Puiuti de Randunici 2008!! (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, bine mami ca v-ati relaxat azi, ma bucur. Cred ca s-a bucurat randunoiul ca ai volanit tu. Cel putin la mine e foarte incantat ca de cand mi-a luat masinuta poate sa bea si el un pahar de ceva pe unde mergem. Ca masina lui nu voiam s-o conduc!

Ce tare barosanelu' cu gogoasa in gurita, cred ca era tare haios. Eu azi i-am dat lui Rebe sa molfaie o grisina...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

I-am dat si eu Teodorei intr-o zi sa roada un morcov si cand a infipt dintii,erau in gura ei numai aschii de morcov..
Si are boala pe etichete.S-a intamplat ieri sa prinda crema de galbenele si a ros eticheta si am gasit-o cu gura plina de hartie

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Vai Stela si eu ma confrunt cu asta. Cum prinde o hartie, un carton, o cutie incepe sa molfaie la ele. E de groaza...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Liana, ce scumpa e Teo in actiune

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Stela, cosa abbiamo fatto in Italia, finalmente? e siamo state con i b.a.m.b.i.n.i, 'ai? ma non abbiamo partecipato al 'OCCHIO SHOW', con la nostra Ramona Badescu, eeeeeeeee??
edit: cica reclama mascata, d-aia am pus puncte:)))
a, Mufa gaseste diverse frunze, cad din copaci prin parc, si mereu il prind cum le suge/roade/linge..o data a si varsat, si avea numai bucatele de frunza nedigerata!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Stela, cosa abbiamo fatto in Italia, finalmente? e siamo state con i reclama - reclama mascata , 'ai? ma non abbiamo partecipato al 'OCCHIO SHOW', con la nostra Ramona Badescu, eeeeeeeee??

fataaaaa, m-ai spart fataaa

bubu ...e ca reclama la rompetrol "energie vie" ...nu merge sa pun si filmuletul...ei, nu era cine stie ce oricum

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:

Stela, cosa abbiamo fatto in Italia, finalmente? e siamo state con i reclama - reclama mascata , 'ai? ma non abbiamo partecipato al 'OCCHIO SHOW', con la nostra Ramona Badescu, eeeeeeeee??

Ce zisesh bre ca non parlo italiano..

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Si si,bre,asa.Acum mai pricep,daca ai scapat de mascati.

Mergi la inceput

Ha, ha , ce tare Luny! Ce-a fost asta?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Citat:

Ce zisesh bre ca non parlo italiano..

Stela,
Si si,bre,asa.Acum mai pricep,daca ai scapat de mascati.

"ce naiba facuram,bre, in Italia, pana la urma? si cu puradeii dupa noi..n-am fost si noi la Occhio show, la conationala noastra??"
traducere libera!

Mergi la inceput

Si,luny,om fi participato si la showul Ramonei pana dimineata cand m-am trezit,dar nu mai imi remember,bre,m-oi fi imbatat..

Stela,

Mergi la inceput