Puiuti de Randunici 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 7
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Stela, cosa abbiamo fatto in Italia, finalmente? e siamo state con i b.a.m.b.i.n.i, 'ai? ma non abbiamo partecipato al 'OCCHIO SHOW', con la nostra Ramona Badescu, eeeeeeeee?? edit: cica reclama mascata, d-aia am pus puncte:))) a, Mufa gaseste diverse frunze, cad din copaci prin parc, si mereu il prind cum le suge/roade/linge..o data a si varsat, si avea numai bucatele de frunza nedigerata! ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Simo-Mimo am vazut ca stia nemteste
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
si al meu roade tot ce prinde,dar cel mai mult ii plac masinutele lui David
,adica rotile![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
dupa ani..ce-mi mai aduc si eu aminte din atata italiana cata am 'halit' in liceu, si dupa..am uitat in proportie de 75% cred..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Luny,Mufy prea are inclinatie spre frunze
,nu s-o face biolog??![]()

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
sovietica spune:
Ehi, vedo che oggi si mangia macaroni!![]()
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
luny spune:
..mai stii?![]()
LUNY
mstela spune:
| citat din mesajul lui sovietica Ehi, vedo che oggi si mangia macaroni! (\/) pozici (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc si flori, si ochi, si buze, si morminte. |
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
| citat din mesajul lui sovietica Ehi, vedo che oggi si mangia macaroni! (\/) pozici (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc si flori, si ochi, si buze, si morminte. |
si, si, e vero, siette tutti invitati a festa!
LUNY
Nicoleta spune:
Avem seara latina pe creanga??
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
sovietica spune:
Unde e Kya sa ne tranteasca una in germana! Pe mine una ma incuie din prima!
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.