Gravidute si mamici de Timisoara 22

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza

Am gasit aseara PinPin, e super fain ptr copii acolo. E o casa mare, un club ptr copii, cu mai multe camere pline de jucarii. Sunt si doua gagici acolo care au grija de copii. A fost fain.

Fetele, eu am chemat pediatra acasa sa-i fac vaccinul la Chris. O sa vina impreuna cu asistenta miercuri. Cat sa-i dau ca vine acasa? Adica, pe langa vaccin si consultatie... Cat sa-i dau la asistenta si cat la doctora?

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare!!!
Nu am mai intrat demult din lispa de timp.Sambata trecuta am avut botezul, a fost super, Andrei a fost super cuminte!
Apoi am facut vaccinul de 2 luni si am fost cam ocupati!Am vazut ca v-ati intalnit, am vazut si poze de la intalnire super pozele si superbi toti copilasii!
Ank ce putin mai ai tinem pumnii sa fie totul ok. Pana la urma nasti cu Grigoras?
Roxyn tu ai si mai putinBafta si sa ai incredere in Bacila.Totul va fi super bine, e un doctor super ok.
Fetelor voiam sa va intreb ceva: voi cu ce indulciti ceaiul bebeilor ca Andrei al meu nu mai bea ceai care nu e dulce, s-a invatat cu Baby drink si nu mai pot sa ii dau altu daca nu e dulce.
Si inca ceva voi mergeti cu copilasii in supermarketuri????
Ah am uitat de unde as putea sa cumpar un sac de dormit pentru bb ca deja isi trage paturica pe el noaptea????
Va pupacesc pe toate si astept urmatoarea intalnire poate venim si noi!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Ank , si pe mine m-a durut piciorul.. stangul, cu vreo saptamana inainte sa nasc. Dar ma durea nu asa..il taram dupa mine cateodata cand durerea era mai intensa, ca nu-l puteam ridica de pe podea. Parca creierul meu dadea comanda, dar nu se intampla nimic. Mi s-a recomandat sa stau in pat pe partea opusa celei care ma durea, si s-a ameliorat durerea.. Sper sa te ajute cu ceva povestea asta!

Lucia , sa stii ca si eu m-am laudat ca m-am intalnit cu voi, si nu stiu cum m-am exprimat, am zis ceva de genul "forum de mamici", si prietenul cu care vorbeam a cascat ochii mari si a inceput sa rada, dar ce-mi pasa :) In alta ordine de idei, am decis ca n-o duc la plimbarica pe Maitra pana nu e botezata.. Oricum, dupa botez luam si carucior, si atunci sa vezi ce plimbari organizam aici in parcul din Balcescu!!!

Ale , bine ai venit, sa-ti traiasca zana!

Eu ma duc sa dorm, ca azi noapte iar a fost program de "n-am chef sa dorm, distreaza-ma, mi-e foame, am facut pishu, mi-e foame, ma plictisesc", pana la ora 5. Iar eu ieri toata ziua am impartit invitatii de botez, asa ca sunt rupta.

Va pupacesc!!

Meli , mami de Maitra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Ank AMR 5 saptamani, unde te grabesti?

Mai sunt 4 sapt si o zi ... soacrooo

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Meli multumesc de sfat ... ma doare in partea stanga mai mult si cica chiar pe stanga e recomandat sa stai... dar uneori ma dor ambele parti ..Atunci ce fac??
Diana ....si eu am patit asa cu baby drink si sincer iti zic ca daca nu a mai vrut neindulcit l-am scos de tot si treptat a uitat... si acum bea la apa plata ...si mai trage si cate un ahhhh dupa de zici ca a venit de la seceta .
Cu Grigoras nasc.... mi se pare super ok pana acum...
Ashera eu zic ca atat se plateste vaccinul si consultatia la domiciliu(cred ca are tarif pt consultatie la domiciliu).Iar asistentei eu stiu.!!???.. 10 -20 ron maxim cred ca e suficient.
Irina pupici la fetita ... si eu am patit cu Raul cand a inceput sa se invarta ..de mi-a cazut intre pat si perete ... si asta a fost primul salt dintr-un lung sir de aterizari... ca dupa era deajuns o intoarcere a privirii sa fie jos

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Diana sincer iti spun ca eu la 3 sau 4 saptamani a lui Raul am fost cu el in real...ca era inainte de mos nicolae si vroiam sa fiu de fata la cumparaturi ... plus ca incepeam sa simt ca ma sufoc in casa. Am mers cu caruciorul propriu si a fost super ok.Eventual incearca sa nu mergi vineri, sambata ,duminica pe seara cand e plin acolo si nici nu te poti invarti

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Miha pai daca se pune premiu pentru cine mai aduce fete pe DC ...tineti-va bine ca aduc toata maternitatea

De abea astept sa vina Craciunul ... Voi ce brad va luati artificial sau natural??...si inca ceva Miha... Cristina cum ati rezolvato cu bradul in anul in care Alex si Cris au fost in perioada "trage de tot ce prind"??.. Ca tare imi e ca o sa fie Raul non stop sub brad sau pe langa, sa il traga de crengi

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Diana sac de dormit am vazut tot la Real ...dar nu mai stiu cat costa ca nu m-am uitat cu interes .Eu am sa il folosesc pt Cecilia pe a lui Raul ca e in stare foarte buna

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Na ...gata ca m-am intins cat o zi de sarbatoare

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ank merci de informatii!
Si inca o intrebare ca sa stresez lumea de pe aici: la ce varsta ati inceput diversicarea si cu ce????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput