Gravidute si mamici de Timisoara 22
Raspunsuri - Pagina 13
mihaser spune:
Buna fetele!
Ank adu` toata maternitatea ca nu ne suparam!![]()
Cri a tras un pic de brad...in 2006 inca nu mergea in picioare, dar se descurca de-a busilea si se ridica pe o chestie de impins...caci pusesem globuletele si bomboanele mai sus
...si lua o bomboana si se plimba cu ea in man pana o zobea de tot ![]()
Anul trecut parca a inceput sa inteleaga ceva...insa anul asta va fi catastrofal ca a vazut-o pe Eli ca baga cablul meu de la laptop in gura si noi ne crizam...si nu crezi ca a inceput sa-l bage si el...deh invata ou pe gaina in loc sa fie invers!
Ashera diversificarea am inceput-o la 4 luni cu fructe ca astea rar le refuza si cereale...Eli nu papa mancare gatita nici la nunti...vrea numai borcanele...in special de fructe...Asa ca toata ziua vrea cereale, borcanel de 190 de gr de morcov sau fructe, lapte, suc tot de la Hipp cam 100 de ml si tot asa....i-am facut si niste piersicute coapte sa vad daca le papa...ca mar copt nu a servit.
Va pupam!
_irina_ spune:
Dya eu am vazut ceva saci de dormit si paturici la magazinul de langa Profi de pe sagului. Am zis ca ii iau si eu lui piti, ca da din picioare si isi trage pilota de pe ea. Dar sacii astia parca nu imi plac ca sunt cu manutele pe afara.
Ank a fost prima cazatura, ce sa zic a fost nasol de tot ca am lasat-o un minut pe coltar si m-am dus la bucatarie, eram la 3m de ea, nu stiu cand si cum a reusit sa se suceasca asa...
Fancy tu stiu ca stai prin zona, unde ai botezat fetita?
In maxim 2 saptamani trebuie sa imi botez si eu piticutza, deja am lungit-o prea mult. Habar nu am cum sa fac, dar sper sa ma descurc.
fericita de
- Andreea
mihaser spune:
Neata!
Irina eu am avut sac de dormit...dar nu il folosesc...mi se pare mie ca nu se simt bubulinii bine...decat sa se trezeasca de 10 ori pe noapte si din motiv de sac...mai bine lipsa.
Cat despre biserica ptr botez...eu as fi botezat-o pe Eli in complex...E un preot ca la carte acolo...chiar m-a impresionat! Putini mai sunt asa! Din pacate biserica nu e terminata si nu stiu cat de cald e acum, dar poti merge sa vb cu preotul ca e slujba in fiecare duminica de la 10 la 12.
Va pup!
Ashera spune:
Buna dimineatza gagici
Noi am folosit foarte mult sacul de dormit anul trecut. Chris nu sta nici acum acoperit, si sacul a fost foarte practic cand era mic. Acuma nu se mai pune problema, ptr ca la noi e foarte cald in casa si Chris doarme oricum cu noi in pat. Il imbracam in pijamale si atat.
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
Ashera spune:
Diana, noi am inceput diversificarea la 6 luni, cu cereale simple de orez. Pana la 6 luni nu i-am dat decat sa suga, nu i-am dat nici apa sau ceai. Dupa cereale i-am dat borcanele Hipp bio, si multa vreme nu a mancat decat borcanele. Acum mananca si mancare gatita, dar cel putin o data pe zi ii dau si borcanele. Sare si zahar nu i-am dat deloc. Dupa 1 an am inceput sa-i pun cate un pic de sare in mancare. Zahar sau alt indulcitor nu-i dau nici acum.
Mami de
Chris (08.08.07)
Ashera spune:
Fetele?????
Pe unde umblati????
Azi e ultima zi fara Chris
. Sotul e la lucru... Eu ma plictisesc....
Maine mergem pana in Ungaria la ceva cumparaturi si seara mergem la bunici dupa Chris. Marti seara venim tot familionul inapoi acasa ![]()
Mami de
Chris (08.08.07)
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Dya eu am vazut ceva saci de dormit si paturici la magazinul de langa Profi de pe sagului. Am zis ca ii iau si eu lui piti, ca da din picioare si isi trage pilota de pe ea. Dar sacii astia parca nu imi plac ca sunt cu manutele pe afara. Ank a fost prima cazatura, ce sa zic a fost nasol de tot ca am lasat-o un minut pe coltar si m-am dus la bucatarie, eram la 3m de ea, nu stiu cand si cum a reusit sa se suceasca asa... Fancy tu stiu ca stai prin zona, unde ai botezat fetita? In maxim 2 saptamani trebuie sa imi botez si eu piticutza, deja am lungit-o prea mult. Habar nu am cum sa fac, dar sper sa ma descurc. fericita de - Andreea |
saluti.
WOW, cate pagini ati scris! Trebuie sa recuperez:)
Noi am botezat-o pe Iulia la biserica din Piata Crucii; imi place foarte mult de preotul Petras de acolo si am vrut neaparat sa o boteze dansul. Toata gasca noastra de prieteni se casatoreste acolo si isi boteaza copii acolo:):).
In complex stiam si eu ca mai e un prot fain si undeva in Mehala....
Noi nu am folosit sac de dormit desi am...E cald in casa si o las asa chiar daca se descopera....Nu imi placde sacul nu stiu de ce:)
ashera nu te mai vazusem de mult prin zona:)
pupic
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Roxyn spune:
Fetele, ieri am nascut. Curatenia a fost de vina...
Ma simt foarte bine. Cand ajung acasa, voi scrie mai multe.
Va pup
38+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxyn Fetele, ieri am nascut. Curatenia a fost de vina... Ma simt foarte bine. Cand ajung acasa, voi scrie mai multe. Va pup 38+ viitoare mamica de Vlad AndreiAsa_crestem_noi |
Felicitari mamicooooo
... si sa ai un copil mancacios vesel si necolicos

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Ma uitam in lista cu gravide... si dupa Roxy I'm next
.... Doamneee mi s-a zburlit putin ...parul