Puiuti de Randunici 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Stela, bine mami ca v-ati relaxat azi, ma bucur. Cred ca s-a bucurat randunoiul ca ai volanit tu. Cel putin la mine e foarte incantat ca de cand mi-a luat masinuta poate sa bea si el un pahar de ceva pe unde mergem. Ca masina lui nu voiam s-o conduc!
Ce tare barosanelu' cu gogoasa in gurita, cred ca era tare haios. Eu azi i-am dat lui Rebe sa molfaie o grisina...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
I-am dat si eu Teodorei intr-o zi sa roada un morcov si cand a infipt dintii,erau in gura ei numai aschii de morcov..

![]()
Si are boala pe etichete.S-a intamplat ieri sa prinda crema de galbenele si a ros eticheta si am gasit-o cu gura plina de hartie

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
clauclau spune:
Vai Stela si eu ma confrunt cu asta. Cum prinde o hartie, un carton, o cutie incepe sa molfaie la ele.
E de groaza...
POZE
POVESTEA NASTERII
bubu05 spune:
Aaa, Liana, ce scumpa e Teo in actiune 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
Stela, cosa abbiamo fatto in Italia, finalmente? e siamo state con i b.a.m.b.i.n.i, 'ai? ma non abbiamo partecipato al 'OCCHIO SHOW', con la nostra Ramona Badescu, eeeeeeeee??![]()
edit: cica reclama mascata, d-aia am pus puncte:)))
a, Mufa gaseste diverse frunze, cad din copaci prin parc, si mereu il prind cum le suge/roade/linge..o data a si varsat, si avea numai bucatele de frunza nedigerata!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Stela, cosa abbiamo fatto in Italia, finalmente? e siamo state con i reclama - reclama mascata , 'ai? ma non abbiamo partecipato al 'OCCHIO SHOW', con la nostra Ramona Badescu, eeeeeeeee?? LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) |
fataaaaa, m-ai spart fataaa

bubu
...e ca reclama la rompetrol "energie vie" Liana, mami de Teo
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Stela, cosa abbiamo fatto in Italia, finalmente? e siamo state con i reclama - reclama mascata , 'ai? ma non abbiamo partecipato al 'OCCHIO SHOW', con la nostra Ramona Badescu, eeeeeeeee?? LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |

Ce zisesh bre ca non parlo italiano..

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Si si,bre,asa.Acum mai pricep,daca ai scapat de mascati.

clauclau spune:
Ha, ha , ce tare Luny! Ce-a fost asta? 

POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mstela
![]() ![]() ![]() Ce zisesh bre ca non parlo italiano..![]() ![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora Si si,bre,asa.Acum mai pricep,daca ai scapat de mascati. ![]() ![]() |
"ce naiba facuram,bre, in Italia, pana la urma?
traducere libera!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Si,luny,om fi participato si la showul Ramonei pana dimineata cand m-am trezit,dar nu mai imi remember,bre,m-oi fi imbatat..

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora