Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
aris26 spune:
forte buna lista...ideea e, cine ma ajuta si pe mine sa imi spuna ce este neaprata necesar in primele cateva ore dupa nashtere. ma gandeam sa impart totul in doua gentzi, una cu care sa intru eu in spital si cea de a doua sa mi-o aduca dupa aia cineva. oricum am inteles ca la elias te externeaza rapid(cam 2 zile) ceea ce imi convine de minune.
20+
lysbeth spune:
Pai in principiu daca nu sunt probleme atat dureaza peste tot. O prietena a nascut recent la pantelimon si s-a internat sambata la pranz si i-au facut externare luni dimineata.
18+
Damian
rivali spune:
mie mi s-a parut mult si 2 nopti
joi la 12 am iesit din sala de operatie iar sambata la 12 eram acasa
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
20+
gessy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodica2008 buna seara fetelor!Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat,ma doare foarte rau gatul ce pot sa i-au.Voi ce ati luat?va pup astept raspunsul vostru. rodica +17 |
buna, eu am luat hexoraletten si a fost bun in cazul meu. mai incearca lamaie cu miere.
sanatate multa
17+ posibil
lysbeth spune:
eu m-am internat joi dimineata si mi-au dat drumul din spital luni pe la 12...Deja mi se urase de spital
18+
Damian
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali lysbeth , cat ai stat in spital? mie pediatru cind avea piticul 2 sapt si plangea l-am intrebat daca este din cauza colicilor mi-a zis ca este cam devreme pt colici. Eu nici nu mancam ce ii putea da dureri de burtica Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 20+ |
fiu-meu a avut de la 4 zile pana la 4 luni colici..asa k nu este o regula pt aparitia lor:(si a avut..cat pentru 100 copii la un loc
Buna fetelor..am scris mai intai mesajul sa nu uit sa raspund.Merg sa va citesc din urma
Bogdana
21+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006POZE
alina.n spune:
foarte utila listuta, silvi multumim mult
fetele mai cu experienta daca mai trebe completata sa ne anuntati si pe noi
eu as vrea sa stiu si pt bebe ce ar trebui sa-i cumpar pentru acasa,ce-i va fi util in primele luni de viata![]()
17+ cu
Maria
Vine barza!