Puiuti de Randunici 2008!! (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am uitat sa va spun ca azi am trecut la volan,ca sa bea si randunoiul un vinuletz,si m-am simtit superr..tare bine te simti,cata independenta iti creaza..vreau masinutza mea!
Clau,felicitaciones Razvanelului istet!
Cuscra,si eu m-am inverzit azi cand am citit ca tu ai avut si soare,si trandafir,si ciripit,si gogosi si aer curat in curte!Moooooooor.Dar gogoselele alea au fost micutze,ca asa am inteles din reteta?...dar mi-ai facut o pofta ca am un nod in gat.
Ariel,ma bucur ca e puiul mai bine..ofof,mami,prin cate ti-e dat sa treci.
liana,arata-ne arca lui noe in stil duracelian!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

actiune

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

liana zici ca suntem sore de 'suferinta' cu bbii atomizati si casele neadaptate atomizatilor..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

tot stolul

A adormit si Tzupanica dupa o repriza de dans si apoi tzitzi. Am dat-o cu dentinox, i-am dat si homeopate, i-am frecat gingiile cu o periuta moale din cauciuc si mai nou vad ca-i place sa-i dau la gingii cu o lingurita de metal...

Luny, am vazut mufa tare simpatic!!!

Kya , multumim pt. listutza...cred ca nu am spus ca a fost cezariana si DN-ul meu:14.02.1972

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,ce activa e Teo!asa era si David,pe cand asta mic sta...e greu fundu!
Luny,ce tare e Mufarinul!ma da gata !
Simo-Mimo,poarta e deschisa de cateva ore bune,ca doar o astept pe Liana (dar, cred ca vine cu bicicleta-de asta dureaza atat)cu usturoiu si vocseaua
Cuscra,sa o filmezi neaparat pe TEA cum aplauda!abia astept sa o vad!bine ca v-ati mai destins si voi!si nu va mai inverziti atatca toate-s trecatoare:si soarele ,si ciripitul ,si trandafiru!raman doar cu gradina!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

actiune

Liana, mami de Teo

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut-o pe Teo mica de Liana in actiune! Nu-i ajunge casa sa se intinda la joaca !

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

luny,stii ce ascult acum?Tu cafe!
Pentru Sashonul iaurtzar-caprar!Si Teodorei ii place iaurt,bine,nu mananca cat Sashon,si nu de capra.Sovi.Si und sunt bre sexy,ca am un?Mai e pana redevin.Nu mai slabesc deloc,dar cum daca as manca dulce non stop,iar cuscra-mea imi da reteta de gogosi??Sa ai un w-e distractiv...si vleau si eu la inot.
bubu,sa-ti fie de bine,Duamna!Vleau si eu!!
Multe mai vleau...
Azi am dus si eu urina la spital,ca tare ma doare pe jos.
neliaicei.Ce dulce e Cristianul!Si tu o draguta!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Cuscra,gogoselele sunt micute dar delicioase!David a halit la greu si din prea mare drag,cat eram eu la bucatarie, i-a dat una si lui frate-su,care molfaia incantat!am crezut ca se ineaca ,ca avea o bucata maricica in gurita,dar nici gand,s-a descurcat admirabil,deh,cand e vorba de mancare-nu are oprelisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

actiune

Liana, mami de Teo

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput