Condica salajencelor!!![65]
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia da' tu di ce te bucuri? Pentru el ca pleaca acasa sau pentru mine ca pleaca el? |
ptr tine
.ma pun eu in locul tau si stiu ce fericita as fi
.mno, da io-s mai rea si dificiala.nu-s asa maleabila si rabdatoare ca tine
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Mai de data asta n-am fost nici io maleabila deloc, ca doar nu degeaba nu vb cu mine, da' baiu' ii ca nu vb cu nimeni...nu numai pe mine ii suparat ci pe toata lumea asta...cred ca si el trage un chef cand ajunge acasa. Asta e, a fost si asta o lectie...pentru noi toti. Insa mult prea dura din pacate.
Uneori batranetea nu inseamna neaparat intelepciune si e pacat...e tare greu cand un parinte nu isi intelege copilul, eu ca eu ca nu-i al meu, dar numai Ovi stie ce simte.
Ma gandesc cu cat drag imi amintesc eu de bunicul meu, din pacate si eu am avut doar unul care sa fie apropiat de nepoti. Celalalt a fost tare rece si n-am inteles decat tarziu cand am crescut si mi-a povestit mama ce s-a intamplat in tineretea ei de nu ne vedeam decat rar, de vreo 2 ori pe an desi statea in Cj. Silvia saraca nu stie ce inseamna un bunic din pacate
si cred ca asta ma doare mai tare decat orice. Mai mult decat zecile de cuvinte nespuse sau spuse sau orice altceva.
Dar stii si tu cum e...din pacate. Viata e uneori mai hoatza decat credem noi. Macar io o am pe mama sa-mi aline sufletul, chiar daca e departe. Si nu mai e mult si va fi aici, chiar si pentru o saptamana.
Hai ca sunt melancolica si dramatica in acelasi timp, dar imi mai descarc si eu ale mele...
si va doresc un we minunat! Noi mergem maine sa cumparam un cadou ca Silvia iar are petrecere la ziua unei colege, ea a deschis sezonul vad
. Si apoi acasuca, cu treburi, curatenie, mancare si somn...
vorbe de copil...
Hobby
piticutz spune:
Salutare!
foarte vorbarete ca de obicei; de-abia am reusit sa citesc in urma cite ceva.
Imi pare rau ca am ratat ocaziile sa le urez LA MULTI ANI la toti sarbatoritii de aici care au fost de cind am intrat eu data trecuta...
Ii pup pe toti (toate) si le doresc multa sanatate.
Da, si eu am avut birthday, am trecut la "categoria" 35, am avut invitati, a fost frumos.
Ma bucur, Adriana, ca esti bine.
Mihaela, o sa ma uit mai imediat la pozele tale, sa vad ce aranjamente ati facut pe la voi prin casa.
Oti, nu-i cine stie ce ce ti-am trimis, nu-i frumos oricum sa am ocazia si sa ma fac ca ploua :)
Apropo, acela nu e album de poze, poate ai observat.Poti pune si poze in el, da lipite, daca vrei, insa paginile alea sint pentru scrapbooking (nu stiu in romaneste cum sa le spun).Poti face (tu sau chiar baiatul tau) pagini cu amintiri despre micutul Alex, de cind a aparut pe lume si pina mai incolo (cit iti ajung paginile, of course)
Aici le ia chiar si amprentele de la miini si de la picioruse, pe un fel de aluat special ca o plastelina, care dupa ce au formele pe ele se pun in cuptor pina se intaresc ca sa ramina asa pe veci, de amintire.
iti dau aici niste exmple de pagini de scrapbooking:
http://www.scrapbook.com/gallery/?m=image&id=1805541&type=layout&c=225&page=4&vote=0
http://www.scrapbook.com/gallery/?m=image&id=1805519&type=layout&c=225&page=4&vote=0
http://www.scrapbook.com/gallery/?m=image&id=1804151&type=layout&c=225&page=4&vote=0
http://www.scrapbook.com/gallery/?m=image&id=1804561&type=layout&c=225&page=4&vote=0
(sint pe site-ul ala sute de mii de modele, depinde ce materiale ai la indemina sa le faci- ca probabil asta e problema in Romania, materialele...)
Ma duc pina aci la magazin si revin.
piticutz spune:
Am fost plecata, au venit niste prieteni si am mers cu ei la shopping.Un picutz![]()
Pina vine colegu acasa![]()
Lichideaza stocul la un magazin cu articole pentru casa si aveam doua gift carduri la ei, nu puteam sa le pierd asa...Mi-am cumparat un halat de baie, vreo 4 prosoape mari, un suport - cuier pentru haine de pus pe usa de la baie, niste space-bag-uri (din acelea din care se trage aerul afara cu aspiratorul si se fac subtiiiiri, numai bine incap in dulap pe jos, fara sa ocupe prea mult loc hainele mele asa), am mai aflat pe urma un container de plastic pentru tinut faina, o "paleta" de intors ochiurile in tigaie, un prosop in forma de turban pentru parul proaspat spalat, ce mai...au fost lichidare de stocuri.Tare bine m-am simtit.Incep sa cred ca e o metoda foarte eficienta antistress asta, ca m-am relaxat, simt eu.
Am cumparat si cite ceva de-ale gurii, sa fie aci pe miercuri seara cind ajunge el acasa (si eu, impreuna cu el, cind ies de la servici atunci)
Duminica iar plec de cu seara la casa de babe, ca sa nu ma scol luni dimineata cu noaptea in cap.
Doamneee, ce bine-i cu 3 zile libere pe saptamina !!Azi am lalait-o pe-aci, am povestit cu sora-mea, cu Vladutu ei, apoi am vorbit cu colegu o gramada la telefon, am iesit pe-afara la plimbare, sa "verific" copacii de frunze, pe urma am mers pe la magazine si uite, ziua s-a dus.
Miine probabil ca merg cu prietenii nostri de-aci la un muzeu in vizita pe la amiaza, inainte de asta iar o sa stau de vorba online parca vad, vreo 2-3 ore, si uite ca inca o zi o sa treaca...iar duminica imi fac valijoara sa plec la munca...
Asta este viata mea de fata singura pe-acasa...
Seara adorm pe nesimtite si asa si ramin, "ca o nesimtita", adica neintoarsa pina dimineata.
Noa, cit de cit v-am mai zis ce si cum pe-aci.
O, uitasem sa va zic surpriza surprizelor: de ziua mea, colegu' meu cel sensibil mi-a cumparat un inel cu diamant...e atita de frumos si m-a surprins asa de tare ca am inceput sa
instantaneu![]()
Uite-l aici, "in persoana" :
http://www.tiffany.com/Shopping/Item.aspx?sku=GRP00899&mcat=148210&cid=287466&search_params=s+5-p+1-c+287466-r+101323351+101288188-x+-n+6-ri+-ni+0-t+
Arunca niste raze cind il tin in lumina soarelui, ca de-abia ma pot uita spre el.
no, v-am pus la curent cu ce se mai intimpla pe-aci, sper.
se pare ca despre babe nu ma mai maninca limba sa va povestesc, de cind cu 3 zile libere pe saptamina ![]()
v-am pupat si va doresc un weekend placut.
Maria_K spune:
am intrat si eu sa va salut de dimi si sa-mi beau cafeaua cu voi.
a fost foarte frumos ieri, eu m-am simtit tare bine (si cristi cat a stat el
) si ma bucur tare mult ca am niste PRIETENE pe care le doare de cand/unde si daca ma doare pe mine 

merg sa-mi fac o cafea si un ceai de codite de cirese, poate-poate m-oi desumfla, ca iar am o fatza cat un balon. si ce buze...... oioioiii. de-ar stii toate pitzi ca nu tre sa-ti pui silicon sa stai botoasa, ajung si numa 2-3 spermutzi ![]()
ps-u atata scxandal facu Casandra ieri la intalnire.... cred ca-i place mult de voi
Maria
23+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
olim spune:
desteptarea gasca
io cred ca fetele amu se refac dupa cheful de ieri
vad ca maria
si-a revenit repede.
oti cum a trecut noaptea, ce face alex
va doresc tuturor o zi excelenta, adriana drum bun la cluj, ma duc si io cu puiu la oras la reduceri sa vedem ce gasim
cred ca merem numa noi doi, colegu nu prea are chef
piticutz, profita de zilele libere, frumos cadou din partea sotului![]()

gasca toata
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
io-s prastie.am de aseara o durere de cap care nu trece cu nik
.am stat in pat pana la 14.abia ma misc.
cami, mumos cadou
ti-a facut colegu.sa-l porti cu placere.cand ai timp pune poze noi, sa te mai vedem fato
.ioi, cred ca si mie mi-ar prinde bine o terapie prin shopping,mi-ar trece toate durerile
.
maria, esti faina di tat si tare bine iti sta
.
olim shoppingareala placuta.te asteptam cu detalii.
adriana,ce te invidiez.shopping ai?astept povestile si impresiile.
otiiiiiiiiiiiiiiiii,pe unde esti? bag sama ca afara cu Alex.
mihaela, tu ai zoale
.te pregatesti de musafiri
.
va pupez da mai viuuuuuuuuuuuuuuu,fug sa mai bag un cafei poate-mi revin,desi nu cred
.
silvana_salajan spune:
O zi faina si de la mine!Mai, mai. Lume noua
!Sa va iau pe rand: Miha, La multi ani! azi de sf. Mihail si Gavril.
Sa ai parte doar de noroc si bucurii in viata!Fetelor, daca mai aveti Mihai, Mihaele, Gabrieli sau Gabriele in familie (eu am 2
) La multi ani! cu multa sanantate.
Maria, felicitari pt bb-ica, 600 g ? Ioi ce demult avea si Alex atat
si vezi cum a crescut ?
O sa fiti si voi mari minten si ti-a fi dor sa o mai simti cum iti da suturi.
Aveti grija de voi.Cami, m-am prins ce e cu albumul
cred ca il voi folosi pe poste de album de poze, ca materiale, nema pe aici.
Vaaai ce frumos cadou ai primit! E superb! Sa il stapanesti sanatoasa.Bia, se pare ca dupa fiecare intalnire pe tine te doare capul. Da o tensiune ti-ai luat? Ca io cred ca ii de la cafei. Ca sa nu zic ca de la barfe
Olimpia,Adriana spor la cumparaturi. Sa ne spuneti ce v-ati luat.Azi cu program prin casa. A fost dr. lui Andrei sa il vada si pe Alex, mi-a picat fata ca a venit cu flori. Ioi, nu ma asteptam, am fost asa de surprinsa..... Deci este vb-a de o dr. pediatra, alta decat med de fam, dr. la care am apelat pt Andrei de cand s-a nascut... Noa, apoi mancare, iesit afara cu Alex in carut si gata ziua.Io va
si mai vin.
Bimilit spune:
LA MULTI ANI MIHAELA!!!
oti,nu-i de la cafei.io am tensiunea fff mic,in general 5-6 cu 7-8.ca de pui congelat
.si-s anemica bag sama.am observatca dupa fiecare CM stau in cap de dureri.sa-ti traiasca sarbatoritii.
shoppingareselor la raport ADUNAREAAAAAAAAAAAAAA.
edit: oti intra pe bebelusul TAU punct ro si gasesti mulaje cate vrei, bani sa fie.
silvana_salajan spune:
Bia, ma uitai pe site au mulaje pentru picioruse sau maini da io nu de alea caut. Ci prostioare de lipit in cartea ceea. Cum ar fi litere, sa pot scrie cu ele, nasturei, berze
etc... Vezi modelu' dat de Cami. Este un magazin in Zalau cred ca unde a fost sooters-ul sau in zona. Poate as gasi acolo... in Tg Mures sigur as gasi, acolo este un magazin care comercializeaza asa ceva... Noa, este vreme inca...
Giulia, Ioana, voi ce mai faceti?Bei ia ziceti-mi si mie unde este in Zalau o curattorie chimica? Ca vreau sa imi trimit paltonul si berbantul zice ca s-a interesa... Da amu se intereseaza de 2 sapatamani...
Era una langa CEC acolo in centru... mai e? Ca tre sa ii fie si in drum
.