PRIETENE FARA TITLU ( 18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-vreau si eu link cu exercitzii ,te rog mult!
Am pus pozele promise!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA ti l-am trimis pe mess,sper ca l-ai gasit.Ai acolo de toate pentru toti,numai timp sa ai de asa ceva!!! Si se mai gasesc pe net exercitii din astea pentru gradinita,chiar si in PC am pe undeva,doar ca Diana voia si ea sa aiba carte cu exercitii,ca asa a vazut la Diana de la Timisoara .
A adormit deja,abia acum,ca nu ne-am dus direct la povesti am mai facut o halta la bucatarie vreo 20 de minute,am mancat amandoua si am si gatit o supa rapida pentru maine.
De citit azi a luat Rapunzel,Mica sirena si Frumoasa din padurea adormita.Am intrebat-o de care dintre cele trei printese ii place cel mai mult si fiindca tot le enumera incontinuu pe toate,am intrebat-o ca si care dintre ele ar vrea sa fie ea .Mi-a aratat-o pe Mica Sirena dar a precizat ca nu vrea sa aiba si "picioare de peste" Noa bine, i-am precizat si eu ca pestii n-au picioare,ci doar cozi si am trecut la lecturat.
Azi i-am tot repetat ca e trista Mica sirena - de fapt i-am zis ca uite ai ales-o chiar pe cea trista care ramane fara print la final - incerc si eu sa o momesc cu printii si printesele,dar nu e pasionata inca Si probabil de aia,la finalul povestii s-a miscat totusi ceva in ea,de-a mangaiat-o pe sirena pe fatza si i-a zis: "NU MAI FI TLISTA!"
In schimb la Rapunzel a pocnit-o de vreo trei ori pe mama cea vitrega,nu s-a limitat doar sa o ameninte ca o bate.Ma tot intrerupea si am intrebat-o daca nu-i place povestea cumva.Mi-a zis ca ii place,dar "DE ASTA NU-MI PLACE" - de vitrega evident.
I-am mai citit inca trei povestioare,printre care si aia cu pisoii,ca mi-a adus si foile listate cu ele.Am crezut ca o fentez si scap doar cu pisoii si cu inca una,dar s-a crizat ,tinuse minte ca erau trei povesti pe foile alea !!! Deci i-am citit-o si pe ultima,ce sa fac?
A doua povestioara chiar e tare dragutza,dar se potriveste parca (si) la copii mai mici,chiar la cei de 1,5-2 ani.
Hai sa v-o pun ,poate v-o placea:

Cine a zis miau?

Catelusul dormea pe covoras langa canapea. Deodata, ca prin somn, a auzit ca cineva a zis:
- Miau!
Catelusul a ridicat capul, a luat seama imprejur. Nimeni! "Probabil am visat" - si-a zis el, si s-a lungit pe covoras. Dar iata ca cineva a zis di nou:
- Miau!
- Cine-i acolo? Catelusul a sarit in sus, a dat ocol camerei, s-a uitat sub pat si sub masa. Nimeni!
S-a urcat pe pervazul ferestrei si a vazut un Cocos plimbandu-se prin curte. "Iata cine nu m-a lasat sa dorm" - s-a gandit Catelusul si a dat fuga in curte, direct la Cocos.
- Asculta, tu ai spus "Miau"? - l-a intrebat Catelusul pe Cocos.
- Nu, eu nu vorbesc... Si Cocosul a batut din aripi slobozind un "Cu - cu - ri - gu - uu!"
- Dar altceva nu stii sa spui? - l-a intrebat Catelusul.
- Nu, numai "Cucurigu" - a raspuns Cocosul. Catelusul s-a scarpinat cu laba de dinapoi, dupa ureche, si a plecat acasa... Deodata, chear langa pridvor, cineva a zis:
- Miau!
"Aha aici era!" - si-a zis Catelusul si a inceput sa scurme repede, langa pridvor, cu toate cele patru labute.
Cand s-a facut groapa mare, de acolo a tasnit un Soricel mic, cenusiu.
- Tu ai spus "Miau"? - l-a intrebat cu asprime in glas Catelusul.
- Ti - ti - ti - a chitait soricelul. Cine a zis asa?
- Cineva a zis "Miau" ....
- Aproape? - a intrebat tremurand Soricelul.
- Uite, chear aici - a raspuns Catelusul
- Mi-e frica! Ti - ti - ti! - a chitait Soricelul si a zbughit-o.
Catelul a cazut pe ganduri. Deodata, chear langa cusca cainelui, cineva a spus tare:
- Miau!
Catelusul a ocolit de trei ori , in fuga, cusca dar n-a dat de nimeni. In cusca s-a miscat cineva... "Aici era...- si-a zis Catelusul. Acum am sa-l prind..." S-a apropiat tiptil...
I-a sarit insa in fata un Dulau mare si latos.
- Mr - r - r - r! - a marait Dulaul.
- Eu...eu vreau sa stiu...
- Mr - r - r - r !
- Dumneavoastra ati spus .... "Miau"? - abea a ingaimat Catelusul, cu coada intre picioare.
- Eu ?! RazI de mine, Catelule!
Catelusul a luat-o la sanatoasa cat il tineau picioarele, spre gradina, si acolo, s-a ascuns sub o tufa. Si, deodata, chear la urechea lui, cineva a spus:
- Miau!
Catelusul a scos capul de sub tufa si, pe o floare, langa nasul sau, a vazut o Albina pufoasa. "Iata deci cine a zis Miau"! - s-a gandit Catelusul si a vrut s-o inhate cu dintii.
- Bz - z - z - z- a bazait Albinasi l-a piscat pe Catelus chear de varful nasului.
Catelusul a scheunat si a rupt-o la fuga, iar Albina -- dupa el! Zboara si bazaie:
- Bz - z -z -z -...te pisc! Bz - z - z...te pisc! A alergat Catelusul la iaz--si baldabac in apa!
Cand ascos capul din apa, Albina disparuse. Si deodata, cineva a spus iar:
- Miau!
- Tu ai spus "Miau"? - l-a intrebat catelusul pe un Pestisor care inota, aproape de el.

Pestele nu a raspuns nimic, a dat din coada si dus a fost in adancul iazului.
- Oac - oac - oac! - a izbugnit in ras o Broscuta ce sedeape o frunza de nufar. Ce tu nu stii ca pesti nu vorbesc?
- Atunci, poate tu ai spus "Miau"? - a intrebat-o Catelusul pe Broscuta.
- Oac - oac - oac! - a ras din nou Broscuta. Ce prostut esti! Broastele doar oracaie. Si s-a aruncat in apa.

Catelusul a plecat acasa, ud, cu nasul umflat. Necajit, s-a culcat pe covoras, langa canapea. Si deodata, a auzit:
- "Miau!!!"
A sarit in sus. Pe pervazul ferestrei sedea o Pisica, cu blana pufoasa, vargata.
- Miau! - a zis Pisica.
- Ham - Ham - ham! - a inceput catelul sa latre. Apoi si-a amintit cum a marait Dulaul latos si a inceput sa maraie si el: "Mr - r - r - r!". Pisica s-a arcuit, a suierat: "S - s - s !"; a forait: "Far - far - far" -si a zbughit-o prin fereastra.

Catelul s-a intors pe covorasul sau si s-a culcat. Acum stia cine a zis "Miau".

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, ce draguta e povestea, si ce mortala e Dia cum comenteaza la povesti Trimite-mi si mie te rog linkul cu exercitii.

Silviu este deghizat in floricica, si Daria vorbeste cu floricica, si face tot felul de scenete Sunt taaaaare draguti

Pupici. Eu tre sa mesteresc in seara asta.. dar nu stiu ce..

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- nu am mess ,pune-l aici te rog sua pe privat, ca acasa mi-a bulit alex ceva la laptop si nu pot deschide mess-ul-saru'mina

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=bDseJGMPoJw

O melodie super de care mi-a amintit gutuiul de la fereastra lui Ingrid

"Galbena gutuie,
Dulce, amaruie,
Lampa la fereastra,
Toata iarna noastra ..."

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DENISA lasa ca ti-l trimit imediat in mail ca nu e voie aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

..........stau de 2 ceasuri si ma uit la poze.Am intrat in drop-ul lui Moni si de acolo, in altul si iar in altul, si nu ma mai satur sa ma uit la prichindei. doarme ce copilasi frumosi si mari am vazut......din pacate nu pot lasa comentarii ca nu am cont in drop..

V-am pupat...poate maine reusesc sa va mai scriu 2-3 cuvinte.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

MIRA poate lasa oricine comentarii,scri un nume acolo,ce vrei tu si basta Cum mai esti? Tot asa cu programul ala dement? Si la mine e groaznic ca deja e noapte cand ajung acasa pe la 17,30 darmite la tine Copiii sunt ok?
DENISA gata am trimis.
DEEA ti-a venit vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Seara buna, fetele

DENISA, am inteles, daca n-o gasesc pe Suzanne, iti dau muzica de la fi-miu, e super frumoasa, sigur ii va placea Emmei. Acum spune-mi cum sa fac: adica fac mp3-uri si iti trimit pe email sau iti copiez cd-uri si iti trimit prin posta? Sau vrei sa iti cumpar originale? Spune-mi tu cum ti-e mai bine tie.
Imediat intru si la poze.
MONI, vreau si eu linkul, saru mana. Superba povestea, i-o zic si eu maine lui Mark, ca acum doarme de vreo ora. Bravo Diei pentru exercitii, nu te supara pe ea ca mai lipeste aiurea, si Mark facea asa pana i-am explicat ca nu e bine, ca locul autocolantelor e in carte si a inteles, nu mai lipeste decat in carti.
DEEA, gata ideile? Ce faci in seara asta?
Eu te admir pe tine ca stai noaptea si lucrezi. Eu nu pot, sunt chiauna a doua zi. Azi-noapte, de exemplu, am avut insomnii din motive de luna plina, am adormit pe la 3 dimineata, toata ziua am fost ametita. Si cand ma gandesc ca in studentie pierdeam noptile in sesiune sau in discoteci, ce vremuri!!!!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MIRA, ai vazut ca ti-am scris despre programelul de colaje, da?

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput