Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara la strumfarie,

Urez si eu La Multi Ani, celor sarbatoriti de Sf Mihai si Gavril.

Simo, mersi frumos de urari,.

Corina, La Multi Ani, si pt nume si pt ani, sa fii sanatoasa si iubita.

Nico, felicitari pt aniversarea casatoriei, va doresc inca ffffffff multi ani impreuna, fericiti si sanatosi.

AndreeaC, felicitari pt bebe2, iti doresc sarcina usoara si bebe cuminte si sanatos.

Luna, felicitari pt aniversarea casatoriei, ati realizat multe in numai trei ani, va doresc sa fiti mereu fericiti si indragostiti cel putin ca pana acum.

Cristina26, da, noi suntem din Bucuresti.

Ne-am intors si noi la casa noastra, am calatorit bine la intoarcere si am ajuns cu bine.
Vacanta a fost cam amestecata, cu boli, febra, aerosoli, drumuri multe, etc. Pe de alta parte am petrecut momente f placute alaturi de familie si prieteni si asta e cel mai important ca doar de aceea ne-am dus.

Karli, Monica, ma bucur f mult ca am avut ocazia sa va cunosc personal, sa stam de vorba si sa admiram strumfele jucandu-se.
Monica, am vazut pozele pe care le-ai pus, sunt super, bine ca am avut timp frumos si ca ne-am vazut atunci pt ca de a doua zi Sonia a facut bronsiolita si nu am mai scos-o pe afara. Am vazut-o pe dulceata de Andreea intr-o seara, se intorcea din parc cu unul din bunici, probabil, noi eram blocati in trafic la intrarea pe Podul Grant.

Doamna Karli, pe unde te ascunzi? Ce face draga de Adeluta? Sa ne arati si tu pozele pe care le-ai facut, eventual pe privat. Bineinteles ca azi, prima zi dupa ce ne-am intors m-am dus direct sa cumpar carut de papusi si total neinspirata, am cumparat unul singur asa ca piticii mei toata seara s-au ciondanit pe el.

Si ca sa confirm ce s-a spus de mai multe ori, Alina(Anya 20) este o fata deosebita si un om minunat, draga mea, daca citesti, inca o data, mii de multumiri.

Ma duc si eu la nani, somn usor,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata
Tot pe baricade!
Anto, ma bucur ca ati ajuns cu bine acsa, sper ca sunteti mai bine cu sanatatea. Ma bucur si eu ca ne-am cunoscut.
Noi stam aproape de parcul acela unde ai vazut-o pe Andreea, Regina Maria se cheama... Pe acolo mai iese seara cu bunicii, care poate...
Si dupa joaca , se inotoarce acasa obosita, gata de baie, daca ii facem, papa si somn

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 39+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata

Buna cafeaua. Mai e? Ca azi vreau supliment.

Si pentru ca azi e Sf Victor (poate baga Stefan faza cu Sf Frate azi):

Anto, ma bucur sa te revad. Vreau sa urez azi la multi ani! scumpului de Victor. Sa creasca mare, sa-si iubeasca surioara si sa-si bucure parintii.

Diana, daca ne mai citesti...si pentru Victor al tau La multi ani!. Iar tie un buchet de .

Asa....si pentru Victor al meu...sa-mi traiasca si sa fie sanatos.

Hai ca dau un pahar de martini/vin/shampanie. (dupa preferinte, ca daca e virtual, am de toate; am baut recent Sangria cu muuuulte fructe, demential!!!! Vreti? )

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Neata ,

Haideti la o cafea cu lapte , un ceai si cine fumeaza si la o tigare...

cafera , nu te fugaresc ca ai dreptate .Vinerea si sambata noaptea avem si noi parte de intimitate si de "qualyti time"(sper ca am scris corect) asa cum are obiceiul sotul meu sa zica momentelor noastre de dragoste.
Lunaeu nu pot sa iau anticonceptionale datorita problemelor cu ficatul(hepatita B). multumesc pentru raspuns
Monicabo, ziceai ceva de prolactina- poti sa fii un pic mai explicita. Mai am o problema : imi curge din sani daca apa sau strang...ce-i drept putin nu mult ...dar poate sa fie din cauza asta?

Imi cer scuze ca va chinui cu problemele mele , dar este enervant sa stii ca ceva nu e in regula...

Mergi la inceput

Luna . Multumesc de gandurile buna. Stiu eu, am simtit ca trebuie sa vina soarele si pe strada mea si datorita unor oamnei minunati ca tine, care s-au gandit frumos la mine. Multumesc mult si celorlalte fete care mi-au trimis un gand bun.

cafera, ce mai faceti? Ce fac printesele?

Monica, inca printre noi? Sigur nu vrei majorete?

Dana, sa stii ca si Victor e tot in graficul de pana-n 5 cuvinte: mama, tata, cotcodac, ham si pe aici. Intr-un timp ne teroriza cu "colicoli", acum a trecut la "aha" si altele de-a lui. Ce sa spun, Mai citesc jurnalul de cand era Stefan mic (pe atunci tineam un jurnal) si ma minunez ce diferiti sunt. Stefan spunea propozitii - simple, ce-i drept - la 1 an si 4 luni. Numara pana la 7 (ca atatia pitici erau in carte). Si cate mai stia!!! Victor insa e altfel si eu il las asa, in legea lui. Soacra si mama ce se mai streseaza, dar...asta e treaba lor. Nu stiu, poate ca stateam mai mult cu Stefan de vorba, poate ca vorbeam mai multe cu el. Pe Victor insa l-am lasat mai independent. Ai sa vezi, e interesant sa-ti vezi copiii diferiti. Nu pot spune ca am procedat mai bine cu al doilea, pur si simplu ma adaptez felului de a fi al fiecaruia. Si cred ca asta e minunat cand ai doi sau mai multi copii. Ai sa vezi. Cred ca abia astepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata.
inca cu febra,sper sa erupa ce trebuie si sa fie doar atat.

o zi buna

Mergi la inceput

Ddnah este adevarat ca am avut acelasi medic...care ne-a cam rupt de bani dar doamne ajuta bine ca a fost bine...Eu am citit de cate ori am avut ocazia ce povestesti de bebelina ta si am vazut si filmuletele cu ea cand iti raspunde cu "da" si cand vb pe limba ei. Este o scumpa ! Sa-ti traiasca !
De fapt toti bebeii sunt niste scumpi si cu ajutorul lor parca avem puteri supranaturale

Multumesc fetelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

buna dimineata.
inca cu febra,sper sa erupa ce trebuie si sa fie doar atat.

o zi buna

sa treaca. Cat e febra in dimineata asta? Eu stiu ca mai mult de 38 nu e de la dinti. O fi vreun virus pacatos. Alte simptome are? sau numai febra?

Mergi la inceput

musso17 eu stiu ca pana la 38 nu este febra la copii. Dar am inteles ca la ei foarte repede creste. Si mihnea al meu a facut un pic de febra la dintisorii din fata (38,2) dar eu nu i-am dat nimic in schimb am fost cu ochii pe el sa nu creasca febra. of Doamne dintisorii astia . Al meu e agitat in ultimul timp ...e vb de canini ..sper sa trecem si noi mai repede prin asta ca sa dormim noaptea...

Mergi la inceput