PRIETENE FARA TITLU ( 18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aaa un singur lucru am vrut sa intreb rapid,DEEA doar nu s-a apucat Daria de facut cristale? Asta o fi surpriza?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hahahhaaaaaaa.... mai ... nu ai vazut la ce pret erau ???? Trebuie sa o pun intai sa faca bani

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ma ce tare este daria la navigat pe net!!! Se descurca super bine cu mouse-ul. Pe ioana n-am invatat-o deloc sa umble. Si asa ma enerveaza ca se mai uita la tv. daca-i place filmul sta si se uita la tot! Din pacate n-am plat nici tv nici monitor. Ar trebui sa iau masuri.
Ioana de vreo ora se joaca cu papusile. O mai acompaniez si eu si Rares. Eu asez mancarea prin frigider, vasele prin dulapuri, ridic mobilierul de baie pe care-l arunca Rares si mai si imbrac papusile pe care le tot dezbraca Ioana. Acum am mai strans din mobilier si au ramas doar papusile pe care si le-a aliniat si s-a culcat pe jos printre ele.
Sa vedeti faza azi in parc. Era un singur copil acolo ce avea imprastiate pe nisip cateva jucarii. Ai mei copii imediat le-au remarcat dar si-au vazut de treaba, la un moment dat Rares n-a mai rezistat si s-a dus si a luat o lopatica si a inceput a sapa in nisip. ioana cand a vazut ca a venit rares a aparut si ea dar n-a pus mana pe nimic, doar mi-a spus mie ca ea nu are lopatica. Atunci am ridicat de jos o grebluta si i-am dat-o. Copilul care era hai-hui pe acolo cand vazu ca-s copii la jucariile lui se infiinta degraba si le smulse astora jucarelele din mana. Ioana atunci l-a luat pe Rares de mana si l-a tras deoparte si ii tot spunea ca nu are voie acolo ca baietelul este rau si nu le da voie sa se joace si lor. Rares tot insista sa mearga acolo dar Ioana nu-l lasa neam.
Ingrid, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori. Din pacate si eu ii am pe amandoi pe antibiotic. La ioana aveam o tuse de vreo 2 luni ce nu s-a lasat dusa cu nimic si la rares aparu o raceala ce nu-l lasa sa doarma de atatea secretii, nu putea nici sa manance. Acum sunt ok, le dau de vreo 3 zile si Ioana vad ca deja nu prea mai tuseste iara rare este mult mai bine cu toate ca suntem calare pe aspirator...

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Am revenit,adormisem si m-am trezit cand a sosit Diana,nu demult.Acum am respiro ca bea iaurtel pe bibe si se uita in premiera pe DVD la Ceusareasa cu taica-su care ii citeste ,ca e subtitrat.E fain ca e ala facut de Disney.
Deci nu am apucat decat sa ne pupam azi ... De mancat a mancat bine la mami,asa am primit raportul.Si ca i-a cumparat de la gradi nu stiu ce carte de colorat cu 7 lei,a uitat-o la mami,dar o aduce frate-meu mai incolo.Chiar is curioasa ce,acum vand alea carti pe-acolo?
DEEA nu m-am uitat la preturi,doar am aruncat un ochi pe fuga la idee,nu vezi ca nu am timp de nimic? Mai, n-am mai apucat sa primesc si eu Tinkerbell ala,dar nu-i urgent,tot o sa reusim noi odata,poate saptamana viitoare voi fi mai lejera.
DANIELA imi place cum a reactionat Ioana cu copilul ala la nisip! Cam asa am invatat-o eu pe Diana sa reactioneze.
INGRID imi pare rau ca nu i-a trecut Dianei tale raceala de tot nici cu antibiotic.A mea e fix la fel precum inainte de a merge la voi.Adica nu mai curge nasul ,dar mai pufaie pe el si nu prea iese nimic cu aspiratorul desi ii mai pun si Nazomer sa se inmoaie secretiile. Si mai si tuseste cand si cand,adica doua-trei zile nu,una da dar numai uneori,cam tot asa ... Nu stiu ce sa fac,are rost sa ii dau antibiotic doar pentru atat? Doarme bine noaptea,e vioaie ziua,eu nu prea cred ca e cazul,voi ce ziceti? Sau sa o duc iar la pediatra? Adica mami ,ca eu ... saptamana asta nici vorba sa lipsesc de la birou.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Barbatu-meu se distreaza de zor la Cenusareasa,in schimb Diana a alunecat de pe canapea pe covor si pare plictisita raaau.A terminat si bibele de iaurt si deja a zis : "NU MAI VLEAU CU SOLICEII.VLEAU CU ALTCEVA! MAI VLEAU LA VELONICA CA NU M-AM UITAT DELOC-DELOC LA VELONICA! ... NU CU VELONICA,CU ALTCEVA!"
Merg sa ma ocup de ea,ca se pare ca nu stie ce vrea ...
Aaa a venit si mi-a zis: "VLEAU SA MA JOC CU LEUL,ALA ... PUZZLE" Deci INGRID,inca e inamorata de puzzle ala,sa vedem cat ii ia pana se plictiseste.
Uite ca si canta ceva.
... "MAMA HAI SA FACEM PUZZLE"
Ce ziceati voi de nu te supara frate ca trebuie in 2-3,ca ei si la puzzle ii trebuie admirator alaturi ...
Am plecat sa ne puzzlerim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sunt suparata ca nu ii gasesc Emmei cd in limba franceza cu cantece, musai treb sa o prind pe profa sa o mai intreb/scrie numele tipei ca Emma stie deja si lunile anului in ambele limbi(in engl si franceza pe astea le stiu si eu si o pot corecta),pe linga zilele sapt si sunt si alte cantecele(ca vad ca aici metoda de invatzare se bazeaza mult pe melodii si poezii la varsta asta,dar si pe logica la numere,scris si altele)care le canta si nu inteleg-acum deja incep sa invete pt craciun-si ma bate la cap cu telescopul pt Andreea-desi tasu le-a luat in weekend un camion teleghidat si eu azi am gasit niste cuburi faine de lemn(mai mult pt Alex si un tren fain de lemn-dar mai treb sa iau vagoane ca is doar 2-dar de Mos Nicolae asta)-si i-am mai luat lui Alex o vesta Rosie si un tricou gen camasa ca vom avea vizite in decembrie la greu.
Cand vroiam sa detaleiz despre voi,mi-a sosit ceva de facut,plus ca ma seaca astia de la ITVa pup!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Deja l-a facut de doua ori pe ala de la Ingrid singura (eu am citit pe canapea ca acolo ma lasa sa stau,doar la PC nu ) Acum i l-am dat pe cel tot cu 24 cel cu pesti.

Apropo de discutia cu luptele pentru jucarii.Dupa cum zicea psiholoaga aia pe care a chemat-o Ingrid,atunci a mea se incadreaza la anormal daca da altora jucariile ei,cand e la ea acasa.La fel si Clara ... A mea ar fi dat orice jucarie de-a ei copiilor numai de fericita ca au venit la ea In schimb cand e ea in vizita, se impute treaba ca ea vrea sa se joace cu tot ce gaseste nou pe-acolo si daca nu e lasata nu-i convine deloc.
Eu am observat ceva cam cum zicea Deea,ca imprumuta ce-i negativ de la altii.De exemplu daca a vazut ca Diana de Ingrid nu voia sa ii dea ceva,a inceput sa nu vrea nici ea sa dea altora jucariile ei.Asa a facut cand eram pe la Busteni,n-a vrut sa ii dea maimutica ei Anei de BEE,sau altadata alte lucruri de-ale ei Dianei.In schimb, de cate ori se intalnea cu Clara se intreceau in amabilitati,si isi ofereau cu drag pe rand una alteia jucariile.
Acum nu stiu daca e valabila chestia ca sau nu sunt interesati de jucarii,sau sunt asa de inteligenti ca pricep ca trebuie sa imparta jucariile.Inteligenti sunt si cei ce nu vor,dar nu vor si gata

Ha ha ha!!! Mor de ras!!! A sosit Cristi cu cartea de la gradinita.Jumatate e cu exercitii
Fug ca trage Diana de mine sa "SCLIEM PE EA" ... E turbataaa,vrea musai acuuum."TATI DA DOUA CLEIOANE SA SCLIEM!!!!" "SI DIANA ALE ASA".
Gata ma duc,nu o mai tin in suspans ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sunt suparata ca nu ii gasesc Emmei cd in limba franceza cu cantece, musai treb sa o prind pe profa sa o mai intreb/scrie numele tipei ca Emma stie deja si lunile anului in ambele limbi(in engl si franceza pe astea le stiu si eu si o pot corecta),pe linga zilele sapt si sunt si alte cantecele(ca vad ca aici metoda de invatzare se bazeaza mult pe melodii si poezii la varsta asta,dar si pe logica la numere,scris si altele)care le canta si nu inteleg-acum deja incep sa invete pt craciun-si ma bate la cap cu telescopul pt Andreea-desi tasu le-a luat in weekend un camion teleghidat si eu azi am gasit niste cuburi faine de lemn(mai mult pt Alex si un tren fain de lemn-dar mai treb sa iau vagoane ca is doar 2-dar de Mos Nicolae asta)-si i-am mai luat lui Alex o vesta Rosie si un tricou gen camasa ca vom avea vizite in decembrie la greu.
Cand vroiam sa detaleiz despre voi,mi-a sosit ceva de facut,plus ca ma seaca astia de la ITVa pup!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni .. hahaha.. ai intrat si tu in priza acu. A gasit Ghita creioanele ? Eu ziceam de jocul cu nu te supara, ca ii trebuie musai partener, nu stiam ca oricum trebuie sa stai langa ea. Daria s-a jucat astazi toata, toata ziua singurica, de dimineata pana seara, si acum e la nani Vad ca functioneaza sistemul cu nedormitul la pranz. Asa adoarme la ore rezonabile.

PERLA: Mama, tati face pisu in picioare !
-Da ???
-Da, ca e mare !!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Trebuie sa ma corectez: la jocul ala e doar un singur zar, nu doua. Si doar m-am jucat mult, cand mergeam la mare cu prietenii mei, dar am uitat. In schimb n-am uitat ca ne certam ca chiorii de la el..Doamne, ce nebuni eram!
Diana doarme si nu tuseste deloc. In somn. Dar inainte, a avut accese atat de violente, credeam ca vomita. Maine e gata antibioticul si Nurofenul. Am inceput sa-i dau Humex, a ajutat-o mult tura trecuta de raceala.
Deea, de aia face tati pishu in picioare, ca e mare? Ce figura e fetitza..
Si Diana se mai joaca singura, mai mult cand construieste castele sau face puzzle sau picteaza. In rest, mami si iar mami. Si, mai nou, cu nepoata-mea care sta la mine. Se inchide in camera cu ea si coloreaza diverse. Uite asa mai stau singurica. Dar la tv i-am redus programul: o ora dimineatza si o ora seara. Punct. Si la computer, max 20 de min pe zi, in doua reprize. Fara jocuri, doar filme cu ea sau muzica pe youtube. Ca deja era o problema.
Moni, ideea aia era a mea, psiholoaga doar a spus ca e nornal sa-si apere teritoriul. Eu stiu ca Diana mea e calma de regula, isi da jucariile (mai maraie printre dinti, dar le da) o perioada. Doua-trei ore. Dupa aia se cam oftica, ce-i mult e mult in viziunea ei. De aia au inceput certurile intre ele doua. Cand vine finutza la mine, stiu ca maxim doua ore dureaza toleranta ei. Cu fata ta a durat mult mai mult pana la conflict, deci chiar a placut-o.
Bine ca face puzzle ala, cand se satura sa-i cumperi mai mare. Ca e foarte capabila. Ce carte ai luat de la gradi? Ia sa pui niste poze, ma uit maine, ca azi mi-e tare somn, nici la filme n-am apucat.
Iar cu desenele, bucura-te, ca nu ai probleme sa-si strice ochii. Cica sunt foarte multi copii cu ochelari, ca parintii ii lasa de mici la tv si la comp si mult timp. Mie de asta mi-e teama, desi am un LCD luat pt ea, dar e in camera unde doarme nepotica...sa nu aiba ceva la ochisori.....
Daniela, asta face si Diana: are treaba cu papusile (bine ca vrea, abia de 2 luni e interesata de ele), se joaca cu baloanele, picteaza...ce sa faca altceva? Chiar ca zicea Moni, cand termina cu puzzle ce sa mai faca? Pai ii iei altul si tot asa, sunt diverse jocuri, o sectiune puzzle, alta papusile, alta cifrele etc, le tot innoiesti. De ce sa scoti din ele?
Iar cu faza din parc, no comment, Diana da la cei pe care ii cunoaste, la altii, nu. Si asta, pt ca nici ea nu primea niciodata jucarii, so, exemplul negativ. Si eu imi racesc gura de fiecare data, tot rugandu-ma de ea sa dea si la altii.
Denisa, te-ai pus serios pe cumparat jucarii, e bine ca incepi din timp, noi in saptamana Craciunului ne apucam. A, si la Mos Nicolae, evident. Bine ca mi-ai amintit, ar cam trebui sa repet zilele saptamanii cu Diana, lunile anului nici nu i le-am pomenit...Emma stie mult mai multe.
Acum la nani, ca sunt obosita si ingrijorata din cauza ei. Sper sa nu mai faca crize de tuse.
Anda, Mira, unde ati disparut?
Noapte buna si fetelor!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput