Gravidute si mamici de Timisoara 22

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Salutare gagici

Foarte frumoase pozele de la intalnire . Noi am fost plecati la bunici sa-l vizitam pe Chris si azi ne-am intors. Chris va mai ramane acolo pana in 19, cand il aducem ptr vaccin.

Fetele, stiti cumva unde e Pin Pin? E undeva prin Mehala, dar nu stiu exact pe unde... Azi mergem la ziua unui baietel acolo si nu stiu cum ajung.

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Cristina te astept la odobescu... de fapt oricine vrea sa vina e bine venita .
Ashera ..nu stiu
Mai chiar ca are multe paciente Bacila... cred ca de aia nu mai lasa Grigoras pacientele lui la el sa nasca cand e el plecat.
Mai vroiam sa zic ceva

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Miha sa speram ca ati scapat de gips

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Ciao fetelor.
Ma nunesc Alexandra, am 29 de ani si sunt mamica unei printese care s-a nascut in 1.08.2008. Am nascut la Odobescu, cu dr Bacila.

YUPIIIII.
Bun venit, Ale!!!!
Fetelor, Alexandra este mamica Alexiei, colega de salon a Iuliei:). Iulia e mai mare cu doar 1 zi decat Alexia:).Am corupt-o pe Alexandra sa vina aici la forumiste:):) si vrea si la intalnire cu noi la Noni intr-o zi la ora 16.30:), vedem noi in care zi:).
Asteptam poze cu Alexia:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Buna mamici si viitoare mamici.

Acum am vazut ca s-a mai organizat o intalnire... Imi pare rau ca nu am fost pt. ca imi doresc sa va cunosc.

Ieri am fost la medic si se pare ca nu mai am mult pana imi voi mangaia puiutul.
Colul este scurtat, este pozitionat cu capul jos si am avut cateva mici contractii.
Ce m-a bucurat cel mai mult este faptul ca poate veni cineva cu mine cand nasc, nu sotul. E bine si asa pt. ca sigur voi avea nevoie sa vad o fata familiara.
Eu as vrea sa nasc cu epidurala. Mi s-a spus ca nu trebuie sa o cumpar pt. ca este in spital. In schimb, daca va fi nevoie, va trebui sa cumpar vaccinul pe care il fac in primele 72 de ore, deorece am RH-.

In concluzie, totul este bine si.... mai un pic.

ABIA ASTEPT!

VA pup

38+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Roxyn, asteptam marea veste!:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Cristina te astept la odobescu... de fapt oricine vrea sa vina e bine venita .
Ashera ..nu stiu
Mai chiar ca are multe paciente Bacila... cred ca de aia nu mai lasa Grigoras pacientele lui la el sa nasca cand e el plecat.
Mai vroiam sa zic ceva

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

pai te vizitam, ank:)
ne anunti tu....:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Multumesc mult de tot fetelor ca mi-ati raspuns !
Sunteti niste dragute !

Roxyn, ma bucur ca suntem multe care am nascut sau vor naste cu Bacila. E un doctor extraordinar, mie mi-a placut foarte mult de el ( am schimbat 6 medici pana l-am gasit )

As dori sa spun tuturor gravidutelor care trebuie sa nasca si care vor sa li se recolteze celule stem sa aibe grija sau sa vorbeasca mai bine cu medicul inainte de recoltare.

Mie nu mi-a recoltat celule stem Bacila, ci cred ca un rezident care nu mi-a luat destul sange ! Rezultatul analizelor a fost bun, insa mi s-a spus ca mi s-a recoltat putin sange. Acum nu stiu care e cauza, s-ar putea sa fi avut cordonul ombilical mai scurt, habar nu am, insa nu mi s-a spus nimic... Mai am o prietena care a patit la fel, i s-a recoltat prea putin sange.

Mergi la inceput

Bine ai venit Ale ...scuze pt intarziere.. sunt mai zapa ..
Fancy vad ca te ocupi bine de recrutare pt DC... o sa imi iau si eu reclame cu dc cand merg la odobescu ..poate agat si eu ceva

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

pt mamicile de copilasi mai mari carora le place sa coloreze... uitati un site beton cu planse frumoase si personaje animate cunoscute de colorat www.coloriez.com/images/coloriages/index.php" target="_blank"> aici

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ce corupista esti Lucia! Bravo!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput