Puiuti de Randunici 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Am uitat sa va spun ca azi am trecut la volan,ca sa bea si randunoiul un vinuletz,si m-am simtit superr..tare bine te simti,cata independenta iti creaza..vreau masinutza mea!
Clau,felicitaciones Razvanelului istet!
Cuscra,si eu m-am inverzit azi cand am citit ca tu ai avut si soare,si trandafir,si ciripit,si gogosi si aer curat in curte!Moooooooor.Dar gogoselele alea au fost micutze,ca asa am inteles din reteta?...dar mi-ai facut o pofta ca am un nod in gat.
Ariel,ma bucur ca e puiul mai bine..ofof,mami,prin cate ti-e dat sa treci.
liana,arata-ne arca lui noe in stil duracelian!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
liana zici ca suntem sore de 'suferinta' cu bbii atomizati si casele neadaptate atomizatilor..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
doinita_g spune:
tot stolul
A adormit si Tzupanica dupa o repriza de dans si apoi tzitzi. Am dat-o cu dentinox, i-am dat si homeopate, i-am frecat gingiile cu o periuta moale din cauciuc si mai nou vad ca-i place sa-i dau la gingii cu o lingurita de metal...
Luny, am vazut mufa tare simpatic!!!
Kya , multumim pt. listutza...cred ca nu am spus ca a fost cezariana si DN-ul meu:14.02.1972
Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
Simo27 spune:
Liana,ce activa e Teo!asa era si David,pe cand asta mic sta...e greu fundu!
Luny,ce tare e Mufarinul!ma da gata !
Simo-Mimo,poarta e deschisa de cateva ore bune,ca doar o astept pe Liana (dar, cred ca vine cu bicicleta-de asta dureaza atat)cu usturoiu si vocseaua
Cuscra,sa o filmezi neaparat pe TEA cum aplauda!abia astept sa o vad!bine ca v-ati mai destins si voi!si nu va mai inverziti atatca toate-s trecatoare:si soarele ,si ciripitul ,si trandafiru!raman doar cu gradina!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam actiune Liana, mami de Teo |
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Am vazut-o pe Teo mica de Liana in actiune! Nu-i ajunge casa sa se intinda la joaca !
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
luny,stii ce ascult acum?Tu cafe!
Pentru Sashonul iaurtzar-caprar!Si Teodorei ii place iaurt,bine,nu mananca cat Sashon,si nu de capra.Sovi.Si und sunt bre sexy,ca am un?Mai e pana redevin.Nu mai slabesc deloc,dar cum daca as manca dulce non stop,iar cuscra-mea imi da reteta de gogosi??Sa ai un w-e distractiv...si vleau si eu la inot.
bubu,sa-ti fie de bine,Duamna!Vleau si eu!!
Multe mai vleau...
Azi am dus si eu urina la spital,ca tare ma doare pe jos.
neliaicei.Ce dulce e Cristianul!Si tu o draguta!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Simo27 spune:
Cuscra,gogoselele sunt micute dar delicioase!David a halit la greu si din prea mare drag,cat eram eu la bucatarie, i-a dat una si lui frate-su,care molfaia incantat!am crezut ca se ineaca ,ca avea o bucata maricica in gurita,dar nici gand,s-a descurcat admirabil,deh,cand e vorba de mancare-nu are oprelisti!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam actiune Liana, mami de Teo |
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!