Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
luna, super faza cu "ia o pauza". am incercat sa scriu o porcosenie si mi-a zis de...pauza! abia acu am inteles ce vroiai sa zici
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaV spune:
tuturor sarbatoritilor de azi si o adaug si pe Vivela pe lista.
Mamii, n-am soacra dar sotul meu are. Fetele au zis foarte bine pana acum. Ce mi se pare mie foarte important este ca sotul tau sa te sustina 100%, cel putin in fata altora. Cel mai bine ar fi sa o lamureasca el ca exagereaza, dar daca el nu pune piciorul in prag atunci o sa o faci tu... si o sa iasa urat, dar macar sa-l ai de partea ta. Poti sa-i spui foarte civilizat ca, daca ai nevoie de sfaturi, o sa i le ceri, si daca faci greseli, o sa traiesti tu cu ele, dar atata timp cat nu-i ceri nimic, vrei sa fii lasata in pace sa-ti cresti copilul asa cum crezi tu. O solutie si mai buna ar fi sa va mutati undeva departe tare de ea, ca tot ziceai ca nu-ti place gresia din casa . Oricum asa nu mai merge, o sa te imbolnavesti din cauza ei si nu merita.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Oana, da' doctorii astia dau augmentin fara antibiograma, fara nimic? Pai ala e foarte puternic si pentru adulti, offf. Si injectia aia cu ce o fi fost? Nasol ca se intampla astfel de lucruri, din pacate nu sunt singulare. Sanatate multa la puiuti.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
din nefericire, daca o sa astepte pana va avea sotul de partea ei......o sa-i creasca par in palma si n-o sa se intample. stiu ce zic, ca sunt patita! .soacramea mai avea putin si dadea in mine si el nu s-a "sesizat", ca cica mi s-a parut......uf , mi-am adus aminte de lucruri naspa.mamii, mi-e mila de tine si de perioada prin care treci
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaV spune:
Pai altfel eu nu vad nici o cale de iesire din situatia asta. Daca unul trage "hais" si altul "cea" atunci nu mai raman multe optiuni.
Si cred ca aducerea sotului de aceeasi parte a baricadei nu se face neaparat asteptand, ci intr-o discutie clara cu el. Unii barbati inteleg mai greu sau mai tarziu ca familia lor trebuie sa fie pe primul plan, adica sotia si copiii si amana momentul taierii cordonului ombilical.
monicabo spune:
Cafera, prezent!
Nu am nascut inca, am fost plecati cam toata ziua si nu am intrat pe calculator.
La multi ani sarbatoritilor!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 38+ Ana Maria
musso17 spune:
neatza.eu's nedormita,fii-miu mi-a facut febra fara nici un alt simptom,deci avem trei variante,rosu'n gat,dinti sau boala de copilarie...problema intervine in momentul in care i-am dat antitermic oral si un novocalmin intrarectal iar dupa doua ore febra era la 38 cu 8,scade greu.
o zi buna.
monicabo spune:
Musso, sanatate multa lui Mihnea
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 38+ Ana Maria
oaana spune:
Musso,sanatate multa.
Carla,aici toti medicii dau antibiotice la greu fara antibiograma,si eu m-am priceput greu cum stau lucrurile,abia dupa ce am mai citit.Dau un ex,cand era Iosua mic mergeam la medic,se uita in gat,spunea ca are rosu in gat,gata Ospamox,s-au Keflex,etc.Deci Iosua pe la 4 luni lua deja antibiotic,ca eu am mers pe mana medicil;or,ca doar ei au facut facultatea,nu eu.Acum dupa ce am mai citit,nu le-as mai da antibiotic fara exudat,sub nici o forma,ma duc eu sa le fac,ca oricum medicul nu mi-ar da sa fac.
Deci asa stau lucrurile,si de aia sunt suparata,ca ei stiu lucrurile astea,dar din comoditate si sa nu mai aiba spitalul alte cheltuieli,iti da reteta si la drum,fara prea multe explicatii.
Carla,te-am intrebat intr-o postare daca tu ii faci antirujeolicul Sabinei,caci stiu ca ROR-ul nu i-l faci.
Vreau sa va spun ca am mers la medicul de familie cu Aaron-am crezut ca are oreion,si imediat m-a atins:"e posibil sa faca orice,daca ai refuzat vaccinul!"
Mami,deci cum spunea si Mihaela,daca vrei sa rezolvi situatia o data pentru totdeauna,ia taurul de coarne,si daca nu ai curaj bea si tu un paharel de ceva tarie,ca macar iti pune sangele in miscare si iti mai da putin curaj.
Am uitat sa spun Andreei,felicitari pentru bebe doi,sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
Monica,curaj,ca nu mai e mult.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
lorinaoo1 spune:
Hei, imi doarme familionul, asa ca profit sa va mai citesc si sa va salut [hi]
In primul rand tuturor celor care si-au serbat numele ieri!
Luna e buna ideea cu lesa si mi-a placut de Lissy cum se duce ea cumintica la culcare. Eu cu Lori nici nu visez la asa ceva. Bravo tie ca esti o mama super!
Camelia chiar iti simtisem lipsa si voiam sa te intreb mai multe, dar acum nu-mi mai vin multe in minte. Totusi ar fi ceva: fii-mea are tendinta sa se tolaneasca si sa se "prelinga" din toate scaunele, chiar si in carucior. Incerc sa ii corectez pozitia dar fara prea mult succes. E ok? Sau imi fac eu prea multe probleme?
Nma [floare][floare]
Ashera esti o dulcica, multumim pt aprecieri si pt vizionarea pozicilor cu printesa Am tras si noi cu ochiul la voi, ca nu-l mai vazusem de multa vreme pe Chrisulici si tare mult imi place poza asta si ce freza de baietel mare are
Brazuca ce frumos papa Deni, cam asa face si Lorinush, doar ca ei ii place mai mult sa picteze tot ce prinde cu papa si apoi sterge cu mana
Andreea felicitari pt bebe 2!
Timi ce dragalasa trebuie sa fie Soph
Mamii imi pare rau ca esti in situatia asta. Si eu zic ca trebuie sa lupti pe ambele fronturi: cu socrela tre' sa ai o discutie cat se poate de sincera si directa, cu sotul tre' sa lamuresti ca ai nevoie de intimitate, de sustinerea lui. Pupici sa mai treaca supararea
Of, am reusit sa postez si eu ceva, de la amiaza ma chinui, intre timp am avut si musafiri , s-a terminat si somnicul Lorinei, deci cam asa e pe la noi
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)