PRIETENE FARA TITLU ( 18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Seara buna fetele,

DENISA, daca vrei iti trimit eu CD-uri cu muzica in franceza cate vrei tu. Aici se gasesc peste tot, evident. Sau imi fac timp si fac niste mp3-uri si iti trimit pe email. Da-mi de stire daca pot sa te ajut.
INGRID, nu am mai pus filmulete, nu inca, ca nu am apucat. Pun, pun io zilele astea. Plus ca fi-miu seara il calareste pe taica-su sa ii citeasca, a facut asta febra musculara la gura de cat ii citeste. Ce imi place e ca pe langa engleza a inceput sa vrea sa asculte si povesti in romana. Ceea ce e super bine! Ma, si ma oftic ca asculta, intelege, dar nu vorbeste, adica repeta cuvintele dar frazele si vorbitul tot in franceza. Eu sper sa invete totusi sa vorbeasca si in romana, deja nu stiu cu ce sa il mai ajut la faza asta, ce de citit ii citeste tati, ce sa mai fac? De vorbit ne aude pe noi, deci nu stiu.
Ca vorbeati de jucarii, pai si al meu e anormal, ca le imparte fara probleme, i s-o trage de la cresa. Oricarui copil care vine la el si ii ia jucariile i le da fara probleme. Aaaaa, si mai e o chestie, e dus rau de tot de nas de fetite. Adica, daca vin baietei in vizita e ok, se joaca, negociaza etc. Cand vin fetite e dezastru, adica fac fetitele pres din el, se lasa dus oriunde, face orice, le da alora ce vor ele. Pai ce ma fac eu mai tarziu? Daca il duc fetele asa de nas, ce fac eu, ziceti-mi voi mie!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-11-11/23:48:35
Vai de mine ,cred ca numai Diana mea putea sa se ocupe de asa ceva la ora 11 noaptea!!! Efectiv abia am desprins-o de carticica cu exercitii,voia neaparat sa le faca pe toate acum E mai simpla decat a ta Ingrid,adica e cu cifre doar pana la 5 si nu-s decat vreo 10 pagini cu exercitii,dar are in plus o pagina cu abtibilde stelute ,se da cate una pentru fiecare treaba facuta corect.Si Diana a fost stimulata grozav de chestia asta.Cand n-a trasat bine liniile si i-am zis ca nu pot sa ii dau steluta,a fost jale mare,a trebuit sa iau guma de sters si sa tot sterg pana le-a facut corect.Si le-a facut,numai sa poata primi stelutele alea!!! Am reusit sa ne intrerupem doar spunandu-i ca ii citesc in pat,tot din cartea asta si i-am si citit.Cartea se numeste Exercitiile lui Filip si e o povestioara draguta cum merge Filip in vizita la bunici impreuna cu catelusa lola si el ii tot explica ei ce si cum pe-acolo.Tema povestii e toamna.Si la finalul cartii sunt intrebari din poveste.E faina dar se termina repede,daca nu era asa tarziu o dadea Diana gata rapid.Maine o terminam.O sa le zic alor mei sa intrebe educatoarea daca nu mai are cumva si alte modele,chiar mai complicate, ca uite eu nu mai ajung la cumparaturi in veci

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anda-mersi,sigur ca as vrea vreo cateva cd-profa mi-a zis ca tipa se numeste Suzanne Pinel- sper ca am scris corect, adica ce duce ea la greu pt ora cu ei-iar legat de MArk si romana- treb sa insisti cu povesti,ceva dvd in romana dc ii place sa se uite si vb mult, adica eu merue ii zic Emmei in ro dc ea zice in engl si se intampla destul de des uneori,mai aels dc avem si muafiri sau vecinii si o corectez chipurile-adica zic uite mami in ro emasina, in engleza car si in fr voiture si tot asa..
Ingrid- sa avetzi o noapte usoara si sanatate multa- da-i tu siropul al ade ceapa mai degraba sau ridiche neagra.
Am fugit sa iau puiul sao duc la gymanstica ca pe Alex il pescuieste tati.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Merg sa bag ceva repede in stomac ca nici sa mananc n-am apucat cu fata asta si exercitiile ei si revin ca vad ca ati mai scris p-aci si maine la birou iar n-am timp.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DEEA, super Daria cu remarca privitor la tati. Hai ca abia astept sa ne arati ce a facut Daria!
INGRID, sanatate multa Dianei, sa se faca bine. E si sezonul racelilor acum, nu ai ce face, multi copilasi se imbolnavesc.
DENISA, am retinut. Nu am auzit de tipa asta, noi avem o multime de cd-uri cu muzica, dar cu tipa asta nu avem. La noi e in voga un tip caruia ii spune Henri Dès. Lui Mark ii plac in general astea cantate de copilasi sau de tipe cu vocea frumoasa, asa, mai de copil. Hai ca ma uit in magazine si iti spun in cateva zile.
MONI, apropo de uitat in magazine, sa stii ca nu exista strampi cu 100% bumbac. Eu nu am gasit si am tot intrebat, la noi nu sunt. Acum nu stiu in Luxemburg sau Franta ca daca ne-am mutat nu am mai ajuns acolo. Ma mai uit dar in Belgia se pare ca nu prea gasesc, cel putin nu in Bruxelles. Mai sap si te tin la curent.
Nu reusesc sa vad nimic in drop la tine dar ploua aici, deci conexiunea merge super prost. Abia astept sa scap de wireless-ul asta si sa am si eu o conexiune rapida.
Nici pozele Denisei nu reusesc sa le vad. Recuperez eu maine.
DANIELA, mi-a placut de Ioana ce inteleapta este si cum si-a luat ea fratiorul de langa baietelul acela in parc. Deja il apara pe Rares, o sa fie o super surioara.
MIRELUTA, ANA, BEE, ce mai faceti?
Fug la nani.
, noapte buna.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Deci sa o iau pe rand:
DEEA hai ca e buna poanta aia Nu vrea sa faca si ea asa ? Ca eu am surprins-o in vara pe Diana incercand sa faca din picioare in olita,cica vrea sa faca asa ca tata
Mai o zi intreaga sa se joace Daria singura??? Chiar ca ai un copil DEOSEBIT!!! A mea e independenta cum zice Ingrid,dar independenta asta rar se aplica si la jucat ...
DENISA m-am uitat impreuna cu Diana la poze si era taare mirata cum de nu inchide Alex ochii cand i se toarna apa in cap Sa va fie de bine cumparaturile,cand ne-om permite oare si noi sa cumparam asa multe lucruri si din timp? Eu am paan acum doar o carte cumparata,pe care m-am fortat sa o tin ascunsa,o pun de Mos Nicolae in cizme,mai vad eu cu ce ... Diana mea habar nu are de lunile anului,stie doar zilele saptamanii dar nu cred ca in ordine,nu i le-am mai repetat de multa vreme.Cand,cand,cand??
Mi-ai dat o idee foarte buna cu ridichile negre,chiar avem acasa,maine seara ii storc Dianei ceva suc de la ele,vad eu cum.Si eu stiam ca-s bune la tuse,dar am uitat.
ANDA incercati sa vorbiti cu el acasa exclusiv in romana,ca franceza oricum o invata de la cresa,gradi,scoala ... asa tot va incepe el la un moment dat sa vorbeasca si in romaneste.Zici ca il duc de nas fetitele? Poate asa se vrea el, dus de nas de ele
INGRID lasa mai recunoaste ca certurile au inceput ca n-a fost Diana mea ordonata,a rasturnat paharul ala cu apa si in plus a stat muult de tot in zona.Chiar ca a avut multa rabdare Diana ta sa o suporte,pe bune.Mai ales cand ea voia desene si a mea se zbenguia prin fatza TV-ului deranjand-o,sau cand o gadila in momentul cand ea voia sa insire margele! Si n-a trimis-o acasa,decat de putine ori Cu papusa aia au fost insa de coma,intai au leganat-o,au dragalit-o si pe urma razboi intre mamica si bunica Aaa ca nu le-am zis fetelor:eu le-am intrebat cine e mama papusii,iar mea a sarit ca ea e (ea raspunde vesnic primaaaa).Atunci am intrebat dar Diana cealalta cine e? Bunica ! a sosit raspunsul Mie una mi-a placut cum trageau de papusa,dar fara sa se loveasca sau alte violente, e o chestie.
Ce m-a distrat pe mine la Diana ta, e cum se pune pe burta pe jos si plange,mai pe bune,mai pe prefacute

Mergi la inceput

ANDA mersi ca te-ai uitat,eu nici atat nu am mai apucat sa caut! Chiar acum seara si-a dat jos Diana pe cei ce ii avea pe ea si mi-a zis "ASTIA NU MA DOALE CA-S VECHI". Ea in loc sa zica "ma mananca" zice ca o doare Doar doua perechi avem 100% si deja-s aproape gri in loc de albi de uzati ce-s,ii dau pe sub pantaloni.Ceilalti colorati ce-i avem au si amestec in ei ,ii dau doar de musai cand e cu rochita si mergem undeva si tot timpul comenteaza,cand era mica chiar plangea rau ca nu ii voia pe ea .Chiar ca trebuie neaparat sa mai caut,bine ca mi-ai amintit!
DANIELA vrei cadouri deosebite,ceva cu care sa se joace mult? Nu prea cred ca exista ceva potrivit pentru Ioana.Ea e cam ca Diana,ii plac de toate,e jucausa,cred ca se si plictiseste repede de orice pe cat e de atrasa la inceput de ele.E asa sau ma insel? Cel putin la temperament si manifestari mi se pare ca Diana mea cel mai mult pe Ioana seamana dintre toate fetitele cu care s-a intalnit,asta e impresia mea.
Hai ca plec si eu la nani,mai intru maine de la birou sper.
Noapte buna la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anda, e un cavaler in toata regula Mark . Las ca nu se va lasa dus chiar de toate fetele, numai de cele frumoase si inteligente si care ii plac mamei

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, evident ca a vrut sa faca si ea din picioare , dar asta mai demult, imediat dupa ce l-a vazut. Acum, dupa indelungi cugetari, peste vre-o 2 luni de zile, si-a dat seama si de ce tati poate si ea nu. Ca e mare !!! Evident, nu ?

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

buna

Voi lasati fetitele la baie cu taticii? Ioana nu l-a vazut pe Robert niciodata si parca nici n-as vrea...Copii mai fac baie cu mine, ma gandesc eu ca Ioana o sa ma tot vada dar la Rares am sa-i dau interdictie la un moment dat. Habar nu am...o fi bine...o fi rau...
A dat cineva ceai de ceapa copilului? Sau sirop din ridiche? Stiti cum se face? Nu vomita de la chestiile alea nasoale. Ioana nu prea mai tuseste dar as vrea sa stiu pe viitor.
Ai dreptate Moni, Ioana ar vrea de toate, pe ea cand o intreb ce sa-i aduca mosul zice cadouri si daca o pun sa specifice incepe cu bomboanele si apoi insira toate jucariile posibile. Si-ar dori acum Crazy car, este o masinuta cu patru animalute disney in ea care actionate de o telecomanda scot sunete sau naiba sa le ia. Nici macar nu se gaseste in magazine, ea vede reclama pe minimax si mereu spune ca o vrea. Eu parca i-as lua un carut de papusa din ala landou(cam scump este firar) si am mai vazut si la quelle parca un kit cu patut, leagan, troler la numai 90 ron. O are pe baby anabelle si se tot joaca am vazut cu asta, plus ca s-a batut cu romina pe strada pe un carut. Ea a avut 2 si le-a rupt. La Rares problem...nu prea ma pricep la jucarii de baietel si in plus din astea de bebelus nu vreau sa-i iau ca are destule de la Ioana, ma gandeam la o parcare ca avem o multime de masini.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput