iti face bine stresul. asta o stii si tu, dar am simtit nevoia sa iti spun. eu ma duc vineri la TT.
te astept cu vesti bune.

17+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

salut burticilor!Foarte buna lista,daca mai aveti completari cale care ati mai nascut asteptam cu drag sfaturile voastre!
fetelor voi ce hainute v-ati mai luat si de unde?va
Rodica+17

Mergi la inceput