PRIETENE FARA TITLU ( 18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Apropo de muzica in franceza, Ioanei ii plac foarte melodiile lui Bebe Lilly, dar le gasim doar pe youtube. Mi-ar placea sa le am si in calculator sa fac dvd sa le mai pun si la tv ca sa ma mai lase si pe mine pe aici Le are cineva?
Anda poate mai imi dai tu idei de jucarii pentru baietei sau tu Denisa ca voi mai aveti baietei. Cum spuneam, ma gandeam la o parcare de masini sau trenulete thomas cu sine...cam scumpe astea.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare

Iaca a venit si ziua de miercuri.. si pot sa va arat ce facuram eu cu Daria acum 2 zile:

http://www.dropshots.com/edeea#date/2008-11-12/16:19:39

versiunea pe net aici:
http://transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&dataed=2008-11-12&id_articol=102679

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DEEA, bravooooooooo, multe felicitari, pupici de la noi.
Frumos articol iar poza cu tine si papusica ta este superba!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anda, multumesc
Am pus si linkul ziarului de pe net. Este un pic diferit la aranjare, dar scrisul e acelasi.

blog

Mergi la inceput

DEEA, da, am vazut pe urma, ca eu m-am repezit in drop intai si nu am mai citit restul. Am editat mesajul precedent, am citit articolul pe net. Super frumos.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

DANIELA, Bébé Lilly se gaseste la noi. Daca vrei iti cumpar si iti trimit.
Noi nu avem pentru ca lui Mark nu ii place, daca i-o placea mai incolo o sa luam si noi. Si mie imi place, super frumos. Nu stiu ce are fi-miu, el e Gica contra ca tati al lui.
De jucarii, stai sa ma gandesc ce avea fi-miu cand avea varsta lui Rares.
Masinute, da, o groaza (mari si mici, camioane, excavatoare etc), vreo doua garaje (sa stii ca au avut succes, toata ziua plimba masinutele pe acolo). Maimutoi de plus, astia ii plac si acum. Mai avea o groaza de figurine si casute (gama Little People de la Fisher Price). In special masinute si figurine cu omuleti si animalute erau preferatele lui. Mare succes au avut Little People, inca se joaca cu ele, dar acum le si vorbeste toata ziua si le povesteste diverse.
A, si mai sunt piticii, cu astia e si acum, primii lui pitici primiti de la Moni au avut mare succes. Si acum ii are, ii combina cu piticii ceilalti, unii mai mari, asa are el 14 pitici.
Trenulet Thomas avem si noi unul, primit cadou de la parintii finutului nostru. Ii place foarte, foarte mult dar al nostru e de la trei ani, nu stiu daca exista sub trei ani. Are piese micute, deci nu stiu de care ai vazut tu. Fabricantul este Tomy.
Cam astea sunt, daca imi mai vine vreo idee, iti spun.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetelor!
Noi n-am avut net toata ziua azi dar oricum eram ocupata cat cuprinde.
DEEA felicitari!! O sa citesc mai pe larg articolul ala acasa.
Mai eu intru de-acasa, ca vreau sa mai fc niste chestii pana nu plec.
la toate

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DEEA_ multe felicitari si pupici,. la mai multe ca meritatzi,poza e superba, nu pot scri ein drop
Anda- ia ce poti-dc nu o gasesti pe Suzanne e ok,dar nu vreau sa cheltui,doar dc ai tu in pc sau cumparate,fa-le o copie si gata,si asa e prea mutl efort,zi-mi dc vrei in engleza sau romana ca am si trimit.Eu cred ca lui fii-mea ii place ce are Mark.
Poze de aseara de la gimnastica, filmele is mari si inca nu le-am prelucrat ca is super busy si acasa si la job.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

SCUZE- VA PUP PE TOATE.
INGRID- CUM E DIA,SPER CA MAI BINE.
Daniela- eu i-am laut cuburile din lemn si trenuletzul, desi se vor juca amindoi- avem acasa o benzinarie faina cu benzi si ce trebuie, pt ca e mare si complicata si o desfac mereu si nu e usor de ansamblat, asa ca prea mutle piese pt baietzi(poate Rares e mai calm)-al meu insa e tare iute si mereu in miscare dar e f. dulce ca acuma repeta mereu cuvinte si intelege deja si mai executa comenzi si asociaza ce vede- dispozitivul de apa dc vede zice imediat apa,papa, Emma- se duce la ea in camera,TAta e preferatul,mama doar dc e suparat sau ar eo durere, si deci f.f.frar,etc.
Mai vorbim-ma rezum la masinutze sau ceva muzical.

Denisa cu Emma Andrea 2,10 ani si Mark Alex 1,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am reusit in sfarsit sa ma asez si eu la PC.Diana a fost miorlaita rau,isi mai revine,iar se miorlaie ... Pe mine m-a apucat azi sa fac ordine la cosmetice,bijuterii si gablonzturi, plus alte maruntisuri.Am ametit de cap,cu Diana umbland printre toate alea Mai am la medicamente ca iar nu mai stie nimeni ce-i acolo ,dar asta in alta zi.A gasit niste monede din plastic ,euro de jucarie si acum tot cumparam si vindem diverse,doar ca tocmai m-a pradat de banii castigati Azi a facut iar puzzle,a dezlipit toate abtibildele si din cartea cea noua si le-a lipit pe masutza - oare de ce nu ma mir? Si tot voia sa mai faca exercitiile pe care le-a facut,dar cum erau rezolvate s-a pus cu guma de sters sa stearga ce-a facut si sa le faca iar .Asa ca am listat de pe net niste exercitii,dar pana s-au listat alea s-a apucat de altceva,ce bine ,ca oricum nu aveam chef.Sunt obosita si mi-e somn.I-am mai pus cutiuta muzicala,vad ca ii place mult Vine,vine primavara - acum cand vine iarna Canta de zor p-aci,dar numai ea intelege ce canta.La gradi ca de obicei,se trezeste tot ultima.Am inteles ca fetita cea noua pe care au pus-o in patul de langa al ei e tare cuminte,deci nu mai are cu cine se distra la culcare ... La activitati vad ca au progresat,azi au colorat cate o crizantema dar cu acuarele,in sfarsit s-au apucat si de pictat pe-acolo ...
Merg sa incepem de-acum cu povestile,poate reusesc sa o culc mai devreme macar azi ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput