Condica salajencelor!!![65]
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_s spune:
Seara buna!
Oti, Bia mumtumesc mult! 
Nu-s chiar cu zoale, doar de cumparaturi: am luat o saltea pneumatica, o pompa electrica, o perna si o plapuma in plus. E bine ca ne vor prinde bine si pentru mama si Cristina, ca aveam loc suplimentar numai pentru o persoana.
Maine voi face curat si papica, ca numai la ora 23 ajunge cumnatul aici. A sunat deja, e in Hamburg asa ca e pe drum.
Va tzuk, daca mai apuc, mai viu! 
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Hai ca m-o lovit damblaua. care gasiti asa ceva prin Zalau dati de stire. Paote la Silvania, la librarie???
diplodocus spune:
helo pipal!
MIHAELA si MIKIRIKI si cine se mai stie cu musca pe caciula
LA MULTI ANI !!!!de ziua numelui
Eu l/am sarbatorit si pe Luca azi,ca e MIHNEA( prenumele asta de aia l-am pus ca sa aiba si ziua numelui) i-am luat doua jucarii, am papat tort si suc...am fost la Biserica si s-a impartasit ( ma rog, ordinea enumararii nu e cronologica)
ufff...noroc ca e alex acum mai mic decat Luca, si poate,in curand nu o sa plec tot eu prima dde la intalneala
CAMI-wow...am ramas masca...
...sa-l stapanesti sanatoasa inelul
OTI- pupicei la ALEX
MARIA- musai sa repet ca esti o graviduta superba...iti stralucesc ochii de fericire...ca vezi tu fatza nu stiu cum,lasa, k o vezi numai tu ![]()
ELVIRA- Cristina e o scumpa si foarte sociabila...a crescut mult...
BIA- am prestat si friptura Zapacitei...mor de ciuda ca nu am facut mai multa...e delicioasa...dar o sa repet figura.multam de reteta detaliata,asa cum imi place mie...
OLIM- ce ai gasit fain la rebajas?
Aaaa...fetelor,vreau sa va recomand o carte..eu de cand am citit-o ( adica nu am citit-o efectiv, ci mi-a fost povestita- o cunosc pe traducatoarea cartii) am hotarat ca nu o sa mai spun niciodata ca mi-e greu cu Luca, oricat de "rau " ar putea fi vreodata...
Sunt mame carora le este infinit mai greu ca mine...( he, he...sunt si carora le este mult mai bine, dar asta e o alta poveste
Lasa-ma sa-ti aud glasul. Povestea unei familii care a invins autismul, de Catherine Maurice, aparuta la editura Curtea Veche
Aveti aici un fragment:
http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Psihologie/Sunt-parinte/Copilul-meu-are-probleme-articol-1033.html
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
piticutz spune:
Oti, iar ti-am bagat microbul ![]()
Ioana, aici este Jenny McCarthy renumita pentru lupta cu autismul, are carti scrise pe tema asta, una din ele e
http://autismoptimism.blogspot.com/2008/03/jenny-mccarthys-book-on-autism.html
Intr-adevar, situatii ca acestea te fac sa realizezi ce mult inseamna sa ai un copil sanatos si plin de viata...
Bia, io mai pun poze noi pe contul meu de pe hi5, in rest nu am mai pus de mult, intr-adevar.Poate ar trebui sa imi fac un cont pe photobucket, ca Mihaela, sa vad cind apuc.
Mihaela si Luca, felicitari cu ocazia zilei onomastice !
va pup si mai vin.
Bimilit spune:
io ma-nervai
.
am scris un mesajuc , care era aiurea,am vrut sa-l editez , da l-am, sters
.
pe sccurt.oti oi cauta maine ceva situri cu comanda oline ptr ceea ce vrei tu.
ioana, am cartea
,adic a ajuns la posta si luni o ridic.deja m-am dotat cu baterii si lanterne .
cami, te tzuc apasat
.baga si la blonda pe email neste poze, ca mintenas nu te-oi mai cunoaste
.
mihaela, spor la treburi.
adriana si olim, cam lunga shoppingareala nu credeti?
maria cum fu la expozitia canina? ati castigat ceva?
elvira, giulia hadeti pe balcon sa ne incrucisam fumurile
.
va pupez.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
piticutz spune:
Oti se face ca doarme.Acuma "lucreaza" virusul.
Maria, ce expozitie canina? ai ciini de dus la expozitie?fain. ce fel?
mihaela_s spune:
Tzuk si io la voi
.
Ioana, Cami, va multumesc si voua
. Si un
pentru Luk-Mihnea, sa traiasca fericit! 
Azi am primit de la sotior (cadou) un aparat de facut www.vafflor.se/content/images/site_39/mainImage.jpg" target="_blank">våfflor si maine le prestez la desert
. Pana acum mancam gata facute din magazin, dar am citit ca sunt tare bune facute acasa.
Ioana, am citit articolul si am vrut sa-mi comand cartea, dar costa enorm livrarea in strainatate. Asa ca i-am scris mamei sa vad daca gaseste in librarii, ca nu cred ca mai sunt sanse sa primeasca pachetul inainte sa vina...Bia, cat a durat livrarea?
Va pup pe tate, ma duc sa culc prunca, ca azi a avut program prelungit! ![]()
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Cami, am uitat sa-ti spun...sa porti sanatoasa inelul! 
vorbe de copil...
Hobby