Gravidute si mamici de Timisoara 22

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mersi miha... imi faceam cheltuielile de buget de spital si craciun si eram curioasa daca scap macar de 200 ron ... mai bine ii dau pe cumparaturi de craciun

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina73 spune:

buna fetelor...
Fancy.....
ti-am trimis cateva poze ...,te inteleg foarte bine si mie cand mi se pune "pata" pe ceva ...asta este .....Eu am cumparat carutul in luna Iunie 2008 a costat 7 mil lei vechi , l-am luat de la Galeria 1,e in stare foarte buna,nici nu se vede ca a fost folosit..doar ca eu s-ar putea sa plec din tara si nu pot sa-l car cu mine .Asta e motivul pt care vreau sa-l dau..in rest eu sunt foarte multumita de el..
In alta ordine de idei fetita mea a facut vaccinul de 4 luni ieri....a plans putin dar cred ca de nervi ca i-a tinut asistenta puiciorusul intins drept ....nu a facut nici o reactie la vaccin s-a umflat putin piciorul si atat....Noi am facut Infanrix Penta acum si la 2 luni Infanrix Hexa...sunt tare multumita de aceste vaccinuri...asi merita banii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina73 spune:

Fetele ma trece si pe mine cineva in listuta voastra?
Fetita mea se numeste Celia - Raluca,data nasterii ei 27.07.2008,am nascut cu cezariana,sunt pacienta Dr.Civig dar am nascut cu Dr.Bondarescu la Odobescu , dr. meu nu era in oras cand am nascut eu.....
Va doresc o zi minunata ...ca afara e o vreme oribila....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Cica peste o saptamana facem si noi botezul si inca nu am programat nimic Il facem acasa numai cu parintii, bunicii si nasii dar tot trebuie sa incropesc ceva, sa nu mai zic de mancare, ca la restaurant scapi rapid dar acasa...
Trebuie sa ma mobilizez, daca ma lasa si piti.

Ank te pregatesti de sarbatori?

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Gina sa iti traiasca puiuta..te-am trecut in lista

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Mi-am facut analizele (hemoleucograma)si am iesit o mica "varza" la capitolul fier... si bineinteles Lymfocitele si tot tacamul sunt sub nivelul marii ..
Fier 27 ..minimul e 37
Lym 20.2 minim 25
RBC 3.8 minim 4
HGB 10.8 minim 11
HCT 32.5 minim 35
Nu sunt chiar asa mari diferentele ...dar sper sa nu ramana ea cu carente

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Mi-am facut analizele (hemoleucograma)si am iesit o mica "varza" la capitolul fier... si bineinteles Lymfocitele si tot tacamul sunt sub nivelul marii ..
Fier 27 ..minimul e 37
Lym 20.2 minim 25
RBC 3.8 minim 4
HGB 10.8 minim 11
HCT 32.5 minim 35
Nu sunt chiar asa mari diferentele ...dar sper sa nu ramana ea cu carente

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Pai 2 sarcini asa apropiate....de aia e varza de B organismul

Mergi la inceput

Da stiuuuu Miha.... ...Am sa iau zilnic pana nasc ferrretab ..poate se mai rezolva cumva...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

SI NOI SUNTEM OK... PE ACASA!

ANK SA STII CA EU AM LUAT FIER TOATA SARCINA CU BEATRICE PTR CA AVEM MARI CARENTE DE LA ALEX SI SI EL SE NASCUSE CU ANEMIE FERIPTIVA, ASA CA BAGA MARE LA FIER!!! CA EU DUPA CE AM LUAT 9 LUNI AM RECUPERAT SI ANALIZELE DUPA NASTERE AU IESIT NESPERAT DE BINE!!!
PUPICI

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Salut fetele!!

Pfuuu..la cat de des intru eu, din pagina 4 s-a facut pagina 18!

Ank, eu am luat toata sarcina fier masticabil de la Nutrilite (sunt americane), ca mi se facea greata de la cel din farmacie, si in ultima luna am luat doza mai mare. E foarte bun, are gust de cirese, si mi-a zis si Bacila si medicul de familie ca asa fier in analizele unei gravide n-au mai vazut..n-am avut nici o problema, si nici a mica. Si acum iau, ca trebuie si pe perioada cat alaptezi. Daca vrei, pot sa-ti fac rost.

Mergi la inceput