Condica salajencelor!!![65]
Raspunsuri - Pagina 6
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Tzuk si io la voi Ioana, Cami, va multumesc si voua . Si un pentru Luk-Mihnea, sa traiasca fericit! ![]() Azi am primit de la sotior (cadou) un aparat de facut www.vafflor.se/content/images/site_39/mainImage.jpg" target="_blank">våfflor si maine le prestez la desert . Pana acum mancam gata facute din magazin, dar am citit ca sunt tare bune facute acasa. Ioana, am citit articolul si am vrut sa-mi comand cartea, dar costa enorm livrarea in strainatate. Asa ca i-am scris mamei sa vad daca gaseste in librarii, ca nu cred ca mai sunt sanse sa primeasca pachetul inainte sa vina...Bia, cat a durat livrarea? Va pup pe tate, ma duc sa culc prunca, ca azi a avut program prelungit! vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
fain cadou.sa=l folosesti cu placere.
2 sapt a durat livrarea.
cand vine mama ta?de nu apuca sa faca ccc comanda ti-o dau eu pe a mea si imi comand alta.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
salutare si de la noi
nu am luat nmic de la reduceri, ca au fost 10 standuri si nimic mai mult, iar preturi reduse nici vorba, am facut un drum aiurea, plus ca a venit colegu cu noi, a parcat masina, da nu a scos tiketu de parcare, si in loc de 20 de centime a platit 3 euro, i-am tras un scandal acasa
, asa face de fiecare data, uita sa ia tiket.
in rest nimic interesant, am facut curat in casa, maine colegu pleaca in olanda, am mai facut niste mancare, azi am facut ardei umpluti in oala, care au iesit
dar parca ardeii din romania is mai buni.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI! MIHAELA SI LUCA!
miha sa imi dai si mie reteta ca io am o scula de aia de vreo 2 ani si inca nu am folosit-o, am luat-o la reduceri ca o fost ieftina

usor tuturor, ne auzim maine
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
piticutz spune:
Mihaela, si aici se gasesc aparate din acelea, de mai multe forme.Waffles acelea sint DELICIOASE, mai ales cu fructe proaspete (de orice fel, dar in special capsuni, zmeura, afine, banane, pere, prune - eu asa le servesc la babacii mei), cu sirop pentru pancakes, cu frisca...tare, tare bune.Cele cumparate de la magazin sint foarte diferite de cele "home made", adica de cele facute cu waffle maker-ul.Astea de casa sint mai groase, mai pufoase, mai usor se topesc in gura adica.Si este un praf special din care se fac cu aparatul, ca si pentru clatite.(in paranteza fie spus, nu cred ca e prea mare diferenta intre amestecul pentru clatite si cel pentru waffles)
Aici, un aparat din acela costa in jur de $50.
Si, mai nou, am vazut ca exista waffle maker care face si waffles si cookies in forma de figurine de la Disney, adica cu profilul lui Mickey Mouse, Donald, Pluto, etc.Cite mai inventeaza astia...
mihaela_s spune:
Bia, mama peste o saptaman pleaca din Ro, deci nici o sansa sa primeasca cartea. Poate o gaseste in librarii, daca nu, tinem legatura
.
olim, reteta o am de aici. Nici eu n-am incercat-o inca.
Multumesc de urari
.
Cami, asa se servesc si la noi, vezi poza ce am pus-o. In Suedia exista chiar si o zi a våfflor-ilor, candva in martie. Si aici sunt prafuri, dar cica tot mai bune oes acelea facute 100% acasa. Am sa le incerc si eu ambele variante. Maine le fac pe cele 100% acasa.
Aparatul a costat 25 de euro si am garantie 2 ani la el. 
Interesante cele cu forme din desene, sunt facute ca sa pepe copilasii mai cu pofta, ce crezi? ![]()
, mai stau putin sa invart netul...
vorbe de copil...
Hobby
piticutz spune:
| Citat: |
Interesante cele cu forme din desene, sunt facute ca sa pepe copilasii mai cu pofta, ce crezi? |
da' ce, numai copilasii ??
uite aici, asa arata:
http://www.brylanehome.com/decor/Disney-5In1-Tasty-Baker.aspx?PfId=146506&DeptId=15219&ProductTypeId=1&PurchaseType=0
piticutz spune:
Ma duc sa ma culc, ca vad ca toata Europa doarme...
Azi am fost la muzeul de stiinta, am venit acasa pe la 6 si mi-am facut niste cascaval pane cu cartofi prajiti.Am baut o sticla mica de Heineken dupa, apoi am facut baie.
Zi frumoasa, azi.Mai e miine si iar incepe o saptamina.
for2nity spune:
Buna dimineata fetelee
Nu fiti lenese, haideti la o cafea, ceai, capucino, fursecuri, o tigara pentru fumuriste
, avem un bar virtual plin cu de toate.
Mi-a venit randul sa-mi expun impresiile de la intalneala. Bia si Adriana, trebuie sa va multumesc ca m-ati convins si mi-ati facilitat venirea la intalnire, recunosc ca daca era in alta parte nu stiu daca as fi putut veni mai ales ca eu n-am primit bilet de invoire de la colegu ci l-am pus in fata faptului implinit ![]()
A fost o placere sa va vad/revad pe toate. Uitasem cat de bine poate fi la in intalneala intre fete.
pe toate.
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineata si de la mine !
LA MULTI ANI celor care si-au serbat ieri ziua numelui , in special MIHAELA si MIHNEA !!!
Elvira , mersi de cafelutza . Te mai asteptam si datile viitoare la intalnirile cu noi , daca zici ca te simti bine . Trebuie sa faci din timp bilet de voie catre colegu , asa ca intra si citeste mai des fprumul sa nu ratezi pe viitor intalnirea . Daca nu , te buzz yo si iti spun .
Cami , eu am mai vazut poze pe hi5 cu tine , ti-am vizionat albumul . Sa porti sanatoase minunatul inel primit de la colegu. Cred ca si eu ma emotionam daca primeam asa o frumusete de inel cu diamante. Te asteptam mai des pe la noi . Stiu ca e greu , dar , totusi, fa-ti un pik de timp si scrie-ne k esti bine .
Mihaela , am gasit ieri in CORA la Cluj cartea "Cum sa devii o printesa adevarat " si am inceput "educatia" inca de aseara si , sper eu , Paula sa priceapa si , poate-poate s-a mai cuminti si ea . Mersi ca ne-ai spus de ea , k altfel nu cred ca m-as fi gandit sa caut asa ceva . Interesanta ... ne prindd bine si noua cateva sfaturi de prin ea ! Distractie placuta Silviei !!!
Otilia , eu sunt foarte multumita si imi duc hainele la curataoria italian de pe strada Clujului . Nu e scumpa , iti da inapoi hainele pe umerase si infoliate . E un pic mai sus de Unicarm-ul de langa stadion . Daca nu stie Vlad sa ma sune si ii sun exact unde sa mearga . Alex e bine ??? Cum a trecut noaptea ?
Bia , aseara am ajuns tarziu , in jur de ora 9 si eram asa de obosita ca am mers direct in pat . Am luat de-ale guruu , mi-am gasit mie o bluza cassual , la fete le-am luat cizme , din pacate lui paula ii sunt mici , am gasit la oferta 2 DVD-uri , unul cu Sindbad marinarul , iar celalat cu ceva Printese dansatoare . Le-am gasit cap rezerva cu Barbie pentru periutele de dinti Oral-B . Mi-am cautat in disperare cizme elastice , cand am gasit in Deishman , bineinteles ca
nu era fix marimea mea si m-am cam sucharit . Am papat de KFC pulpe cu cartofi pai si salata lor bestiala de varza cu maioeza si morcovi . Apoi am infulecat si 2 globuri de inghetata cu fructe de padure si capsuni . I-am luat soacrei o tigaie pentruu clatite k ea le presteaza pentru toata familia . Acum merg sa pregatesc micul dejun , fac vinete cu maioneza si am luat mezeluri . Apoi mi s-a pus pata pe racituri , am sa bag la oala o portie . Imi sta capul de 2 saptamani la crema de zahar ars si ma bate gandul sa incerc in oala sa vedem cum o iesi ... Cam atat de la mine ...
O duminica frumoasa va doresc !!!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
'neata si de la mine. adriana chiar is curioasa cum o sa iasa crema de zahar ars in oala.
Sper sa nu iti arzi oala interioara ![]()
Ce sa va mai spun? Alex a fost marait dar nu rau, atat adoar ca i-a trebuit tzitzi din 2 in 2 ore azi noapte si amu is obo un pic... In rest a fost bine. Nu a mai plans din cauza colicilor de cand ii dau bonisan. poate la noi are efect. Cine stie? Ieri nu a facut kk deloc, asa ca azi va fi un pic de show pana va face. In rest, toate bune si frumoase.Va
si mai vin.Salutari la tot boborul ![]()

pentru Luk-Mihnea, sa traiasca fericit!