Gravidute si mamici de Timisoara 22
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
Cristina si tu pe aici??
...Te-au lasat libera copiii??
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 pt mamicile de copilasi mai mari carora le place sa coloreze... uitati un site beton cu planse frumoase si personaje animate cunoscute de colorat |
Ce super Anca!!! e fain ca poti sa le scoti la imprimata si sa coloreze ce ii place.
Merci

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Daaaaaaa! La Bea i=a fost somnic si pe la 21 si ceva am terminat cu ea si pe Alex il culca sotiorul... asa ca sunt libera sa stau putin pe net...
Tu??? cum te mai simti? ce pozne mai face Raulito???
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
Ank83 spune:
E chiar super site-ul ..am gasitsi bricolaje acolo.. si desene dinacelea pe care eu le adoram cand eram mica ...sa unesti cifrele sa descoperi ce desen este .
Raul a tranversat azi sufrageria in diagonala... era asa mandru de el... dar cand vede ceva si se grabeste tot in 4 labe e mai bine ca ajunge mai repede 
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
cristina_nagy spune:
Fetelor azi m=a sunat Adia! va mai amintiti de ea??? si de Karla? ele sunt la bunici ca renoveaza locuinta unde stau si e prea galagie ptr Karla. Ea e super bine si creste sanatoasa!
Va mai amintiti ce speriata era cu Karla din cauza unei doctorite tampite care i=a pus un diagnostic gresit??? ea are 10 lunisoare acum si deja merge si e tare bine.
Va pupa pe toate!!!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
Ank83 spune:
Si apropo de cum ma simt... Ma doare spatele destul de rau..
.. E durere dinaceea ca niste ace ce coboara prin fese pana pe picioare.Probabil ca imi apasa vreun nerv
.Azi am ramas de cateva ori nemiscata de durere
.Asta e asa cam de 2 zile ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Chiar ma bucur de Adia.... Saraca ce sperietura trasese... noroc ca a linistit-o si pe ea parca Bacos... pt mine el a fost linistea mea sufleteasca atunci cand se tot agita tampita noastra de doctorita de familie ca are capul mare ca ... are apgar 6 ca bla bla ..ca nu isi ridica capul ... 
..nici nu vreau sa imi mai amintesc... Uneori asa m-as duce cu el sa il vada ...sa vada ce copil normal, mare si frumos am ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 E chiar super site-ul ..am gasitsi bricolaje acolo.. si desene dinacelea pe care eu le adoram cand eram mica ...sa unesti cifrele sa descoperi ce desen este . Raul a tranversat azi sufrageria in diagonala... era asa mandru de el... dar cand vede ceva si se grabeste tot in 4 labe e mai bine ca ajunge mai repede ![]() ... |
Pai normal ca in 4 labe ajunge mai repede... asa era si Alex ! si cred ca toti sunt asa... lasa ca creste el si atunci sa te tii la alergat!!!!! hi hiii

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
_irina_ spune:
Ank AMR 5 saptamani, unde te grabesti?
Cristina Andreea creste mai repede decat imi dau eu seama 

Azi a reusit sa pice din pat
asa ca de acum inainte sunt cu ochii cat pe ea ca pe butelie.
fericita de
- Andreea
mihaser spune:
Neata!
Ale si eu tot ca tine am patit cu recoltarea...acum incep sa cred ca rezidentii sunt cam afoni...nu suntem noi de vina. Poate vrea DD sa reusim sa inmultim celulele!
Fancy esti super tare! Si eu am adus-o pe Cristina aici!![]()
Cine mai aduce o prietena gavi sau cu bebe? Oferim o invitatie la Noni on the house!![]()
Parca suntem la sotu` la serv...ca acolo daca aduci un coleg iti dau bonus!
Ma bucur ca mai scrieti si despre Adia! O asteptam sa revina in TM!
Va asteptam pe toate la inalniri...si gravidute, si mamici si proaspete mamici si proaspete gravidute...
Cred ca pana la urma putem sa negociem o reducere la Noni...la asa gasca!