Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Anna: nu e promisa asa frumushetze de fata?? pai sa ne grabim sa nu ne fure cineva nora asa dulce si zambareata!! I-am facut si lui Luca cunostinta cu ea, adik l-am ridicat la monitor, se uita la pozele Ioanei si radea deci e clar: dragoste la prima vedere!!
ca sa nu mai zic urmatoarele:
- Luca are halatel la fel ca si Ioana numai ca e pe bleu
- si el doarme la fel cu mana la frunte zici ca se gadeste la cine stie ce maxime filosofice
si Luca sta in bouncer si se joaca de zor si vad ca si Ioana la fel
Ce tare e Ioana in poza aia cu "Dispari nene!" mortala!
si mi se pare ca si seamana nitel asa bucalati amandoi
ne-am scos, vom fi foarte mandri si fericiti daca ne acordati mana frumoasei voastre fiice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Mihail si Gavriil, mamici si pepenasi

Irdamultumim de urare
ieri am facut un pic de si azi parca au trecut turcii prin camere... ma duc sa aranjez un pic macar cat de cat
o zi buna va doresc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bubuleana adjudecat!!! Ioana este de acord in totalitate, asa ca vad ca treburile deja sunt aranjate. Nu ne mai ramane de facut decat sa ne cumpara rochii de soacre!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

uite si un mic cadou pt Ioana:
http://picasaweb.google.com/pepenasi08/LucaBubuleana?authkey=cg3t-TBkcTM#5266216997245852722

iar asta cand a auzit prima data de Ioana:
http://picasaweb.google.com/pepenasi08/LucaBubuleana?authkey=cg3t-TBkcTM#5266216284836800866

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La multi ani Mihaitului Cristinei, Mishei, Gabilonei, Antoniei care e si Gabriela, lui David care e si Gabriel, Dilarei care e si Gabriela si mamicii ei Mikycris, Amaliei care e si Gabriela, lui Eduard care e si Gabriel, si nu in ultimul rand lui Radu care e si Mihai!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani de Mihail si Gavril!

La multi ani puiutilor cu lunitze implinite azi!

Oana Nu-i data fiica mea

Ma bucur ca v-a adus zambetul pe buze certareata mea... asa ma cearta in fiecare zi

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NATI - nici cand o sa aiba 5 ani nu o sa fie mai putin vulnerabil in fata racelilor... dar parca mi se pare anormal sa te trimita acasa pe motiv ca "se apara el" cand tu zici ca are febra. De doua zile e relativ constanta, sau ii mai si scade??? Hidrateaza-l bine, iar eu, in locul tau, i-as da si ceva paracetamol (supozitor). Daca tot nu scade, as mai consulta un medic...

BIRI - vaccinatul. Pe amandoi nu ii poti tine in brate simultan? La noi cam asa este uneori, sunt pur si simplu ingropata de copii

ATeBe-ule!...cuscra!... viseaza mai si el, dragutul... Iti dai seama ce vise profunde or avea... Cand e un vis frumos or visa ca sug, si cand plang... or visa ca le iei tzatza??

I-auzi dom'le asociatie... Luca si Ioana Sa va fie de bine

Stiti ce am facut eu azi? Am scos de la dulapul de pastrare hainutele marcate 68 si 71... Si am pregatit o cutie in care sa scot din dulapul curent hainutele marcate 54 si 60.... Nu am scos pana acum, ca tare dragi imi sunt...

Ma duc sa pregatesc ceva pentru pranz ca ne e foame. Eliza a mancat dimineata la 8, ca azi a fost la bazin, deci clar nu o sa depasim ora 13.00 cu pranzul...

si weekend placut tuturor, iar celor ce se sarbatoresc le urez sa aiba petrecere frumoasa!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare
LA MULTI ANI TUTUROR MIHAILOR SI MIHAELELOR,GABRIELILOR SI GABRIELELOR,SA TRAITI CU NUMELE,SA FITI FERICITI SI IUBITI

Eu vroiam sa ies putin pe-afara sa luam aer ca tot a iesit soarele si e cald si bine,dar na ca maimutzica mi-a facut in ciuda si n-a vrut sa manance.Si cum nu mai mancase de la 10 cand s-a trezit,nu m-am riscat sa plec , iar acum a adormit la mami in brate,iar eu stau gata imbracata si o astept sa se trezeasca
Azi am inregistrat si o mica victorie, a stat 10 minute in carut,cumintica, si am plimbat-o prin bucatarie, ca afara n-avem curaj ca suntem de rasul curcilor:cu fata in brate si carutu-n mana
Fetele, bebelusii vostri de la cate luni au inceput sa stea in bouncer?
Hai ca mai citesc pe-aicea si daca tot nu se trezeste,revin.Pupici la toata lumea si distractie placuta sarbatoritilor;aveti grija cu...

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

vio: Luca a inceput sa stea in bouncer de la fix 8 sapt, i-a placut la nebunie

anka: multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bubuleana si Anna sa va fie de bine incuscreala!
Ankalaura mersi.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput