Gravidute si mamici de Timisoara 22

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicitari Roxy!

Sa ai un bebelas cuminte, papacios, sanatos si voios!!!

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Roxyn FELICITARI!!!
SA AI UN BEBE SANATOS, FRUMOS, PAPACIOS SI NECOLICOS!
Bafta in noua meserie de mamica care nu e deloc usoara!
Ank ai putea sa imi detaliezi putin diversificarea care ai facut-o tu pentru ca sincer iti spun mi se pare interesant ce ai zis tu ca treptat ai trecut pe mancarica.Asa as cam vrea si eu!Cu ce ai inceput????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina73 spune:

Buna fetelor sunt si eu din Timisoara,am o bebita de 3 luni si jumatate pe care o cheama Celia- Raluca.Data nasterii ei 27.07.2008.Am si eu o intrebare: cum ati trecut peste vaccinul de 4 luni?...ca eu am auzit ca acesta e mai dureros decat cel de la 2 luni....Fetita mea a facut la 2 luni Infarix Hexa si nu a avut nici o reactie la el,acum la 4 luni va face Infarix Penta....
Si am un carucior MAG ENGLAND model PRINCESS ROLL de vanzare, bleomarin cu portocaliu, landou si sport, cu 3 pozitii la spatar,
maner reversibil fata-spate, material impermeabil,
aparatoare picioare pt. iarna - husa groasa prevazuta cu fermoare si buzunar + aparatoare de ploaie; Roti din cauciuc dotate cu frane si suspensii; pentru 0-36 luni ! ,cos mare de bagaje, geanta bebe cu posibilitate de atasare pe maner.
Pret 350 RON negociabil.Daca sunteti careva interesata va trimit si poze,caruciorul e in stare excelenta l-am folosit doar de cateva ori.Tel.de contact 0744235248 sau mail: ginamangra@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Felicitari Roxy !

Sa-ti traiasca bebe, sa fie sanatos si sa aiba parte de toata fericirea din lume !
Te asteapta o perioada foarte frumoasa, plina de sentimente placute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Citat:

Noi azi mergem si am niste emotiiii.... abea astept sa vad si eu puiutul celmic si scump si care ii da mami atata bataie de cap in aceste prime 3 luni.

Cum a fost la doctor Toshador?

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Buna fetelor!

in primul rand imi cer scuze ca nu am scris dar vineri mi-am luat conced ca nu m-am simtit bine si acasa nu am comp(pe moment).

Deci, sa incep. Pai am fost la Bacila, am vazut ca suntem multe la el, si mi-a placut foarte mult cum s-a purtat din pct de vedere profesional. Am discutat cu sotul meu si am hotarat sa ramanem la el.

Deci asta e cu medicul. Cu ...

Pai ne-a zis ca e in paramatrii normali. Avem destul lilchid amniotic. Legatura bebelui cu mami e foarte buna. In 11 decembrie mergem urmatoarea data. Vom avea in jur de 12 saptamani. I-am auzit inimioara batand...a fost un moment unic...si atat de frumos! Am si scapat o lacrima, dar asa sa nu ma vada nimeni .

Cu zisul la lume...pai m-am hotarat sa anunt la servici pana dupa 11 decembrie cand mergem la nenea doctor sa ne vada. Sa avem si cele 3 luni ca sa fim siguri ca totul e bine.

Va multumesc mult de sustinere...e foarte important!

tare fericita. Vom avea un !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Fetele, ieri am nascut. Curatenia a fost de vina...

Ma simt foarte bine. Cand ajung acasa, voi scrie mai multe.

Va pup

38+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

VAI Roxy, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suntem langa tine!

tare fericita. Vom avea un !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluuut!

Gina73 bine ai venit! Sa va traiasca bebelina Celia Raluca!

Toshador felicitari ptr bb in grafic si ptr dr! Sarcina usoara in continuare!

Cristina drum bun maine la Cluj!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Toshadorfelicitari pentru bebe! Si o sarcina usoara in continuare!

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetele , n-am mai scris de ceva vreme ,dar am reusit sa va citesc.

ROXYN felicitari si un bebe mincacios si sanatos .

Bine ati venit mamici si gravidute ,suntem tot mai multe ,e super .

IRINA si eu stau in zona Sagului si am facut botezul la biserica din Sinaia si petrecerea la restaurant Valahia ,a fost super ;in 5 min eram acasa cu bebe pt alaptat si imediat inapoi ,iar meniul excelent.

Va pupam ,
Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina73

Buna fetelor sunt si eu din Timisoara,am o bebita de 3 luni si jumatate pe care o cheama Celia- Raluca.Data nasterii ei 27.07.2008.Am si eu o intrebare: cum ati trecut peste vaccinul de 4 luni?...ca eu am auzit ca acesta e mai dureros decat cel de la 2 luni....Fetita mea a facut la 2 luni Infarix Hexa si nu a avut nici o reactie la el,acum la 4 luni va face Infarix Penta....

Bun venit!!!fetita mea nu a schitat nici macar un gest la vaccinul de 4 luni. Depinde de copil si bineinteles de doctor!!! pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput