Gravidute si mamici de Timisoara 22
Raspunsuri - Pagina 17
Fancy spune:
off,iar a picat netul...
ma conectez la un laptop la reteaua vecinului...
cristina, ce face alex, cum a fost?
miha, intalnire???:):) unde ,ce ,cum?:)
eu nu stiu daca o sa mai sper la intalniri, de 3 zile iulia nu mai vrea deloc in carucior, ma dispera, ies cu ea afara si plange continuu in carutz cand o scot afara; sfarsim plimbarea prin a o lua in barte si a impinge carutzul cu mana cealalta si cand nu mai pot mergem in casa ca ma dor mainile.....si mai vreau si alt carutz:):)
ank, am o prietena care naste cu grigoras in 1 decembrie, e programata la cezariaza...nu prea stie cat sa ii dea.....tu ce zici? cat e scorul la el:)?
meli, te felicit pt decizia cu bebe; sunt sigura ca Maitra se va simti minunat sa te aiba mamica:)
v-am pupat
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Fancy spune:
miha, voi ati facut ieri 6 lunisoare, asa-i?
sa traiasca printesa eli, sa creasca mare si voinica si la fel de scumpa:). o pupam:)
Lucia & Iulia, 31.07.2008
mihaser spune:
Lucia multumim! Trebuie sa ma intalnesc cu Cristina sa-i dau o gecuta ptr Bea...Cea roz pe care o avea atunci Eli...Am luat-o si ptr ele de pe LR si ieri a venit coletul.
Noi nu am avut pb cu statul in carut...Cri si la 2 ani statea in carut..asa fericita am fost! Poate daca il ridici un pic o sa stea Iulia...nu stiu ce sa zic!
Ank83 spune:
Fancy sincer nu stiu cat se da la cezariana... eu stiu cam cum merge la naturala... Dar eu zic sa il intrebe... poate totusi ii spune.. Eu banii oricum ii dau dupa... asa ar putea face si ea...si vede intre timp cum se comporta si cam cat merita![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Activeaza PM Fancy si it scriu acolo cam cum e cu naturala ...ca poate trage o concluzie cam cat da la ceza ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Si apropo de bani... S-a scos sau nu taxa de la odobescu pt nastere cu medicul tau si nu cu cel de garda???Asa zicea cineva la un moment dat pe aici ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Si apropo de bani... S-a scos sau nu taxa de la odobescu pt nastere cu medicul tau si nu cu cel de garda???Asa zicea cineva la un moment dat pe aici Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
Ank eu nu am platit nici o taxa la spital cand am nascut si medicul nu era de garda, deci in concluzie s-a scos
Roxyn bine ai venit acasa!Da asa e e tare greu la inceput , nu ai pe nimeni sa te ajute????Eu prima luna am crezut ca inebunesc

si acum e greu dar parca m-am mai obisnuit.Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Ank83 spune:
Ma bucur Dia de vesti
... numai bine spaga de la moasa si neonata e acolo ..in taxa aia ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Nu mai e nimeni pe aici???... am intrat sa scriu ceva ca ajungeam pe pagina 3 imediat ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Nu mai e nimeni pe aici???... am intrat sa scriu ceva ca ajungeam pe pagina 3 imediat Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
Io sunt...tu stai linistita ca Grigoras nu te pune sa platesti taxa...chiar daca ar mai fi...eu nici in 2006 nu am platit...ca am fost urgenta
Peste 2 sapt naste si vecina mea pe bebelina Alessia! Tot la Odobescu...asta daca nu vine fata mai devreme