Gravidute si mamici de Timisoara 22

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Cristina cand mi-am citit analizele direct la tine m-am gadit.. ..stiu ca mi-ai povestit cum a fost la tine cu Fe in cele 2 sarcini.
Meli... am sa iau ferretab... In sarcina asta am cam uitat de el..de asta am si ajuns aici ca in sarcina trecuta totul a fost foarte bine din punct de vedere al mineralelor si vitaminelor...dar atunci luam regulat prenatale si ferretab ...E vina mea

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor am calculator!A fost varza al meu multi virusi sursa a fost dusa dar acum e totul ok!!
Fetelor noi sa va traiasca minunile si bine ati venit.Ank eu nu prea am luat fier dar am avut carente si eu Serban nu s-a nascut cu probleme dar eu am avut la nastere asa ca papa mult fier.
La Resita a nins si este un frig ca nu pot sa il scot pe puil meu afara!!

Mergi la inceput

Mai fetelor ...hai sa intreb ceva ca la prima nastere nu mi s-a intamplat asa ceva... Mi s-au umflat doamnele de ieri , ca si cum mi-ar veni laptele...O fi vreun semn de nascare????!!! Asa le simt ca in primele zile de lactatie

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Super fain Serbanica ca a nins la Resita... La Timisoara de obicei cand ninge trebuie sa fie restul tarii acoperita de zapada, cu drumuri blocate si toate cele...altfel nu vedem fulgi ... si eu am tot sperat ca ninge sa il scot pe mogaldeata afara sa vad ce reactie are

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Salutare mamicilor,

Imi pare rau ca nu am timp sa si scriu mai mult pe forum, dar va citesc cu mare atentie, chiar daca raman cateva pag. in urma.

Ank83 nu stiu ce sa zic cu analizele. Dupa prima sarcina, ai revenit la valorile normale la hemoleucograma?
Eu sunt in 32 sapt. si sunt putin speriata. Acum mi-au iesit trombocitele putin sub valoarea normala, mai precis 144, iar min. era 150. Aveti idee cat e de grav, sau e "normal" pe sarcina? Am inceput sa iau Ferrogradumet, sper sa fie ok.

Serbanica e super ca a nins la Resita. In seara asta a nins putin si la Timisoara, cam o jumatate de ora. S-a topit repede, dar a fost frumos.

Va put pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya tu intrebai de sac de dormit, parca. Am luat din Real azi unul pentru piti, e grosut si destul de ieftin (fata de ce preturi am vazut in rest).
Si ne-am mai luat o paturica groasa ca ma dispera fi'mea. Orice pun pe ea da din craci si se dezveleste.

Data trecuta cand a venit maica'mea la noi tot se chinuia sa o tina sarmaluta, sunt curioasa daca o mai tine asa si acuma.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

O intrebare pentru fetele cu mogaldete mai mari: voi ce scutece folositi sau ati folosit la numarul 3? Azi am luat pampers si mi se pare aiurea, subtire, parca e umed, parca e rece, 2-ul e un pic cam mic, nu cred ca ne mai tine multa vreme.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

O intrebare pentru fetele cu mogaldete mai mari: voi ce scutece folositi sau ati folosit la numarul 3? Azi am luat pampers si mi se pare aiurea, subtire, parca e umed, parca e rece, 2-ul e un pic cam mic, nu cred ca ne mai tine multa vreme.

fericita de - Andreea

Neata!

Eu am luat scutece de la DM si mi se par super! Babylove Aktiv 4-9 kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui mmns

Salutare mamicilor,

Imi pare rau ca nu am timp sa si scriu mai mult pe forum, dar va citesc cu mare atentie, chiar daca raman cateva pag. in urma.

Ank83 nu stiu ce sa zic cu analizele. Dupa prima sarcina, ai revenit la valorile normale la hemoleucograma?
Eu sunt in 32 sapt. si sunt putin speriata. Acum mi-au iesit trombocitele putin sub valoarea normala, mai precis 144, iar min. era 150. Aveti idee cat e de grav, sau e "normal" pe sarcina? Am inceput sa iau Ferrogradumet, sper sa fie ok.

Serbanica e super ca a nins la Resita. In seara asta a nins putin si la Timisoara, cam o jumatate de ora. S-a topit repede, dar a fost frumos.

Va put pe toate!

Cred ca in sarcina nu au aceeasi val pe care o au in mod normal...mie parca imi iesea mai mare!
Bine ai venit printre noi si nastere usoara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mmns

da ..in prima sarcina am fost ok cu analizele... dar m-am si tiunut de fier si prenatale... Acum in schimb am uitat si cateva sapt de ele ... si dupa sarcina au fost bune analizele

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput