Gravidute si mamici de Timisoara 22

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fetelor suntem la Cluj cu Alex la controlul de 6 luni ca are un nev pigmentar la baza putulicii si e ok, dar cand v=a creste trebuie sa=l scoatem ca o sa=l deranjeze.
Maine plecam inapoi spre casa dupa ce il plimbam pe Alex putin prin mall...

Miha multumim ptr griji!

pupiiii

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Azi am venit cu Vladut acasa. Este asa de bine la tine acasa.

Va multumesc dun suflet pentru urarile facute.
Subscriu celor spuse de dianyra si restul fetelor referitor la dr. Bacila. Este un om de exceptie. La 11 dimineata mi s-a rupt apa, la 2 am ajuns la spital cu dilatatie 6 si la 4 am nascut. Nu-mi venea sa cred ce repede se precipita totul.

Azi am ajuns acasa si a inceput dansul... Pana ne organizam si noi...

Asa ati fost si voi? Dezorientate?

Va pup si multumesc inca o data de sustinere si promit poze

38+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_puiu spune:

Buna fetele! Am 26 de saptamani.Desi am o sarcina cu niste probleme bebele meu creste fara limite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

ADE PUIU bine ai venit.
Sa stii ca si eu am avut probleme in primele 4 luni am fost la pat 2 luni jumate cu utrogestan la greu ,dar apoi a fost ok si Victor are 6 luni este sanatos si un dulce .O sa vezi ca va fi bine si la tine

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna dimineata.... Bine ai venit Adi Piu ... sa imi dai datele sa te trec in listuta .

Aseara m-am hotarat ... la nasterea asta vreau epidurala ... nu de alta da vreau sa simt si eu minunea.... sa vad cum e si asa..ca alta ocazie nu voi mai avea... ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Roxy asa am fost si noi.... eu ca picata din pom recunosc... Oboseala mareeeee... a fost in prima luna ... dar va trece ..te pupam..

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade_puiu

Buna fetele! Am 26 de saptamani.Desi am o sarcina cu niste probleme bebele meu creste fara limite!

Bun venit, Ade puiu. sarcina usoara si bebe sanatos!

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Azi am venit cu Vladut acasa. Este asa de bine la tine acasa.

Va multumesc dun suflet pentru urarile facute.
Subscriu celor spuse de dianyra si restul fetelor referitor la dr. Bacila. Este un om de exceptie. La 11 dimineata mi s-a rupt apa, la 2 am ajuns la spital cu dilatatie 6 si la 4 am nascut. Nu-mi venea sa cred ce repede se precipita totul.

Azi am ajuns acasa si a inceput dansul... Pana ne organizam si noi...

Asa ati fost si voi? Dezorientate?

Va pup si multumesc inca o data de sustinere si promit poze

38+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Roxyn, bun venit acasa. Da, e ok sa fii un pic dezporientata dar trece repede. asteptam poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina73

Buna fetelor sunt si eu din Timisoara,am o bebita de 3 luni si jumatate pe care o cheama Celia- Raluca.Data nasterii ei 27.07.2008.Am si eu o intrebare: cum ati trecut peste vaccinul de 4 luni?...ca eu am auzit ca acesta e mai dureros decat cel de la 2 luni....Fetita mea a facut la 2 luni Infarix Hexa si nu a avut nici o reactie la el,acum la 4 luni va face Infarix Penta....
Si am un carucior MAG ENGLAND model PRINCESS ROLL de vanzare, bleomarin cu portocaliu, landou si sport, cu 3 pozitii la spatar,
maner reversibil fata-spate, material impermeabil,
aparatoare picioare pt. iarna - husa groasa prevazuta cu fermoare si buzunar + aparatoare de ploaie; Roti din cauciuc dotate cu frane si suspensii; pentru 0-36 luni ! ,cos mare de bagaje, geanta bebe cu posibilitate de atasare pe maner.
Pret 350 RON negociabil.Daca sunteti careva interesata va trimit si poze,caruciorul e in stare excelenta l-am folosit doar de cateva ori.Tel.de contact 0744235248 sau mail: ginamangra@gmail.com

Ginamangra

gina, bun venit. sa-ti traiasca bebelina!
trimite-mi si mie ceva poze cu carutzul tau.
eu ma gandesc sa il schimb pe al meu din cauza...culorii:). Cand a auzit sotul meu...:):)
am luat carucior bleu decshis si toata lumea ma intreaba: aveti baietel?:).......Imi place caruciorul foarte mult dar nu mai imi place culoare si nici nu stiu ce sa faca cu el daca iau altul:):) dar macar sa vad pozele, poate ma tenteaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Ieri ne-am sarbatorit! A fost super frumos!

Roxy bine ai venit acasa cu Vladut! Va asteptam la Noni!

Cristina astept mesaj sa videm cum ne intalnim...azi la 18 mergem la Tepeneu...poate maine ne vedem!

Va pupam!

Mergi la inceput