Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

LA MULTI ANI!tuturor sarbatoritilor din aceasta zi!si in special CUSCREI-MISHA!

Rontzy,mamica lui David-Andrei 25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

BAi frate...io-s cu pluta...clar!
Am urat toti Gebrielii/Gabrielele si am uitat de Mihaiutzi

La multi Ani Mihaitza de Cristina si Mihaitza de Serenity, sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi, norocosi, isteti, puternici si cumintei!

Urari de LA multi ani tuturor celor ce poarta aceste nume....inclusiv al meu sotz si al Dianei!

Dianutza......muncesti mult mami, stiu, da mai baga un oki si pe aici....ne e dor de dumneavoastra!:D Pupicei trupei vesele!
Apropo de avionul cu care avenit tati al nostru la intalnire...s-a reparat perfect si zboara excelent spre deliciul copilasilor si ....adultilor din parc!

Hi hi hi .......sa va fie de bine incuscreala Luca si Ioana!
Nici Antonia nu e ...data inca......il avem ca petitor pe Codrinul scump de Mona (apropo....cum iti mai e? Ce mai fac copii?),care ne e tare drag, dar el e cam departe, plus ca il vedem mai mult ca pe un fratior de ..."suferinti" ale mamicilor....asa ca mai asteptam propuneri :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sun, mersi de felicitari, i-am transmis sotului.
Eu habar nu aveam ca azi e sarbatoare.

ankalaura, aici am gasit in farmacii doar niste siropuri, atat. Supozitoare doar pe reteta se da.
Iar alt medic nu am cum sa consult, aici nu sunt cabinete private, iar la alt spital sa merg imi trebuie scrisoarea de trimitere de unde am nascut si de la fostul medic pediatru.
Nu-i usor deloc.
I-am pus niste compresii din alea mentolate,care se lipesc pe frunte.
Temperatura scade, si creste seara iara.

Felicitar celor care isi sarbatoresc ziua numelui azi!

Am fugit plange juniorul.

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multi ani cu sanatate si de la noi pentru toti pepenashii, mamicile si taticii ce poarta numele de Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Of mai NATI, chiar ca e complicat... Si cum faci, ii dai siropel sau mai stai? Pupam sa scada febra si sa revina complet voiosia!

Irda - pai acuma ziceti fratilor? Iar Diana tace malc! Sa va traiasca si voua sotiorii adicatelea taticii, si sa fiti sanatori si fericiti!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tecky, Irda: multumim!

Nati: cat are temperatura? te intreb pt ca mie pediatra, si se vrea a fi cineva in domeniu, cel putin eu o admir, mi-a spus ca pana la 38,2 sa nu facem nimic pt ca temparatura este un simptom al unei posibile infectii/boli si astfel corpul isi creeaza anticorpii si lupta impotriva ei dupa care temperatura scade de la sine. De-asta trebuie sa lasam temepratura sa-si faca treaba si sistemul imunitar sa se intareasca. Bine daca tot creste desigur semnaleaza o infectie puternica in corp si trebuie tratata.
Tot ce trebuie sa faci e sa ai grija sa aiba ceva caldut pe piept (un saculet cu gel, de ex, la noi se gaseste in farmacii) si sa-l feresti de curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cuscra multumesc frumos!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

bubuleana, temperatura nu creste mai mult de 38.6.
Mai tot timpul o are intre 38.0 - 38.3.
La fel ca si pediatra ta, al nostru ne-a zis sa stam linistiti daca nu creste mai mult.
De asta nu mi-a dat nimic, ca stie el organismul ce face.
Da mi se rupe sufletul cand il vad pleostit, marait de numa, arde si nu prea mananca.
Acum ca niciodata a halit 120ml dintr-un foc, dupa 10 ore in care a mancat doar 150ml.
Asta e, macar sa nu creasca temperatura.

ankalaura, stau asa, nu-i dau inca nimic, nici nu am cumparat sirop, sirop care are in el si pt tuse, voma si febra, iar el nu are asa ceva in afara de febra.
L-am impaturit cu un prosop inmuiat in apa calduta, si ia scazut undeva la 37.2, da dupa juma de ora era iar 38.3.
Il las asa, il hidratez cat pot, adica cat accepta el, ca la cat de marait e nu vrea sa bea mai nimic.
Asta e, trece si asta, is rupta de oboseala, grija.
Merg sa-l calmez ca plange.

Sanatate maxima la toate mamicile si bebelushi!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AYI ! FERICIRE SI SA TRAITI CU NUMELE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Nati: e semn bun daca incepe sa aibe pofta de mancare

Mergi la inceput