Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
grati.ela spune:
Gabitzurilor si Mihaitzurilor serbatzi astazi!
bebicul meu e un Gabitz si astazi e total debusolat pentru ca nu l-am mai strigat Tudor...avem noi clopotzei mari?! am pus si eu ceva pozici...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miki_baby spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea!
Tin sa va spun ca niciun prieten apropiat nu m-a sunat. Numai cunostinte. Asta e...in astfel de momente iti dai seama cine tine la tie. Da..sunt un pic deprimata! Las' ca-mi trece mie. Maine e o noua zi.
Le doresc si eu celor care isi serbeaza azi ziua de nume multa sanatate, fericire si noroc in viata!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
grati.ela spune:
si si Miky!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
buna fetelor,
la multi ani clopoteilor si mamicilor ce poarta numele Sfintilor Mihail sau Gavril, si celor dragi ce se sarbatoresc azi!
Multumim frumos frumos frumos de aprecierile primite de bebeul meu, a fost o idee buna sa pun pozici cu el la data cand a facut noua lunite, vad ca v-au placut! Va pupacim
dulce dulce
Ramo tot blonda, poate pica lumina altfel.
Shose daca nu folosesti piscina poti sa ii cumperi doar setul de bile. Au gasit fetele pe net, noi am primit de la buni, le-a gasit la o librarie din piata Moghioros. ce zici, veniti si voi la party ul de un an aici? te -am mai intrebat
Lala20 ma bucur ca sunteti ok! vezi-ti de scolile incepute si cum mai spunea o fata aici, te faci frate cu d.... pana treci puntea. Poate se indreapta si lucrurile intre timp. bafta!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ellenuta spune:
am uitat sa va spun ce era mai important .. de ieri, copilu meu a reinceput sa spuna MAMA!! cand ma vede spune ma-ma-ma-mama - MAMA! e atata de dulcica ca-mi vine s-o pap!!!!!!!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ereena spune:
seara buna, zuze buburuze
primesc cu placere urarile pnetru ziua de astazi. sunt si eu o Gabriela. le urez si eu colopteilor si mamicilor care isi sarbatoresc azi ziua de nume, sa fie sanatosi, voiosi ,voinici
MATEI
Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
ramonab spune:
Ceau din nou!
Ne-am intors de pe drumuri si noi, de dimineata tot umblam.
Grati, ce scump e "Mutulica', cum l-ai numit tu intr-o poza.Imi place mult si bmw lui.
Ereena am uitat sa zic ca am vazut filmuletul cu "maimutica" ce scump e cum fasce el mutrita.Si am mai vazut si celalalt filmuletz la baita si m-am distrat cand l-am vazut ce rade cand il stropesti cu apa.
Ieri am primit rezultatele la exudat si iar a iesit cu balauri si crocodili.Acum ia iesit din nou stafilococ auriu, pe care l-am tratat o data si la repetarea exudatului nu a mai iesit ca a iesit streptococul c, si acum a iesit si streptococu c.Deci amandoi deodata.Am vb cu doctorita si pt ca eu pun la indoiala rezultatele analizelor, am hotarat sa il lasam in pace pe copil sa nu-i dam nimic acum, sa il las vreo luna in pace si sa repetam atunci.Mai ales ca el nu mai are nimic,l-a controlat doctorita in gat l-a cautat sa vada daca are macar ganglionii umflati, nu are nimic.El acum mananca chiar f bine 600 de gr/zi mancare solida si 280 ml lapte la o masa.
A fost o faza faina ieri ca dupa ce am luat rezultatele am sunat-o pe doct sa ii spun si ea era la coafor.M-a chemat acolo sa il vada si sa vada ea rezultatele si sa ne intelegem.Vreau sa va zic ca acolo cu vopseaua pe cap in fata clientilor si coafezelor mi l-a consultat tot si s-a uitat la el ca si cum am fi fost in cabinet.
Mamaaa ,ce am mai scris!Sorry
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ioanact spune:
Au plecat musafirii.
Se castiga ceva la cel pariu?
Avem si noi poze si 4 filmulete
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Au plecat musafirii. Se castiga ceva la acel pariu? Avem si noi poze si 4 filmulete ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)