Puiuti de Randunici 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
eu ma opresc aici, ma duc in pat langa randunoiul meu care a cedat de pe la ora 8..
ca de, a facut noapte alba pe balta!!![]()
NB!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
inca una si ma duc: Sovi, si pe mine la fel cu germana, dar la fel si cu rusa!!:))
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Am vazut absolut tot dar sunt f f f obosita, am stat toata noaptea sa invat.
Simo, m-ai spart cu gogosile, am notat si maine bag.
Pana la ora asta am stat si am facut matematica cu relu ca are restanta....nu mai pot
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:

Nu mai vaz bine sau ati dat-o in alte limbi? ![]()
Ca io oggi am lavorato de nu mai stiu de mio teto sau cum s-o zice cap , capo?![]()
Si Simo, sa stii, aia era toata germana pe care o stiu...aaa, ar mai fi aberlihtepopartzainen, uitasem
Si asta din 8 ani de germana la scoala...fuse molto eficienta profesora 
Si acum v-as canta ceva , dar mai bine ma abtin ca partial veti fugi oripilate si partial veti adormi anesteziate 
Stela, te-am urmarit si in 3 scrisori lungi mie nu mi-ai adresat niciun cuvintel
Tie iti cant, na , sa te inveti minte
Si Tuchinu mai vine ...
Ursuleata, tot 10, tot 10? ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Era sa uit...o visto si una ragatza agitata, pe langa automobilo
mama mia, Lianauna grande terorista...Mafia vera 
Intrebare : copilul Teo si copilul Mufa si altii foarte naravasi, nu dau cu capu' de toate cele...ca al meu mai are putin si il face hexagonal de atata busit 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
mmm deci gogosi cu fanta roz ![]()
bubulina, reteta aia continea si delikat, tu folosesti asa ceva?
Nelia, sa ne mai spui pe unde ai ajuns cu odiseea, ca imi place jocul...
Liana, ce ai mai cu molul? eu abia astept sa merg la cinema, ca n-am fost de un secol. Ce mi-a placut de fata pe gresie! Abia astept sa il vad si pe sash 
Kya, multa sanatate fetei! sper ca macar tu nu mai ai hemoragie..
Simo, tot cu var-su era David cand cu fracturiciul?
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
mimonix spune:
Si acum , povestea cu covoru' (mai ales pentru Liana patrioata
)
Ce ne-am gandit noi dupa ce ne-am hotarat sa nu punem covoare? Da
Sa luam totusi unu' mic asa, de kiki, in sufragerie...sa-l punem pe mijoc, stii?
Si am luat unu atat de mic incat arata ca o carpa in mijlocul casei, asa ca l-am tarat de par pe jos pana la Teo in dormitor unde a si ramas (ca dovada ca am putea si noi sa avem , dar nu vrem , stii?
)
Ei si au trecut anii, a aparut in casa noastra fara covoare Vladutz, care patina de zor ca Bambi pe parchetul paluxat
...Si ce ne-am gandit noi? Ca sa aiba copilul priza la podea, sa se joace frumos, aducem in fiecare seara covorul de la Teo in sufragerie si apoi, dupa ce il culcam pe copil, strangem frumos jucariile, strangem covorul
, il taram inapoi...si uite asa nu ne plictisim nicioadata
Si-am incalecat pe-o sa....
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
mimonix spune:
Mai am numa' putin si fac 1500 de mesaje? Se da (iar) ceva, sau ma agit degeaba 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
mimonix spune:
ok...macar o maslina sa-mi pice, ca p-ale mele le-am pus in salata azi
Sau ma duc la dus si va las balta? Hmmmm
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze