Puiuti de Randunici 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 5
lianam spune:
simo pai nu m-am hotarat ce culoare sa iau vocseaua ....
clau chiar ca nu-i ajunge...o sa deschid si usa de la intrarea in casa, sa largim "terenul"
stela sa iti iasa analizele bine si sa nu te mai doara
doinita, pai ii place lingurita de metal, ca e rece si se simte bine .... sa iasa mai repede dintii
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Mersi Stelutz! Wow, bravo Teei pt. "bravo" Ce frumos v-ati distrat azi!
Mimo, mai ce fata harnica! azi m-ai intrecut cu bucatareala! dar ce salata orientala am facut si eu cum trec prin bucatarie, cum mai iau o gura din castron
Trebuie sa-i fac piureutul si branzica lui Stef...dar mi-e lene...am intins 3 masini de rufe
Si mi-a cumparat randunoiul cureaaaa abia astept sa vina acasa s-o vaz
Vreau sa incarc niste poze noi
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Nicoleta spune:
Salut.
Azi Matei a descoperit ca... poate inchide-deschide-inchide-deschide etc. pumnul si de cate ori ma uitam la el practica de zor, cand la stanga, cand la dreapta... ce haios!
Pupici pe nas celor bolnavi! Sa le treca repede (si noua!).
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Cuscra,gogoselele sunt micute dar delicioase!David a halit la greu si din prea mare drag,cat eram eu la bucatarie, i-a dat una si lui frate-su,care molfaia incantat!am crezut ca se ineaca ,ca avea o bucata maricica in gurita,dar nici gand,s-a descurcat admirabil,deh,cand e vorba de mancare-nu are oprelisti! Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte! |
si Sam era tare de vazut cu gogoasa, cum o molfolea el acolo!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Luny,am uitat sa-ti spun ce-am mai hoinarit noi azi noapte in visul meu,cu copchii cu tot!Castigasem amandoua o bursa in Italia si ne-am dus acolo si cu copiii in brate si acolo era o selectie..in engleza..si am trecut-o,apoi ne-a bagat la internat..dar lung tare visul,numai ca nu-mi mai amintesc multe.
hihi,haioasa tare tiza...dar nu e rece gresia aia?
Cuscra,si pentru gradina si aer,tot ma inverzesc.Si zici ca gineremeu a trecut pe dulcegarii??Pai daca e Barosan,de ce sa mai manance ca un bebelus?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
ei, stela, nu o las pe gresie...acum a avut "dezlegare" ca ne-am distrat de minune ce ture facea de la unul la altul pe hol...deobicei ii pun o pilota in sufragerie si o baricadez sa nu fuga ...si se catara ca maimutica sa scape de acolo.....
Liana, mami de Teo
mstela spune:
kya,pup fata de cristal sa treaca raul.ofof,saracuta.
lianaicei.La fel si tie cu analiza.
Brava,Matei.Si Teodora a descoperit degetele de curand si le suceste in toate partile.
Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
ce tare barosanelul cu molfaitul gogoasei ....aoleu simo, mai bine ca n-am ajuns, ca-i luam copilului mancarea de la gura
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam ei, stela, nu o las pe gresie...acum a avut "dezlegare" ca ne-am distrat de minune ce ture facea de la unul la altul pe hol...deobicei ii pun o pilota in sufragerie si o baricadez sa nu fuga ...si se catara ca maimutica sa scape de acolo..... Liana, mami de Teo |
parca mi-o inchipui.
Stela,
lianam spune:
ce dragut tre sa fi fost matei ... nico poate il surprinzi in actiune si ii faci o poza la ochisorii aia frumosi ...si sa va faceti bine!
Liana, mami de Teo