Gravidute si mamici de Timisoara 22
Raspunsuri - Pagina 14
bebeMaitra spune:
Felicitari Roxy!!!!! 

Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!! Abia astept sa ne spui amanunte, sa-mi zici daca am avut dreptate cu Bacila ca e super
.
Ank mai putin, unde te grabesti?:) O sa mearga usor la tine, ca e a doua nastere! Sper ca n-ai emotii (din cauza nasterii ma refer sa n-ai emotii, ca asa in general e si normal sa ai). 
Fetelor, apropo de botez, am stabilit si noi data si am facut invitatiile.. 7 Decembrie. Am emotii, mai ales ca o sa vina si tot familionul taticului, si taticul, care n-a vrut copilul. Sper sa iasa bine, fara certuri.
Meli, mami de
Maitra
mihaser spune:
Wow bravo Roxy! Eu te-am avertizat ca 38+ nu prea suna ok ![]()
Bine ai venit pe lume puiut de Roxy!
Abia astept pozele!
Ank pe locuri, fii gata...![]()
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ashera Fetele, eu am chemat pediatra acasa sa-i fac vaccinul la Chris. O sa vina impreuna cu asistenta miercuri. Cat sa-i dau ca vine acasa? Adica, pe langa vaccin si consultatie... Cat sa-i dau la asistenta si cat la doctora? Eu ii dau pediatrei 50 cand imi vine acasa dar imi consulta ambii pitici si inainte cand era numai Alex ii dadeam 30 , bineinteles si costul vaccinului cand era cazul.Dar de ce trebuie sa vina cu tot cu asistenta? Pupic |
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Roxyn Fetele, ieri am nascut. Curatenia a fost de vina... Ma simt foarte bine. Cand ajung acasa, voi scrie mai multe. Va pup |
Felicitari!!!!!!!!!!!
La mine partea cu curatenia nu a dat rezultate ptr nastere... se pare ca la tine da!!!!
Sa-ti traiasca minunea!!!!! sanatate maximaaaaa
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Ank83 spune:
Nici la mine nu a dat data trecuta.... ca tot aiurea umblam prin oras si faceam manacre si curatenie zilnic ...numai sa vina raul...ca sotul era disperat si imi repeta tot timpul 112 ...sa tin minte daca ma apuca pe strazi
.
Acum la cat ma munceste Raul... imi iau grija ca ar putea functiona de data asta.Acum am antrenament
.
Dia noi diversificarea am inceputo la 4 luni.Nu am respectat in tocmai regulile de diversificare... Am evitat pe cat am putut glutenul pana la 6 luni si treptat l-am bagat pe alimente gatite pt noi.Mai putin carne de porc.. Si la fata tot asa incep la 4 sau 5 luni maxim...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Eu borcanelele le-am folosit doar pt fructele din afara sezonului...care cumparate asa nu ar fi avut nici un gust si nici o vitamina
...In rest i-am pregatit eu
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mihaser Ank pe locuri, fii gata... |
stai ...stai sa imi fac bagajul ...sa nu iau startul gresit
Nici acum acum nu am fost in stare sa incep macar bagajul
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Meli te admir pt decizia de a tine copilul in ciuda tatalui
.. Felicitari ...cu siguranta vei avea o relatie multttt multt mai speciala cu Maitra 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Roxy te-am trecut in lista la mamici
... cand vii acasa doar sa ne spui restul datelor ...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
florin-a spune:
Buna seara.Aruncati o privire..poate veti gasi ceva sa va placa.Multumesc.Hainute si jucarii